Hvorfor vælge de bedste MMA handsker til træning og kamp?

Hvad end du er nybegynder der vil i gang med MMA(find danske klubber her) eller måske allerede træner det, er det logisk nok vigtigt, at du anskaffer dig handsker ligesom andet MMA udstyr. Uden handsker kan du få skader i f.eks. i håndled der kan udvikle sig til livsvarende kroniske skader.

Udvalget indenfor både boksehandsker og handsker til MMA er stort, hvilket gør det svært at finde ud, hvilken der er gode og de bedste til dit behov. Derfor har vi her på Csl lavet denne lille guide/test så du kan finde inspiration til hvilken størrelse, hvilken type handske og hvad der er bedst i forhold til prisen der ofte er billigst online.

3 gode handsker til enten sparring, kamp eller handsker til børn

UFC Elite Series

Top kvalitet

Pris: 975,- kr.

Venum Impact

Sparringshandsker

Pris: 649,- kr.

Fit4fight børn

Gode børnehandsker

Pris: 299,- kr.

 

MMA handskestørrelser?

brug de rigtige boksehandsker til sandsæk træning

MMA handsker er i størrelse opdelt i small, medium og large ligesom meget andet. Dog er det rigtigt vigtigt at kigge på, hvor mange ounze (oz) handsken vejer da det også indikerer størrelsen.

Mange tror at ounze i handsker indikere størrelsen som f.eks. 9 ounze er small og 8 er medium, men faktisk angiver den hvor meget polstringen vejer i handsken. Dog vil der stadig være noget størrelses forskel, men det er primært polstringens vægt ounze går efter.

Størrelserne er normalt fra 7-10 ounze. (De kan dog veje mindre)
Hvis de vejer mellem 7-8,5 ounze, er de egnet til kamp.
Hvis de vejer mellem 8,5-10 ounze, er de egnet til sparring.

 

Kamphandske eller sparring?

Brug grappling gloves til gulvet

Forskellen mellem en kamphandske og sparringshandske? Kamphandsken er meget let og ikke særlig polstreret. Sparringshandsken er tungere og meget mere polstreret hvilket gør det oplagt til sparring så i slipper for unødvendige skader.

Kamphandsker er helt fine hvis du skal slå på sandsæk eller diverse andre ting, men hvis der skal sparring til vil vi råde dem til at købe nogen sparringshandsker, både for din egen skyld men logisk nok også for ham/hende du sparrer med.

 

Materiale og udformning?

Handsker kommer som regel i enten syntetisk eller ægte læder. Ligesom en læderjakke og andet så er ægte læder altid billigere end produkter i syntetisk læder. Kvalitetsmæssigt oplever du forskel, hvor det ægte læder føles bedre men i forhold til kampsporthandsker som de officielle UFC handsker også er lavet i, så vil handsker i syntetisk læder ofte holde længere.

Polstring i MMA- som boksehandsker kommer med skum, hvor forskellen kan være lagdelt eller almindelig skum. Her vil det lagdelte skum ofte være mere komprimeret og beskytte bedre, og især til træning bør du vælge disse handsker.

Designet i handsker bør komme med en glat overflade hvor nogle modeller kommer opdelt i lag med et til arm, håndled og et til fingrene.

 

Find de bedste handsker til træning og kamp?

Hvis du er i tvivl om hvilke handsker du skal købe har vi fundet nogen forskellige MMA handsker som vi med sikkerhed ved er gode. Udvalget af de gode handsker du kan finde online kommer selvfølgelig både som sparring og kamphandsker.

Det gælder om at finde de rigtige handsker til dit behov, og selvfølgelig bruge den rigtige type handske til den specifikke træning. George St. Pierre som har været MMA mester indtil flere gange, forklarer i denne video hvilken handske du skal bruge til træning og til kamp. Det skulle gerne give dig inspiration til at finde de helt rigtige handsker, hvor du kan finde et udvalg af gode sparring, kamp og træningshandsker nedenfor videoen her.

 

 

UFC Elite Series MMA træningshandsker

Køb de officielle UDC elite træningshandsker til mmaPris: 975,- kr.

UFC Elite series MMA træningshandsker der kommer i sort, er en god træningshandske i den høje prisklasse der også egner sig som kamphandske.

En god testvinder mange steder for sine høje kvalitet med robuste syninger. Materialet er i okselæder og med forstærket røde kontrast syninger, får du en god holdbarhed der kan bruges både til sparring, på pletpuder eller måske den lette træning på sandsækken.

