køb de bedste mma handsker til kamp og træning

MMA Handsker (guide)

Hvorfor vælge de bedste MMA handsker til træning og kamp?

Hvad end du er nybegynder der vil i gang med MMA(find danske klubber her) eller måske allerede træner det, er det logisk nok vigtigt, at du anskaffer dig handsker ligesom andet MMA udstyr. Uden handsker kan du få skader i f.eks. i håndled der kan udvikle sig til kroniske skader.

Udvalget indenfor både boksehandsker og handsker til MMA er stort. Hvilket gør det svært at finde ud af, hvilken der er gode og de bedste til dit behov. Derfor har vi lavet denne lille guide/test så du kan finde inspiration til hvilken størrelse, hvilken type handske og hvad der er bedst i forhold til prisen der ofte er billigst online.

Phantom handsker

Tapout sparringhandske

Nordic Fighter kamphandske

 

MMA handskestørrelser?

MMA handsker er i størrelse opdelt i small, medium og large ligesom meget andet. Dog er det vigtigt at kigge på hvor mange ounze (oz) handsken vejer da det også indikerer størrelsen.

Mange tror at ounze i handsker indikere størrelsen som f.eks. 9 ounze er small og 8 er medium, men faktisk angiver den hvor meget polstringen vejer i handsken. Dog vil der stadig være noget størrelses forskel, men det er primært polstringens vægt ounze går efter.

Størrelserne er normalt fra 7-10 ounze. (De kan dog veje mindre)
Hvis de vejer mellem 7-8,5 ounze, er de egnet til kamp.
Hvis de vejer mellem 8,5-10 ounze, er de egnet til sparring.

 

Kamphandske eller sparring?

Forskellen mellem en kamphandske og sparringshandske? Kamphandsken er meget let og ikke særlig polstret. Sparringshandsken er tungere og meget mere polstret hvilket gør det oplagt til sparring så i slipper for unødvendige skader.

Kamphandsker er helt fine hvis du skal slå på sandsæk eller diverse andre ting, men hvis der skal sparring til vil vi råde dem til at købe nogen sparringshandsker, både for din egen skyld men logisk nok også for ham/hende du sparrer med.

 

Materiale og udformning?

Handsker kommer som regel i enten syntetisk eller ægte læder. Ligesom en læderjakke og andet så er ægte læder altid billigere end produkter i syntetisk læder. Kvalitetsmæssigt oplever du forskel, hvor det ægte læder føles bedre men i forhold til kampsporthandsker som de officielle UFC handsker også er lavet i, så vil handsker i syntetisk læder ofte holde længere.

Polstring i MMA- som boksehandsker kommer med skum, hvor forskellen kan være lagdelt eller almindelig skum. Her vil det lagdelte skum ofte være mere komprimeret og beskytte bedre, og især til træning bør du vælge disse handsker.

Designet i handsker bør komme med en glat overflade hvor nogle modeller kommer opdelt i lag med et til arm, håndled og et til fingrene.

 

Find de bedste handsker til træning og kamp?

Hvis du er i tvivl om hvilke handsker du skal købe har vi fundet nogen forskellige MMA handsker som vi med sikkerhed ved er gode. Udvalget af de gode handsker du kan finde online kommer selvfølgelig både som sparring og kamphandsker.

Det gælder om at finde de rigtige handsker til dit behov, og selvfølgelig bruge den rigtige type handske til den specifikke træning. George St. Pierre som har været MMA mester indtil flere gange, forklarer i denne video hvilken handske du skal bruge til træning og til kamp. Det skulle gerne give dig inspiration til at finde de helt rigtige handsker, hvor du kan finde et udvalg af gode sparring, kamp og træningshandsker nedenfor videoen her.

 

Tapout MMA sparring handsker

Disse sparring handsker fra Tapout har god beskyttelse så du ikke får skader imens du laver sparring.

Tapout MMA sparringshandsken kommer med indbygget tommelfinger beskyttelse. Ekstra tyk impact latex foam core system der giver god beskyttelse af knoer og hænder under sparring og mindsker chancen for ”cuts” under sparring.

Handsken er i mellem prisklassen, hvor kvaliteten og holdbarheden er dog også blandt de bedste på markedet.

 

 

Phantom MMA Handsker “Blackout” læder

I disse handsker har man gået efter at fjerne unødvendig vægt og faktisk er handskerne helt nede og kun veje 4 ounze.

Handskerne er gode både til træning og i kamp. De er lavet af 100% læder og med super god komfort, der gør dem ganske behagelige at have på. Dine knoer er godt beskyttede med dens high-tech polstring.

Læderhandsken giver rigtig god beskyttelse på dine håndled så man slipper for skader. Og prikken over i’et, dens design er rigtigt fedt i stilen der går igen i MMA tøj og udstyr generelt.

 

 

Joya “Fight Fast” MMA handsker

Disse handsker fra det Hollandske mærke JOYA er de perfekte trænings og kamp handsker, lige meget om du er nybegynder eller øvet indenfor MMA.

