køb den gode boksehandske til træningen

10 gode boksehandsker til sandsæk, fitness & træning

Boksehandsker er logisk nok meget vigtige hvis du har planer om at bokse eller boksetræne. Svækkede håndled og skader i dine håndled er, hvad du kan få, hvis du ikke bokser med handsker. Boksehandsker går ind og stødabsorbere ved slag, så du undgår skader. Udover det, så skal de selvfølgelig også sidde behageligt på din hånd.

Det kan være svært at finde ud af hvilke boksehandsker du skal have fat i. Der er mange forskellige mærker og priser at vælge imellem. Her finder du et udvalg af forskellige gode handsker til det nemme og hurtige overblik i 2020.

God til Sandsæk

God træningshandske

Handske m. snøre

 

Størrelse af boksehandsker

Det kan være lidt svært at finde ud af hvilken størrelse handske du skal have, da den eneste type boksehandske der angives i small, medium og large, er sandsækhandsker. De andre typer boksehandsker angives i ounz, cirka fra 8-18 ounz. Det gør det hele lidt mere kompliceret. Men her ser hvad de forskellige størrelser bruges til.

 • 8 ounz: børnehandsker
 • 10 ounz: brugt til amatørkampe
 • 12 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring
 • 14 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring
 • 16 ounz: brugt til styrkning af musklerne under træning
 • 18 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring

Det skal siges at ounz ikke vurdere størrelse ud fra hvor stor din hånd er, men ud fra hvor meget stødabsorberende materiale du skal have i boksehandsken.

 

Valg af handske?

Se denne video på engelsk om hvordan du kan vælge de rigtige handsker. Brugen af boksehandsker som allerede nævnt, er ret vigtigt. Og du vil ikke bruge den samme handske både til sæk, sparring og kamp. Ikke hvis du gerne vil bruge dine hænder i fremtiden også – Se videoen og forstå hvorfor.

 

Farven på boksehandsken

Farven på dine boksehandsker kan faktisk godt betyde noget. Hvis du f.eks. Skal sparre, så er det en dårlig ide hvis dine boksehandsker er røde, da den faktisk er mindre synlig end mange andre farver. Det vil være bedre at vælge en tydeligere farve til denne lejlighed, da din sparringstræning vil blive bedre af det.

 

De forskellige handsketyper

 • Kamphandsker: Som navnet siger, bruges de i kamp. AIBA (Amatør international Boxing Association) som er et bokseforbund, har en masse krav som kamphandsker skal opfylde, før man kan bruge dem i kamp. De vejer for det meste mellem 8-10 oz.
 • Sparringshandsker: Som du nok kan gætte dig frem til, bliver de brugt til sparring. Sparringshandsker skal helst kun bruges til sparring, og ikke andet træning. De er lavet af meget kraftig polstring.
 • Sandsækhandsker: Bruges selvfølgelig til boksesække, men de er faktisk gode til alt træning, undtagen sparring. Til sparring vil vi råde dig til at skaffe nogle sparringshandsker. Mange bruger sandsækhandsker under deres almindelige træning, da de er meget holdbare og beskytter dine hænder og håndled godt.
 • Speed gloves: Speed gloves er meget lette og fleksible, af den grund bliver de ofte fremstillet i vinyl eller læder. De minder meget om MMA handsker, da de ikke lukker hånden helt ind. De bruges til hurtig og let træning, så de er gode til træning med boksebolde.

 

Køb de gode boksehandsker

For at hjælpe dig lidt med at finde et par gode boksehandsker har vi fundet nogle forskellige handsker med forskellige formål til træningen der skal suppleres med bokseudstyr som sjippetov, TRX slyngetræner m.m.

 

Hammer Boksehandsker til sandsæk træning

Et par gode handsker til hjemmetræningen på sandsækken. Du finder Hammer boksehandsken i størrelse large og x-large.

Materialet er PU og kommer med med små lufthuller til cirkulation så du sveder dine hænder mindst muligt under træningen på din boksesæk. Overfladen er designet til at give mest mulig kraft.

Handskerne kommer med den obligatoriske håndledsrem til at give mest muligt støtte.

Handsken vejer 0,6 kg. pr. stk.

 

 

 

 

Kwon Pro Boxing handsker med snøre

Køb de professionelle handsker til boksning

Hvis du søger den professionelle boksehandske med snøre, er denne Kwon Pro handske i høj kvalitet der samtidig kommer til en billig pris for kamphandsker.

Du finder modellen med rød eller sort farve. Handsken er fremstillet i læder af høj kvalitet og med en god pasform. Du får en fast tommelfinger og snøring ved håndled, der giver den helt rette pasform.

