Kan du bruge en boksesæk udendørs? Det er et ret vigtigt spørgsmål, hvis man har problem med at have en boksesæk hængende indendørs, hvad end det er plads, lysten eller at loft eller væg ikke kan holde til en tung sæk.

Her på Csl har vi undersøgt det lidt nærmere, for det at træne boksetræningen udendørs kan være en god oplevelse, og så er spørgsmålet jo bare hvilket slags materiale der er bedst at købe i.

Hvilket materiale kommer boksesække i?

De mest gængse materialer til boksesække er læder, lærred eller vinyl, og de ter jo logisk nok ud disse, der afgør det bedste af en sandsæk til udendørs brug for dig.

Læder er hvad de fleste køber boksesæk i, hvilket bunder i at læder bare holder godt, og ikke mindst, at læder nok det er rareste at bokse på for hænderne. Til udendørs brug er læder dog ikke dit bedste valg, da sne og regn vil ødelægge læderet i længden i forhold til canvas materiale.

Canvas er et bedre materiale der holder længere, men når det så er sagt, så holder sandsække kortere tid udendørs end indendørs, og hvis du har den hængende et åbent sted, så vil du sikkert skulle udskifte det hurtigere end i relativt tørvejr.

Hvilket slags boksesæk er bedst til udendørs?

Hvilken boksesæk skal du vælge?

Der findes top slags, nemlig den den stående og den hængende boksesæk.

Hvis man tænker på holdbarheden, så er det, at have boksesækken hængende, det dårligste valg da den bliver udsat for miljøets påvirkninger mere, med mindre du selvfølgelig vælger at tage den ned og sætte et tørt sted efter brug.

Det at skulle hænge op og tage boksesæk ned efter brug, er besværligt og kan blive en stor irritation. Derimod kan du med fordel bruge en stående, som er nemmere at tage frem og sætte i tørvejr efter træningen, selvom det da skal siges, at den stående boksesæk som regel vejer en del for modvægten.

Det bedste valg vil selvfølgelig være at have et tørt sted som garage, udhæng eller andet, hvor man kan have en boksesæk hængende eller stående, så regnen ikke ryger direkte ind på den og gør den mør over tid.

Sending
User Review
5 (1 vote)