Handskerne giver optimal beskyttelse af dine knoer. Samtidig med det, også en god håndledsstøtte med den super gode velcrolukning rundt om håndledet. Handskerne dækker ikke dine håndflader hvilket betyder at det er nemmere at bevæge sine hænder i dem, og sved fordampes nemmere.

Udover det, så har handskerne et lækkert design.

 

 

Venum Challenger MMA handsker

Venum Challenger MMA handskerne er en god allround handske til en fornuftig pris.

Du kan købe handsken til ca. 350,- kr. der kan bruges både til kamp og træning.

Handsken fra Venum er fremstillet i syntetisk læder og giver dig en god komfort og fin pasform. Til prisen er handsken perfekt til hjemmetræning, hvor sparring nok ikke er så aktuel så træning på puder, boksesæk m.m.

 

 

Venum Impact sparringshandsker

Hvis du vil træne MMA seriøst så skal du selvfølgelig også sparre med modstanderne. Her skal du selvfølgelig have et par handsker der skåner både dig for skader ved slag, og din modstander mod rifter, for modstanderen vil føle kunne føle effekten af din slag med garanti.

Disse Venum Impact Sparring MMA handsker kommer med astsyet tommelfinger og dobbelt skumpolstring og design der skåner især håndleddet bedst muligt. Det skal selvfølgelig også være nødvendigt at kunne slå din modstander så det kan mærkes, og hvis du rammer ham/hende vil det gode design i handske maksimerer din slag effekt.

Handsken med det velkendte Venum logo er håndlavet i Thailand i premium semi-læder.

 

 

FGV 17 trænings & sparringshandske

FGV 17 er i samme kvalitet som FGV 15 modellen fra Fairtex, men er optimeret i designet, så den er mere bevægelig, hvilket giver en god pasform så man kan bevæge sig frit med fingrene.

Handsken er designet til sparring og træning, hvor designet er ergonomisk til brug på gulvet eller grappling, og samtidig er nem at forme til knytnæve også.

Så en god allround handske med en super pasform til at bevæge sig i, og absolut et godt kvalitets produkt.

 

 

Børne MMA handske

Til børnene kunne denne handske sparringshandske der er valgt til at være den officielle mma amatørskamps handske, være det gode valg, da den kommer i mange børnestørrelser. Handsker er særdeles nødvendige til børn hvor også MMA benskinner er det gode valg sikker træning for børn.

En super god handske der er et godt tilbud, nu prisen er ret billig og det er en handske der kan bruges til begyndere og til kamphold.

Handsken er i 100% læder med stærke syninger, og vejer ca 8 oz. Den holder fingrene stramt og kommer med beskyttelse på tommelfinger også.

 

 

Billig MMA kamphandske

Best Body MMA kamphandsken kommer i den billige prisklassen til lige omkring 200,- kr. Du får en handske der findes i størrelse S til XXL.

Kvaliteten er fin nok til hjemmetræning, men kommer dog ikke med integreret fingre i handskerne. Køb handsken i en større størrelse da hænderne ofte vokser under belastningen og kan i værste fald betyde, at syninger kan revne.

 

 

Hvide Vengeance HEX MMA handsker

Vengeance HEX handske fra Blitz kommer i en hvid farve og med tryk på handsken.

Prisen er det samme som Venum Challenger handske, og kommer i nogenlunde samme kvalitet og brug.

Du får en handske i syntetisk læder hvor størrelse small/medium kommer i en omkreds af 20 24 cm. og størrelsen large / x-large kommer i en omkreds af 24 cm+.

 

 

Hammer boxing punch MMA handske

Hammer Handsker er åben fingerhandsker til brug i kampsport til gribe, holde, standsning og selvfølgelig slå.

Hammer MMA handsken kommer i læder og lukkes med velcro på håndleddet, hvor du vinkler velcroen rundt to gange om håndleddet som bandage. Det er med til at give en ekstra beskyttelse samtidig med at du kan røre hånden.

 

 

Nordic Fighter handsker

Nordic Fight MMA kamphandsker kommer i den høje kvalitet og prisklasse.

Handsken er en åben fingerhandske til brug i kamp, og er en stor investering til hjemmetræning men perfekt til træning i klub og center.

En god testvinder mange steder for sine høje kvalitet med robuste syninger. Materialet er i okselæder og med forstærket røde kontrast syninger, får du en god holdbarhed der kan bruges både til sparring, på pletpuder eller måske den lette træning på sandsækken.

Polstringen kommer i energiabsorberende skum og du får en tyk wrap-around håndledsrem til ekstra støtte. Så til brug er den god til at absorberer stød og giver støtte til håndledet, som kan være mangelfuld ved handsker i den billige prisklasse.

4.8/5 (32 Reviews)

No Responses

  1. Anonym
  2. admin
  3. Anonym

Din kommentar?