køb de bedste mma handsker til kamp og træning

Bedste MMA Handsker til træning og kamp

Hvorfor vælge de bedste MMA handsker til træning og kamp?

Hvad end du er nybegynder der vil i gang med MMA(find danske klubber her) eller måske allerede træner det, er det logisk nok vigtigt, at du anskaffer dig handsker helt ligesom andet MMA udstyr. Uden handsker kan du få skader i f.eks. i håndled der kan udvikle sig til kroniske skader.

Udvalget indenfor både boksehandsker og handsker til MMA er stort. Hvilket gør det svært at finde ud af, hvilken der er gode og de bedste til dit behov. Derfor har vi lavet denne lille guide/test så du kan finde inspiration til hvilken størrelse, hvilken type handske og hvad der er bedst i forhold til prisen der ofte er billigst online.

 

Bedste MMA handsker til træning og kamp

Hammer allround handsker

Hammer Boxing PUNCH MMA Handsker L-XL (one size)

Tapout sparringhandske

Køb Tapout sparringhandsker til træning i klub

Nordic Fighter kamphandske

brug de rigtige handsker til tapout

 

MMA handskestørrelser?

MMA handsker er i størrelse opdelt i small, medium og large ligesom meget andet. Dog er det vigtigt at kigge på hvor mange ounze (oz) handsken vejer da det også indikerer størrelsen.

Mange tror at ounze i handsker indikere størrelsen som f.eks. 9 ounze er small og 8 er medium, men faktisk angiver den hvor meget polstringen vejer i handsken. Dog vil der stadig være noget størrelses forskel, men det er primært polstringens vægt ounze går efter.

Størrelserne er normalt fra 7-10 ounze. (De kan dog veje mindre)
Hvis de vejer mellem 7-8,5 ounze, er de egnet til kamp.
Hvis de vejer mellem 8,5-10 ounze, er de egnet til sparring.

 

Kamphandske eller sparring?

Forskellen mellem en kamphandske og sparringshandske? Kamphandsken er meget let og ikke særlig polstret. Sparringshandsken er tungere og meget mere polstret hvilket gør det oplagt til sparring så i slipper for unødvendige skader.

Kamphandsker er helt fine hvis du skal slå på sandsæk eller diverse andre ting, men hvis der skal sparring til vil vi råde dem til at købe nogen sparringshandsker, både for din egen skyld men logisk nok også for ham/hende du sparrer med.

 

Materiale og udformning?

Handsker kommer som regel i enten syntetisk eller ægte læder. Ligesom en læderjakke og andet så er ægte læder altid billigere end produkter i syntetisk læder. Kvalitetsmæssigt oplever du forskel, hvor det ægte læder føles bedre men i forhold til kampsportshandsker som de officielle UFC handsker også er lavet i, så vil handsker i syntetisk læder ofte holde længere.

Polstring i MMA- som boksehandsker kommer med skum, hvor forskellen kan være lagdelt eller almindelig skum. Her vil det lagdelte skum ofte være mere komprimeret og beskytte bedre, og især til træning bør du vælge disse handsker.

Designet i handsker bør komme med en glat overflade hvor nogle modeller kommer opdelt i lag med et til arm, håndled og et til fingrene.

 

Find de bedste handsker til træning og kamp?

Hvis du er i tvivl om hvilke handsker du skal købe har vi fundet nogen forskellige MMA handsker som vi med sikkerhed ved er gode. Udvalget af de gode handsker du kan finde online kommer selvfølgelig både som sparring og kamphandsker.

Det gælder om at finde de rigtige handsker til dit behov, og selvfølgelig bruge den rigtige type handske til den specifikke træning. George St. Pierre som har været MMA mester indtil flere gange, forklarer i denne video hvilken handske du skal bruge til træning og til kamp. Det skulle gerne give dig inspiration til at finde de helt rigtige handsker, hvor du kan finde et udvalg af gode sparring, kamp og træningshandsker nedenfor videoen her.

 

 

Hammer Boxing Punch MMA handsker

top 3 bedste mma handske

En af de bedste åbne fingerhandsker der er velegnet til holde og gribe teknik, og som bruges til forskellige kampsportsgrene når der skal trænes, men kan også bruges som kamphandske.

Hammer handsken er fremstillet i læder og kommer i en robust og holdbar kvalitet med gode syninger. Handsken lukkes med et bredt stykke velcro du vikler to gange rundt om håndleddet. Det giver både en god bevægelsesfrihed og en bedre beskyttelse af håndleddet.

Hvis du ønsker at komme i gang med træningen(Se MMA termer), ligger handsken i en pris omkring 400 kr. og kan købes både i  onesize S/M som L/XL.

 

 

 

 

Nordic Fighter kamphandske

Nordic Fight MMA kamphandsker kommer i den høje kvalitet og prisklasse.

Handsken er en åben fingerhandske til brug i kamp, og er en stor investering til hjemmetræning men perfekt til træning i klub og center.

En god testvinder mange steder for sine høje kvalitet med robuste syninger. Materialet er i okselæder og med forstærket røde kontrast syninger, får du en god holdbarhed der kan bruges både til sparring, på pletpuder eller måske den lette træning på sandsækken.

Polstringen kommer i energiabsorberende skum og du får en tyk wrap-around håndledsrem til ekstra støtte. Så til brug er den god til at absorberer stød og giver støtte til håndledet, som kan være mangelfuld ved handsker i den billige prisklasse.

 

 

 

 

Tapout MMA sparring handsker

Disse sparring handsker fra Tapout har god beskyttelse så du ikke får skader imens du laver sparring.