Handsken kommer med en god og langvarig stødabsorption hvor vægten findes i enten 8 eller 10 oz.

 

 

 

 

Reebok Combat træningshandske

god Reebok læderhandske til træning

Er det en god træningshandske som du søger, kan denne Rebook Combat læder boksehandske måske være det helt rigtige valg.

Handsken kommer kommer i 10, 12, 14 og 16 oz størrelser.

Velegnet til træning på sæk eller til sparring. Polstringen giver en god komfort og understøtter at du får en rigtig bokseteknik, hvor især håndleddet kan tage skade ved forkert teknik.

Du finder handsken i sort og rød farve.

 

 

 

 

Everlast PVC træningshandske

køb en billig begynder boksehandske i pvc eller syntetisk læder

En anden billig træningshandske til begyndere kunne være denne Everlast PVC boksehandske.

Du får en boksehandske i den billige ende, som kan være en ganske fin handske når man skal begynde til motionsboksning, men dog virker Everlast modellerne til generelt at være i dårligere kvalitet end de andre viste mærker.

Handsken kommer med velcro håndledsrem der giver den gode støtte og samtidig holdbarhed i handsken.

Du finder handsken i 10-16 OZ og den findes også i rød farve.

 

 

 

 

Pro-Next boksehandske

køb din træningshandske i den gode kvalitet

Med Pro-Next handsken får du en der er let komme i, men som samtidig også giver dig den gode beskyttelse mod stød og slag.

En dejlig læderhandske i en god kvalitet med den dejlige pasform, som er ret vigtigt for optimal komfort. Derudover, kommer handsken med en god beskyttelse af fingrene ved hjælp af fyldning, og kommer med en fed patenteret “hook and loop” lukning.

Velcro er aldrig optimalt i form af håndens og håndleddets beskyttelse, men denne patenteret velcro udgave giver dig både den nemme adgang til handsken som velcro giver, men giver dig det ekstra gode beskyttelse der ligger udover normale velcro lukninger.

 

 

 

 

Everlast pink boksehandsker

brug de lyserøde boksehandsker som kvinde

Hvis du er kvinde, og gerne vil sprede lidt lyserøde farve over boksetræningen, så er disse Everlast handsker til 199,- kr. oplagt.

En ganske fin standard boksehandske til begyndere, som kommer i premium kunstlæder.

Du får et flot lyserødt design og det velkendte Everlast mærke over velcro lukningen, som godt nok er nem at komme i, men som samtidig giver den bedste beskyttelse til hånden.

Pasformen er dejlig anatomisk og kan sagtens gøre de fleste mennesker tilfredse.

 

 

 

 

Adidas Hybrid 100 handsker

Køb Adidas boksehandsker i høj kvalitet

En fed boksehandske i sort/guld design der er lavet af ægte læder med en perfekt pasform.

Giver optimal beskyttelse af dine håndled og er ergonomisk designet til en hurtig og hårde slag. Med nem velcrolukning i halv elastik om dine håndled. Har en stærk polstring, som er sammensat af flere lag skum og et dejligt blødt toplag.

Velegent til voksne begyndere der ønsker en handske til  den bedste beskyttelse af dine hænder og knoer under sparring.

 

 

 

 

Everlast boksehandske til børn

køb de gode Everlast bokserhandsker til børn

Everlast har lavet dette par boksehandsker, der passer perfekt til børn.

Boksehandsken har en kraftig polstring, som virker stødabsorberende.

God velcrolukning, så handsken er nem at få af og på. Har god beskyttelse om håndledet.

Du får med denne handske, en boksehandske der faktisk er velegnet til alt træning også sparring.

 

 

 

 

Pink Venum handsker

Brug Venum træningshandsker til boksning

Håndlavet i Thailand, med det bedste læder på markedet, nemlig nappa læder. Tæthed i skummet med 3 lags skum, så der er ekstra god beskyttelse mod stød.

Dine hænder føles godt i handsken, og irritere ikke. Dine håndled er godt beskyttet af velcrolukning som er rundt om.

Du får med disse Venum, et par rigtigt gode kamphandsker i høj kvalitet og god beskyttelse. Og stilen med pink design kommer nok til at til at skræmme din modstander.

 

 

 

 

Abilica sandsækhandsker

køb de gode sandsæk handsker til træning på boksesækken

Hvis du mangler et par gode allround handsker til sandsækken, så finder du den gode kvalitet i Abilica.

Disse sandsækshandsker kommer til en god pris. Som skrevet tidligere er sandsækhandsker gode til alt træning, og det er også gældende for denne model.

Handskerne kommer med god polstring, som gør dem meget stødabsorberende. Er behagelig at have på, også over lang træning.

No Responses

 1. admin
 2. admin

Din kommentar?