lær hvordan du kan undgå de usunde fristelser

Lær hvordan du kan undgå de usunde fristelser bedst muligt

Hvis du gerne vil tabe dig, så kræver det selvfølgelig, at du omlægger nogle dårlige vaner. Det kræver i særdeleshed, at du ved hvordan du kan undgå de usunde fristelser. Der vil altid komme fristelser på vejen mod en slankere dig.

Der vil altid komme fristelser i form af usunde ting, der desværre har den lidt irriterende vane med at smage godt. En cola smager bare bedre end vand, helt ligesom en gang chips bare smager bedre end en stang broccoli.

Disse usunde ting som jo nok havde en andel i at du har taget på, skal du kunne navigerer rundt om uden at falde i for meget.

Hvordan undgår du så at falde for de søde fristelser og f.eks. opnå en flad mave som kvinde eller mand?

 

Sæt et perfekt mål for hvorfor du vil tabe dig

lav et perfekt mål så du undgår at købe de søde sager

Man tror at den bedste måde at smide nogle overflødige kilo er at gå all-in. Det kræver at du slavisk følger de mange forskellige tips til din slankekur, spise ting der ikke vokser under jorden eller at du ved alt om proteiner. Alle disse ting er selvfølgelig gode nok at vide, men det behøver slet ikke være så besværligt.

Den bedste måde at opnå noget som helst, og dette gælder også at tabe sig, er at have et mål der er så godt, at du vil gøre alt og gå igennem stort set hvad som helst, for at opnå målet.

Det perfekte mål giver dig en naturlig motivation, og er den bedste måde når du gerne vil smide nogle kilo.

At have billeder på nethinden af ting som du virkelig gerne vil opnå, gør det noget nemmere når du står ved køleboksen på tanken eller butikken og overvejer at købe en cola eller andet usundt.

 

Lav en oprydning i hjemmet og skift til sundt

sørg for at du ikke falder i ved at fjerne alt sødt fra hjemmet

En anden ting der kan hjælpe dig imod de usunde søde ting er at rydde op i hjemmet. Alle steder hvor du lagrer chips, slik, kager, cola og andet usundt, skal der nok gøres kål på eller afskaffes.

Hvis du kan styre det, så kan du selvfølgelig også lade de søde ting være hvor de er, men hvis du falder nemt i, så er det bedste at fjerne tingene helt.

Derudover så skal du også på indkøb, for du skal have købt alternativer for de usunde ting og her kunne ting der giver vægttab være fordelagtigt.

Selvom der intet sødt er i huset, så har du stadig vanen med at skulle tygge på noget som alle mennesker har. Her skal du have sunde alternativer som nødder, frugt, grøntsager og andet som snacks – Nogen begynder faktisk at foretrække disse ting over tid.

 

Husk at være mæt hele tiden

husk at være mæt hele tiden

Når man forfalder til fristelsen, så er det enten fordi sukkertrangen kommer over en, eller også er det af den simple grund, at man føler sig lidt småsulten – se en uddybende forklaring på Netdoktor her.

Hvis du sørger for at holde dig mæt hele tiden så du ikke småspiser usundt for sultens skyld, så holder du trangen væk. Du kan heldigvis relativt nemt stille sulten kan ved at huske at have sunde snacks i nærheden.

Det med usundt og højt sukker indhold, giver som regel en lyst til endnu mere frem for at stille sulten. Drik en cola og føl efter om du ikke har lyst til en mere, det er nemlig den følelse cola giver de fleste.

En sund og økonomisk gevinst med hensyn til at være mæt, er at du ikke har lige så stor sandsynlig for at lave impuls indkøb i supermarkedet, som hvis du var småsulten.

 

Hold dig beskæftiget

husk at holde dig beskæftiget i løbet af dagen

Hvis du holder dig beskæftiget med hobby, arbejde, haven, huset, sporten eller andet, så falder du heller ikke så tit for fristelsen til at småspise usunde ting.

Derudover, hvis du også gør en indsats ved at holde dig fysisk beskæftiget fremfor at sidde foran fjernsynet, så vil du også opleve, at det bliver væsentligt nemmere at undgå det med at købe en cola i ny og næ.

Gevinsten ved at holde sig beskæftiget både mentalt og fysisk med de sunde vaner, er at du har råd til at falde i engang imellem. Hvis din forbrænding er høj, hvilket den jo bliver med sund kost og fysisk udfoldelse, så bliver en cola eller andet meget nemmere at komme af med. Det er nok den bedste måde at holde fingrene væk fra usundt, på en velafbalanceret måde der også tillader at du falder i, for det er noget der sker for alle.

De sunde kostråd til at tabe sig byder på den sunde kost, men at stå imod fristelsen for at spise de søde sager betyder lige så meget, hvis du gerne vil smide nogle kilo.

Gem

Gem

No Responses

Din kommentar?