Boksehandsker er logisk nok meget vigtige, hvis du har planer om at bokse eller boksetræne. Svækkede håndled og skader i dine håndled er hvad du kan få, hvis du ikke bokser med handsker. Boksehandsker går ind og stødabsorbere ved slag, så du undgår skader. Udover det, så skal de selvfølgelig også sidde behageligt på din hånd.

Det kan være svært at finde ud af hvilke bokshandsker du skal have fat i. Der er mange forskellige mærker og priser at vælge imellem. For at du får et lidt bedre indblik, vil vi her på CSL forklare lidt om de forskellige boksehandsker, og hvad man skal gå efter.

3 Gode handsker indenfor forskellige prisklasser

Phantom

Allround handsker til 449 kr.

Sting AIBA

AIBA godkendt til 789,- kr.

Creedo handske

God begynder til 249,- kr.

Størrelse af boksehandsker

Det kan være lidt svært at finde ud af, hvilken størrelse du skal have, da den eneste slags boksehandske der angives i small, medium og large er sandsækhandsker. De andre boksehandsker angives i ounz, cirka fra 8-18 ounz. Det gør det hele lidt mere kompliceret, derfor har vi lavet en lille guide, der viser hvad de forskellige størrelser bruges til.

  • 8 ounz: børnehandsker
  • 10 ounz: brugt til amatørkampe
  • 12 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring
  • 14 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring
  • 16 ounz: brugt til styrkning af musklerne under træning
  • 18 ounz: brugt til træning på sandsæk, plethandsker og sparring

Det skal dog lige siges at ounz ikke vurdere størrelse ud fra hvor stor din hånd er, men ud fra hvor meget stødabsorberende materiale du skal have i boksehandsken.

 

Valg af handske?

Se denne video på engelsk om hvordan du kan udvælge dig de rigtige handsker. Brugen af boksehandsker er som allerede nævnt, ret vigtigt. Og du vil ikke bruge den samme handske både til sæk, sparring og kamp. Ikke hvis du gerne vil bruge dine hænder i fremtiden også – Se videoen og forstå hvorfor.

 

Farven på boksehandsken

Farven på dine boksehandsker kan faktisk godt betyde noget. Hvis du f.eks. Skal sparre, så er det en dårlig ide hvis dine boksehandsker er røde, da den faktisk er mindre synlig end mange andre farver. Det vil være bedre at vælge en tydeligere farve til denne lejlighed, da din sparringstræning vil blive bedre af det.

 

De forskellige handsketyper

find den gode everlast boksehandsker til træning Kamphandsker: Som navnet siger, bruges de i kamp. AIBA (Amatør international Boxing Association) som er et bokseforbund, har en masse krav som kamphandsker skal opfylde, før man kan bruge dem i kamp. De vejer for det meste i mellem 8-10 oz.

Sparringshandsker: Som du nok kan gætte dig frem til, bliver de brugt til sparring. Sparringshandsker skal helst kun bruges til sparring, og ikke andet træning. De er lavet af meget kraftig polstring.

Sandsækhandsker: Bruges selvfølgelig til boksesække, men de er faktisk gode til alt træning, undtagen sparring. Til sparring vil vi råde dig til at skaffe nogle sparringshandsker. Mange bruger sandsækhandsker under deres almindelige træning, da de er meget holdbare og beskytter dine hænder og håndled godt.

Speed gloves: Speed gloves er meget lette og fleksible, af den grund bliver de ofte fremstillet i vinyl eller læder. De minder meget om MMA handsker, da de ikke lukker hånden helt ind. De bruges til hurtig og let træning, så de er gode til træning med boksebolde.

 

Køb de gode boksehandsker

brug de gode sandsækhandsker til hjemmetræning

For at hjælpe dig lidt med at finde et par gode boksehandsker har vi fundet nogle forskellige handsker med forskellige formål til træningen der skal suppleres med bokseudstyr som sjippetov m.m.

 

Phantom boksehandsker ultra PU

køb phantom ultra pu boksehandsker Forhandler: Fit4fight

Pris: 449 ,- kr.

