køb den gode boksehandske til træningen

10 gode boksehandsker til sandsæk, fitness & træning

Boksehandsker er logisk nok meget vigtige hvis du har planer om at bokse eller boksetræne. Svækkede håndled og skader i dine håndled er, hvad du kan få, hvis du ikke bokser med handsker. Boksehandsker går ind og stødabsorbere ved slag, så du undgår skader. Udover det, så skal de selvfølgelig også sidde behageligt på din hånd.

Det kan være svært at finde ud af hvilke boksehandsker du skal have fat i. Der er mange forskellige mærker og priser at vælge imellem. Her finder du et udvalg af forskellige gode handsker til det nemme og hurtige overblik i 2021. Udvalget dækker over forskellige handsker med forskellige formål til træningen der skal suppleres med bokseudstyr som sjippetov, TRX slyngetræner, medicinbolde m.m.

 

Hammer Boksehandsker til sandsæk træning

Køb gode sandsækhandsker til hjemmetræning

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →
399,00 Til butik →

Et par gode handsker til hjemmetræningen på sandsækken. Du finder Hammer boksehandsken i størrelse large og x-large.

Materialet er PU og kommer med med små lufthuller til cirkulation så du sveder dine hænder mindst muligt under træningen på din boksesæk. Overfladen er designet til at give mest mulig kraft.

Handskerne kommer med den obligatoriske håndledsrem til at give mest muligt støtte.

Handsken vejer 0,6 kg. pr. stk.

 

 

Kwon Pro Boxing handsker med snøre

Køb de professionelle handsker til boksning

ForhandlerTotalprisLæs mere
729,00 Til butik →

Hvis du søger den professionelle boksehandske med snøre, er denne Kwon Pro handske i høj kvalitet der samtidig kommer til en billig pris for kamphandsker.

Du finder modellen med rød eller sort farve. Handsken er fremstillet i læder af høj kvalitet og med en god pasform. Du får en fast tommelfinger og snøring ved håndled, der giver den helt rette pasform.

Handsken kommer med en god og langvarig stødabsorption hvor vægten findes i enten 8 eller 10 oz. Kwon der laver udstyr til mange kampsportsgrene, laver også gode MMA handsker, til Thai boksning m.m.

 

 

Reebok Combat træningshandske

god Reebok læderhandske til træning

ForhandlerTotalprisLæs mere

Er det en god træningshandske som du søger, kan denne Rebook Combat læder boksehandske måske være det helt rigtige valg.

Handsken kommer kommer i 10, 12, 14 og 16 oz størrelser.

Velegnet til træning på sæk eller til sparring. Polstringen giver en god komfort og understøtter at du får en rigtig bokseteknik, hvor især håndleddet kan tage skade ved forkert teknik.

Du finder handsken i sort og rød farve.

 

 

Everlast træningshandske

køb en billig begynder boksehandske i pvc eller syntetisk læder

ForhandlerTotalprisLæs mere
279,00 Til butik →

En anden billig træningshandske til begyndere kan være denne Everlast PVC boksehandske.

Du får en boksehandske i den billige ende, der kan være en ganske fin handske når du skal begynde til motionsboksning, men dog virker Everlast modellerne til generelt at være i dårligere kvalitet end de andre viste mærker.

Handsken kommer med velcro håndledsrem der giver den gode støtte og samtidig holdbarhed i handsken.

Du finder handsken i 10, 12, 14 og 16 oz.

 

 

Hammer Fitness X-Shock dame handsker

køb et par gode dame boksehandsker

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →

Slidstærke Hammer Fitness X-Shock dame boksehandsker i PU-læder. Selvom det ikke er rigtig læder som ofte giver bedre komfort og smidighed, så er PU læder slidstærk og billigere materiale.

Denne handske er udviklet som en dame handske, som også kan bruges til mænd hvis størrelse passer. Du finder modellen i 8 og 10 oz størrelse, og kan være en god begynder handske til en billig pris.

 

 

Reebok træningshandske

køb din træningshandske i den gode kvalitet

ForhandlerTotalprisLæs mere
429,00 Til butik →

Reebok træningshandske der er let komme i, men som samtidig også giver dig den gode beskyttelse mod stød og slag. Boksehandsken har 5 mm. gel der giver bedre stødabsorbering. Polstringen er skumpolstring og håndledsbeskyttelse kommer med stroppen nederst på handsken.

Overfladen på handskerne er diffusåben, så handsken har en bedre ventilation der minimerer sveden.

Kombinerer handsken med boksesækken, boksepuder og andet udstyr til hjemmetræningen.

