brug de gode begynder tips til din boksetræning

3 gode begynder tips til din boksetræning

Hvis du har valgt at gå i gang med boksetræning, nu det er perfekt til at opbygge muskler og kondi, skal du selvfølgelig først finde en af de gode boksesække til hjemmetræning.

Du skal selvfølgelig også i gang med selve træningen, men det kræver dog at du har den rette teknik på plads.

Brug disse tre gode begynder tips til din boksetræning for at opnå de optimale resultater som er, hvad det drejer sig om.

 

Slå på boksesækken

Det er vigtigt at du forstår forskellen mellem at slå og skubbe til en boksesæk.

Hvis du slår på en sæk og ikke trækker din hånd tilbage i forsvarsposition til beskyttelse af hovedet, så vil dit slag højest sandsynlig være et skub og ikke et slag. Se teknikken for hvordan du gør det helt rigtigt lige her på expertboxing eller find inspiration til slå teknikken i denne korte video:

 

Derfor skal du træne den rette teknik for at slå på en boksesæk, hvilket samtidig kræver, at du har styr på din balance.

 

Balancen er vigtigt for boksetræning

Når du skal bokse på en sæk, så gælder det om at have kontrol over dine slag og ikke mindst din balance. Når du slår, så skal du ikke kaste dig selv fremefter. Selvom boksesækken ikke slår igen som en modstander ville gøre, så vil denne form for forkert teknik højest sandsynlig give dig skader.

Når du slår så kommer kraften selvfølgelig fra musklerne. Men kraften kommer også fra balancen. Og her er det vigtigt, at du forstår at have balancen på plads, så slagene bliver helt rigtige. Og derfor er denne teknik lige så vigtigt som selve teknikken for slag.

 

Bevægelse og benarbejde

Boksetræning især hvis du er nybegynder, så vil de fleste fokuserer på at slå løs med boksehandskerne, men den rette træning for at opnå både mere styrke, markeret muskler og god kondi, kræver at du også arbejder med dit benarbejde.

Det gælder om at have den rette fodteknik, hvilket betyder, at du skal placerer dine fødder med skulderbredde under slagene. Det er vigtigt at balancen er tilstede, for selvom der ikke er en modstander, så går boksetræningen ud på at mestre teknikken som var det en modstander du stod overfor.

Du opnår bedst det gode benarbejde, ved at du bevæger dig under træningen. Hvilket betyder, at du skal bevæge dig fra side til side mens du slår. Og hvis du indarbejder spark også, så er det især vigtigt med bevægelse.

No Responses

Din kommentar?