Tapout MMA sparringshandsken kommer med indbygget tommelfinger beskyttelse. Ekstra tyk impact latex foam core system der giver god beskyttelse af knoer og hænder under sparring og mindsker chancen for ”cuts” under sparring.

Handsken er i mellem prisklassen, hvor kvaliteten og holdbarheden er dog også blandt de bedste på markedet.

 

 

 

 

Venum Elite MMA Handsker

køb de hvide venum elite træningshandsker

Venum Elite sparring handsker er en fin handske fra firmaet som udvikler handsker og MMA udstyr i samarbejde med nogle af verdens bedste MMA fighters. Handsken ligesom de andre Venum modeller er håndlavet i Thailand.

Du får en handske i hvid som er fremstillet i høj kvalitets skintex læder og med 7 oz foam. Det giver en god stødabsorbering der er med til at give god beskyttelse både til dig, men også ham/hende som du sparrer med. Handsken er med velcro lukning.

Du finder handsken i onesize S/M og L/Xl.

 

 

 

 

Phantom MMA Handsker “Blackout” læder

I disse handsker har man gået efter at fjerne unødvendig vægt og faktisk er handskerne helt nede og kun veje 4 ounze.

Handskerne er gode både til træning og i kamp. De er lavet af 100% læder og med super god komfort, der gør dem ganske behagelige at have på. Dine knoer er godt beskyttede med dens high-tech polstring.

Læderhandsken giver rigtig god beskyttelse på dine håndled så man slipper for skader. Og prikken over i’et, dens design er rigtigt fedt i stilen der går igen i MMA tøj og udstyr generelt.

 

 

 

 

Venum Challenger MMA handsker

Køb de sorte Venum Challenger kamphandsker

Venum Challenger MMA handskerne er en god allround handske til en fornuftig pris.

Du kan købe handsken til ca. 400 kr. der kan bruges både til kamp og træning.

Handsken fra Venum er fremstillet i syntetisk læder og giver dig en god komfort og fin pasform. Til prisen er handsken perfekt til hjemmetræning, hvor sparring nok ikke er så aktuel så træning på puder, boksesæk m.m.

 

 

 

 

Kenka MMA handsker 2.0

Køb Kenka kampsportshandsker til træning

Kenka MMA handsker er en opdateret model i hvid farve. Handsken er fremstillet i skind af høj kvalitet med flere flotte detajler. Kenka modellen er med strømeformet polstring, robuste syninger og velcrolås med justerbart elastikbånd på indersiden.

Handsken er velegnet til både sparring som kamp, og kan være en god handske at begynde ud med. Du finder modellen i forskellige størrelser.

 

 

 

 

Joya “Fight Fast” MMA handsker

Disse handsker fra det Hollandske mærke JOYA er de perfekte trænings og kamp handsker, lige meget om du er nybegynder eller øvet indenfor MMA.

Handskerne giver optimal beskyttelse af dine knoer. Samtidig med det, også en god håndledsstøtte med den super gode velcrolukning rundt om håndledet. Handskerne dækker ikke dine håndflader hvilket betyder at det er nemmere at bevæge sine hænder i dem, og sved fordampes nemmere.

Udover det, så har handskerne et lækkert design.

 

 

 

 

Venum Impact sparringshandsker

Hvis du vil træne MMA seriøst så skal du selvfølgelig også sparre med modstanderne. Her skal du selvfølgelig have et par handsker der skåner både dig for skader ved slag, og din modstander mod rifter, for modstanderen vil føle kunne føle effekten af din slag med garanti.

Disse Venum Impact Sparring MMA handsker kommer med astsyet tommelfinger og dobbelt skumpolstring og design der skåner især håndleddet bedst muligt. Det skal selvfølgelig også være nødvendigt at kunne slå din modstander så det kan mærkes, og hvis du rammer ham/hende vil det gode design i handske maksimerer din slag effekt.

Handsken med det velkendte Venum logo er håndlavet i Thailand i premium semi-læder.

 

 

 

 

Billig MMA kamphandske

Best Body MMA kamphandsken kommer i den billige prisklassen til lige omkring 200,- kr. Du får en handske der findes i størrelse S til XXL.

Kvaliteten er fin nok til hjemmetræning, men kommer dog ikke med integreret fingre i handskerne. Køb handsken i en større størrelse da hænderne ofte vokser under belastningen og kan i værste fald betyde, at syninger kan revne.

 

 

 

 

Hvide Vengeance HEX MMA handsker

Vengeance HEX handske fra Blitz kommer i en hvid farve og med tryk på handsken. Handsken er med netmønster der er inspireret fra Octagon buret.

Prisen er det samme som Venum Challenger handsken, og kommer i nogenlunde samme kvalitet og brug.

Du får en handske i syntetisk læder hvor størrelse small/medium kommer i en omkreds af 20 24 cm. og størrelsen large / x-large kommer i en omkreds af 24 cm+.

 

 

 

 

Børne MMA handske

Til børn i 6-12 års alderen kan denne sparringshandske være velegnet. Børnehandsken er valgt til at være den officielle MMA amatørskamps handske. Handsker er særdeles nødvendige til børn hvor også MMA benskinner er det gode valg sikker træning for børn.

En super god handske der er et godt tilbud, nu prisen er ret billig og det er en handske der kan bruges til begyndere og til kamphold.

Handsken er i 100% læder med stærke syninger, og vejer ca 8 oz. Den holder fingrene stramt og kommer med beskyttelse på tommelfinger også.

No Responses

Din kommentar?