Denne handske giver ultimativ beskyttelse under din træning.

God velkrolukning rundt om dine håndled som giver ekstra beskyttelse.

Rigtig god stødabsorbering så du er sikker på ikke at få dumme skader under din træning.

Et par gode handsker til din træning, da de er meget holdbare med rigtigt stærk polstring, der er lavet af skum.

 

 

Hvide Bad Breed boksehandsker

Bad Breed handsker kommer i det fede design Forhandler: MMAShop

Pris: 359,- kr.

Hvis du ønsker et par handsker i en god begynder kvalitet samtidig med det fede design, så giver Bad Breed dig netop det med deres handske i hvid – kommer også i sort udgave.

Du får et par handsker med ekstra syninger så du opnår en ekstra holdbarhed. Handsken giver dig en ganske god beskyttelse med flere lags foam og forbedret håndledsstøtte.

Det hvide sæt boksehandsker kommer i den billige prisklasse, og derfor er materialet logisk nok også premium syntetisk læder kvalitet.

 

 

Everlast PVC træningshandske

køb en billig begynder boksehandske i pvc eller syntetisk læder Forhandler: Fitnessgruppen.dk

Pris: 299,- kr.

En anden billig træningshandske til begyndere kunne være denne Everlast PVC boksehandske.

Du får en boksehandske i den billige ende, som kan være en ganske fin handske når man skal begynde til motionsboksning, men dog virker Everlast modellerne til generelt at være i dårligere kvalitet end de andre viste mærker.

Handsken kommer med velcro håndledsrem der giver den gode støtte og samtidig holdbarhed i handsken.

Du finder handsken i 10-16 OZ og den findes også i rød farve.

 

 

Adidas sparringshandsker pro safety

God Adidas sparringshandske med god pasformForhandler: Fit4fight

Pris: 1099,- kr.

Denne sparringshandske fra Adidas er lavet af ægte læder med en perfekt pasform.

Giver optimal beskyttelse af dine håndled og er et af de bedste boksehandsker nogensinde lavet til sparring. Med nem velcrolukning om dine håndled. Har en stærk polstring, som er sammensat af flere lag skum og et dejligt blødt toplag.

Handsken sikrer sig den bedste beskyttelse af dine hænder og knoer under din sparring. Kan bruges af både nybegyndere og øvet. Er i den dyre ende af skalaen, men som sagt er de også et af de bedste par sparringsboksehandsker nogensinde.

 

 

Pro-Next boksehandske

køb din træningshandske i den gode kvalitetForhandler: Sporttema.dk

Pris: 699,- kr.

Med Pro-Next handsken får du en der er let komme i, men som samtidig også giver dig den gode beskyttelse mod stød og slag.

En dejlig læderhandske i en god kvalitet med den dejlige pasform, som er ret vigtigt for optimal komfor. Derudover, kommer handsken med en god beskyttelse af fingrene ved hjælp af fyldning, og kommer med en fed patenteret “hook and loop” lukning.

Velcro er aldrig optimalt i form af håndens og håndleddets beskyttelse, men denne patenteret velcro udgave giver dig både den nemme adgang til handsken som velcro giver, men giver dig det ekstra gode beskyttelse der ligger udover normale velcro lukninger.

 

 

Boksehandsker Abilica Syltex

Abilica boksehandsker kommer i den gode kvalitetForhandler: Abilicaonline

Pris: 349,- kr.

Et par boksehandsker der kan bruges til boksesække og meget andet træning.

Tommelfingeren er fæstet til resten af handsken og har en dejlig tyk polstring, så der er god beskyttelse når du træner med dem.

Velcrolukning rundt om håndledene så der er god beskyttelse til dine håndled også.

 

 

Venum Tribal boksehandsker

Gode billige boksehandsker i lækker kvalitetForhandler: Fit4fight

Pris: 399,- kr.

Håndlavet i Thailand, med det bedste læder på markedet, nemlig nappa læder. Tæthed i skummet, så der er ekstra god beskyttelse mod stød.