 

 

Nordic Fighter sandsækhandske

køb Nordic Fighter Bag Gloves Sandsækhandsker i høj kvalitet

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.299,00 Til butik →

Sort Nordic Fighter Bag Gloves til træning på sandsækken. Du får en læder boksehandske i høj kvalitet, der er designet til at slå på sandsække.

Nordic Fighter handsken er fremstillet i læder, og giver en god komfort for hænderne samtidig med at handske er ganske smidig. Hvis du ønsker at træne hårdt til hjemmetræningen og gerne vil betale prisen for den bedre handske, er denne model populær hos mange og findes i alle størrelser.

 

 

Venum pink boksehandsker

Brug Venum træningshandsker til boksning

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →

Håndlavet i Thailand, med det bedste læder på markedet, nemlig nappa læder. Tæthed i skummet med 3 lags skum, så der er ekstra god beskyttelse mod stød.

Dine hænder føles godt i handsken, og irritere ikke. Dine håndled er godt beskyttet af velcrolukning som er rundt om.

Du får med disse Venum, et par rigtigt gode kamphandsker i høj kvalitet og god beskyttelse. Og stilen med pink design kommer nok til at til at skræmme din modstander.

 

 

Abilica sandsækhandsker

køb Handske til træning på sandsæk

ForhandlerTotalprisLæs mere
395,00 Til butik →

Hvis du mangler et par gode allround handsker til sandsækken, så finder du den gode kvalitet i Abilica.

Disse sandsækhandsker kommer til en god pris. Som skrevet tidligere er sandsækhandsker gode til alt træning, og det er også gældende for denne model.

Handskerne kommer med god polstring der gør handsken meget stødabsorberende. Er behagelig at have på, også over lang træning.

 

 

Hammer sandsæk boksehandske til børn

køb børne boksehandsker til træning

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →

Hammer børne handsker på 6 oz som kan være den helt rigtige handske til pigen eller drengen der gerne vil træne på sandsæk. Handsken er fremstillet i svedabsorberende materialer og har indbygget lufthuller til bedre ventilation.

Handsken er kraftig i polstring omkring håndled og tommeltot til bedre sikring under slag, hvor også knoerne har fået en god beskyttelse.

 

Størrelse af boksehandsker

Det kan være lidt svært at finde ud af hvilken størrelse handske du skal have, da den eneste type boksehandske der angives i small, medium og large, er sandsækhandsker. De andre typer boksehandsker angives i ounz, cirka fra 8-18 ounz. Det gør det hele lidt mere kompliceret. Men her ser hvad de forskellige størrelser bruges til.

  • 8 ounz: børnehandsker
  • 10 ounz: brugt til amatørkampe
  • 12 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring
  • 14 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring
  • 16 ounz: brugt til styrkning af musklerne under træning
  • 18 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring

Det skal siges at ounz ikke vurdere størrelse ud fra hvor stor din hånd er, men ud fra hvor meget stødabsorberende materiale du skal have i boksehandsken.

 

Valg af handske?

Se denne video på engelsk om hvordan du kan vælge de rigtige handsker. Brugen af boksehandsker som allerede nævnt, er ret vigtigt. Og du vil ikke bruge den samme handske både til sæk, sparring og kamp. Ikke hvis du gerne vil bruge dine hænder i fremtiden også – Se videoen og forstå hvorfor.

 

Farven på boksehandsken

Farven på dine boksehandsker kan faktisk godt betyde noget. Hvis du f.eks. Skal sparre, så er det en dårlig ide hvis dine boksehandsker er røde, da den faktisk er mindre synlig end mange andre farver. Det vil være bedre at vælge en tydeligere farve til denne lejlighed, da din sparringstræning vil blive bedre af det.

 

De forskellige handsketyper

  • Kamphandsker: Som navnet siger, bruges de i kamp. AIBA (Amatør international Boxing Association) som er et bokseforbund, har en masse krav som kamphandsker skal opfylde, før man kan bruge dem i kamp. De vejer for det meste mellem 8-10 oz.
  • Sparringshandsker: Som du nok kan gætte dig frem til, bliver de brugt til sparring. Sparringshandsker skal helst kun bruges til sparring, og ikke andet træning. De er lavet af meget kraftig polstring.
  • Sandsækhandsker: Bruges selvfølgelig til boksesække, men de er faktisk gode til alt træning, undtagen sparring. Til sparring vil vi råde dig til at skaffe nogle sparringshandsker. Mange bruger sandsækhandsker under deres almindelige træning, da de er meget holdbare og beskytter dine hænder og håndled godt.
  • Speed gloves: Speed gloves er meget lette og fleksible, af den grund bliver de ofte fremstillet i vinyl eller læder. De minder meget om MMA handsker, da de ikke lukker hånden helt ind. De bruges til hurtig og let træning, så de er gode til træning med boksebolde.

No Responses

Din kommentar?