Polstringen kommer i energiabsorberende skum og du får en tyk wrap-around håndledsrem til ekstra støtte. Så til brug er den god til at absorberer stød og giver støtte til håndledet, som kan være mangelfuld ved handsker i den billige priskalsse.

Find UFC Elite træningshandskerne til 975,- kr. her

 

 

Venum Impact sparringshandsker

Venum laver gode kvalitets handsker til træningPris: 649,- kr.

Hvis du vil træne MMA seriøst så skal du selvfølgelig også sparre med modstanderne. Her skal du selvfølgelig have et par handsker der skåner både dig for skader ved slag, og din modstander mod rifter, for modstanderen vil føle kunne føle effekten af din slag med garanti.

Disse Venum Impact Sparring MMA handsker kommer med astsyet tommelfinger og dobbelt skumpolstring og design der skåner især håndleddet bedst muligt. Det skal selvfølgelig også være nødvendigt at kunne slå din modstander så det kan mærkes, og hvis du rammer ham/hende vil det gode design i handske maksimerer din slag effekt.

Handsken med det velkendte Venum logo er håndlavet i Thailand i premium semi-læder.

Find Venum sparringshandskerne til 649,- kr. her

 

 

Phantom MMA Handsker “Blackout” læder

køb Phantom blackout mma læder handskePris: 499,- kr.

I disse handsker har man gået efter at fjerne unødvendig vægt og faktisk er handskerne helt nede og kun veje 4 ounze.

Handskerne er gode både til træning og i kamp. De er lavet af 100% læder og med super god komfort, der gør dem ganske behagelige at have på. Dine knoer er godt beskyttede med dens high-tech polstring. Læder handsken giver også rigtigt god beskyttelse på dine håndled så man slipper for skader. Og prikken over i’et, dens design er rigtigt fedt i stilen der går igen i MMA tøj og udstyr generelt.

Find handsken ved Fit4fight her

 

 

Joya “Fight Fast” MMA handsker

Joya fight fast sparringshandskePris: 449,- kr.

Disse handsker fra det Hollandske mærke JOYA er de perfekte trænings og kamp handsker, lige meget om du er nybegynder ellet øvet inde for MMA.

Handskerne giver optimal beskyttelse af dine knoer. Samtidig med det, også en god håndledsstøtte med den super gode velcrolukning rundt om håndledet. Handskerne dækker ikke dine håndfalder hvilket betyder at det er nemmere at bevæge sine hænder i dem, og sved fordampes nemmere.

Udover det, så har handskerne et lækkert design.

Find Joya handsken ved Fit4fight

 

 

FGV-15 Super sparring handsker

køb de fede FGV 15 sparringshandskerPris: 649,- kr.

Disse sparring handsker har god beskyttelse så du ikke får skader imens du laver sparring.

FGV-5 sparringhandsken kommer med indbygget tommelfinger beskyttelse. Ekstra tyk impact latex foam core system der giver god beskyttelse af knoer og hænder under sparring.

Handsken er en af de lidt dyrere sparringhandsker, men kvaliteten og holdbarheden er dog også blandt de bedste på markedet.

Find FGV sparringshandsken her

 

 

FGV 17 trænings & sparringshandske

Køb Fairtex FGV 17 kamphandskerPris: 699,- kr.

FGV 17 er i samme kvalitet som FGV 15 modellen, men er optimeret i designet, så den er mere bevægelig, hvilket giver en god pasform så man kan bevæge sig frit med fingrene.

Handsken er designet til sparring og træning, hvor designet er ergonomisk til brug på gulvet eller grappling, og samtidig er nem at forme til knytnæve også.

Så en god allround handske med en super pasform til at bevæge sig i, og absolut et godt kvalitets produkt.

Find de hvide kamphandsker her

 

 

Børne MMA handske

køb de bedste mma børnehandskerPris: 299,- kr.

Til børnene kunne denne handske sparringshandske der er valgt til at være den officielle mma amatørskamps handske, være det gode valg, da den kommer i mange børnestørrelser. Handsker er særdeles nødvendige til børn hvor også MMA benskinner er det gode valg sikker træning for børn.

En super god handske der er et godt tilbud, nu prisen er ret billig og det er en handske der kan bruges til begyndere og til kamphold.

Handsken er i 100% læder med stærke syninger, og vejer ca 8 oz. Den holder fingrene stramt og kommer med beskyttelse på tommelfinger også.

Find handsken ved Fit4fight

Sending
User Review
0 (0 votes)