Dine hænder føles godt i handsken, og irritere ikke. Dine håndled er godt beskyttet af velcrolukning som er rundt om.

Du får med disse Venum, et par rigtigt gode kamphandsker i høj kvalitet og god beskyttelse, som nok kommer til at skræmme din modstander, med handskens super seje design.

 

 

Everlast pink boksehandsker

brug de lyserøde boksehandsker som kvindeForhandler: MMAShop

Pris: 349,- kr.

Hvis du er kvinde, og gerne vil sprede lidt lyserøde farve over boksetræningen, så er disse Everlast handsker til 349,- kr. oplagt.

En ganske fin standard boksehandske til begyndere, som kommer i premium kunstlæder.

Du får et flot lyserødt design og det velkendte Everlast mærke over velcro lukningen, som godt nok er nem at komme i, men som samtidig giver den bedste beskyttelse til hånden.

Pasformen er dejlig anatomisk og kan sagtens gøre de fleste mennesker tilfredse.

 

 

Sting ”AIBA” Boksehandsker

Gode handsker til kampForhandler: Fit4fight

Pris: 789,- kr.

Disse kamphandsker er officielt godkendt af AIBA (Amatør international Boxing Association) og har præcis vægtkontrol teknologi med 50/50 vægtfordeling.

Handskerne har et skjold af ægte læder, som er godkendt til over 10.000 strikes og har indbygget ”Hi Flow” core system til vægtkontrol, komfort og maksimal ydeevne.

Handsken kommer med en solid håndledsrem som sikrer en bedre håndledsbeskyttelse.

 

 

Everlast boksehandske til børn

køb de gode Everlast bokserhandsker til børnForhandler: Abilicaonline

Pris: 145,- kr.

Everlast har lavet dette par boksehandsker, der passer perfekt til børn.

Boksehandsken har en kraftig polstring, som virker stødabsorberende.

God velcrolukning, så handsken er nem at få af og på. Har god beskyttelse om håndledet.

Du får med denne handske, en boksehandske der faktisk er velegnet til alt træning også sparring.

 

 

Abilica sandsækhandsker

køb de gode sandsæk handsker til træning på boksesækkenForhandler: Abilicaonline

Pris: 395,- kr.

Hvis du mangler et par gode allround handsker til sandsækken, så finder du den gode kvalitet i Abilica.

Disse handsker er et par gode sandsækshandsker til en god pris. Som skrevet tidligere er sandsækhandsker gode til alt træning, og det er disse især også.

Handskerne kommer med god polstring, som gør dem meget stødabsorberende. Er behagelig at have på, også over lang træning.

 

 

Sort Everlast Protex2 træningshandske

Køb en solid allround handske til træningenForhandler: Fit4fight

Pris: 299,- kr.

En anden model i det kendte Everlast brand, er denne sorte handske der er stærk i ydeevne.

Protex2 boksehandsken kommer i læder med ekstra polstring, så de er velegnet til både sparring, sandsæk og træning med plethandske eller pletpuder.

En god polstring er nødvendigt for at beskytte hånden og knoerne bedst muligt. Helt ligesom en god bred velcrolukning giver den ekstra støtte til håndled og holder handske på plads under træningen.

Materialet er med mesh i håndflade, så handsken er med god komfort og åndbarhed.

 

 

Hammer Boksehandsker til sandsæktræning

Køb gode sandsækhandsker til hjemmetræningForhandler: Abilica-online

Pris: 295,- kr.

Et par gode handsker til hjemmetræningen på sandsækken. Du finder Hammer boksehandsken i størrelse large og x-large.

Materialet er PU og kommer med med små lufthuller til cirkulation så du sveder dine hænder mindst muligt under træningen på din boksesæk. Overfladen er designet til at give mest mulig kraft.

Handskerne kommer med den obligatoriske håndledsrem til at give mest muligt støtte.

Handsken vejer 0,6 kg. pr. stk.

Gem Gem Gem

Gem

Gem

Gem

Sending
User Review
5 (1 vote)