køb de bedste mma handsker til kamp og træning

Bedste MMA Handsker til træning og kamp

Hvorfor vælge de bedste MMA handsker til træning og kamp i 2021?

Om du er nybegynder der vil i gang med MMA(find danske klubber her) eller måske allerede træner MMA, er det logisk nok vigtigt, at du anskaffer dig træningshandsker helt ligesom andet nødvendig MMA udstyr. Uden handsker kan du få skader i håndled og andre steder, hvilket kan udvikle sig til kroniske skader.

Der findes et stort udvalg indenfor både boksehandsker og handsker til MMA. Det kan gøre det lidt sværere de bedste handsker til dit behov. Derfor har vi lavet denne lille guide / test så du kan finde inspiration til hvilken størrelse, hvilken type handske og hvad der er bedst i forhold til prisen der ofte er billigst online.

 

Gode MMA handsker til træning og kamp

Hammer allround handsker

Hammer Boxing PUNCH MMA Handsker L-XL (one size)

Tapout sparringhandske

Køb Tapout sparringhandsker til træning i klub

Nordic Fighter kamphandske

brug de rigtige handsker til tapout

 

MMA handskestørrelser?

MMA handske størrelser er opdelt i small, medium og large. Dog er det vigtigt at kigge på, hvor mange ounze (oz) handsken vejer da det også indikerer størrelsen.

Mange tror at ounze i handsker indikerer størrelsen. F.eks. hvor 9 ounze er small og 8 er medium, men faktisk angiver ounze hvor meget polstringen vejer i handsken. Dog vil der stadig være forskel i størrelse, men ounze indikerer primært polstringens vægt.

Størrelserne er normalt fra 7-10 ounze. (De kan dog veje mindre)
Hvis handskerne vejer mellem 7-8,5 ounze, er de egnet til kamp.
Hvis de vejer mellem 8,5-10 ounze, er handskerne egnet til sparring.

 

Kamphandske eller sparring?

Hvad er forskellen mellem en kamphandske og sparringshandske?

Kamphandsken er meget let og ikke særlig polstret. Sparringshandsken er tungere og meget mere polstret, hvilket gør det oplagt til sparring så i slipper for unødvendige skader.

Kamphandsker er helt fine, hvis du skal slå på sandsæk eller diverse andre ting. Men hvis der skal sparring til, vil vi råde til at købe sparringshandsker, både for din egen skyld men logisk nok også for ham/hende du sparrer med.

 

Materiale og udformning?

Handsker kommer som regel i enten syntetisk eller ægte læder. Ligesom en læderjakke og andet, så er ægte læder dyrere end produkter i syntetisk læder. Kvalitetsmæssigt oplever du forskel, hvor det ægte læder føles bedre. Men i forhold til kampsportshandsker som de officielle UFC handsker også er fremstillet i, så vil handsker i syntetisk læder ofte holde længere.

Polstring i MMA- og boksehandsker er med skum, hvor forskellen kan være lagdelt skum eller almindelig skum. Her vil det lagdelte skum ofte være mere komprimeret og beskytte bedre, og især til træning bør du vælge disse handsker.

Designet i handsker bør være med en glat overflade, hvor visse modeller er opdelt i lag med et til arm, håndled og et til fingrene.

 

Find de bedste handsker til træning og kamp?

Hvis du er i tvivl om hvilke handsker du skal købe, har vi fundet populære MMA handsker i fin kvalitet. Udvalget dækker over både sparring og kamphandsker.

 

Hammer Boxing Punch MMA handsker

top 3 bedste mma handske

Hammer Boxing Punch er en af de bedste fingerhandsker til en god billig pris. Hammer handskerne er velegnet til holde og gribe teknik. Typen bruges til forskellige kampsportsgrene både under træning eller som kamphandske.

Hammer handsken er fremstillet i læder. Kvaliteten er robust og holdbar  med gode syninger. Handsken lukkes med et bredt stykke velcro du vikler to gange rundt om håndleddet. Det giver både en god bevægelsesfrihed og en bedre beskyttelse af håndleddet.

Hvis du ønsker at komme i gang med træningen(Se MMA termer), ligger handsken i en pris omkring 400 kr. og kan købes både i onesize S/M som L/XL.

 

 

Nordic Fighter kamphandske

Nordic Fight MMA kamphandsker i den høje kvalitet og prisklasse omkring 2.000 kr.

Handsken er en åben fingerhandske til kamp brug. Handskerne er en stor investering til hjemmetræning, men perfekt til træning i klub og center.

Nordic Fighter handsken er kåret som testvinder i forskellige online test. Her roses modellen for sine høje kvalitet med robuste syninger. Materialet er i okselæder og med forstærket røde kontrast syninger. Det giver en god holdbarhed, der er velegnet både til sparring, på pletpuder eller måske den lette træning på sandsækken.

Polstringen er med energiabsorberende skum. Og lukningen har en tyk wrap-around håndledsrem til ekstra støtte. Så til brug er handsken god til at absorberer stød og giver støtte til håndledet, hvilket ofte kan være mangelfuld ved handsker i den billige prisklasse.

 

 

Tapout MMA sparring handsker

Disse sparring handsker fra Tapout har god beskyttelse til at undgå skader under sparring.

Tapout MMA sparringshandsken er med indbygget tommelfinger beskyttelse. Og også med ekstra tyk “impact latex foam core system” der giver god beskyttelse af knoer og hænder under sparring, der samtidig også mindsker chancen for ”cuts” under sparring.

Handsken er i mellem prisklassen, hvor kvalitet og holdbarhed er blandt de bedste i prisklassen.

 

 

Venum Elite MMA Handsker

køb de hvide venum elite træningshandsker

Venum Elite sparring handsker er en fin handske i nogenlunde samme pris og kvalitet som Tapout modellen. Disse hvide Elite sparring handsker er fremstillet af firmaet der udvikler handsker og MMA udstyr i samarbejde med nogle af verdens bedste MMA fighters. Handsken helt ligesom de andre Venum modeller er håndlavet i Thailand.

Du får en hvid handske, der er fremstillet i høj kvalitets skintex læder og med 7 oz foam. Det giver en god stødabsorbering til forbedret beskyttelse både til dig og ham/hende som du sparrer med. Handsken er med velcro lukning.

Du finder handsken i onesize S/M og L/Xl.

 

 

Phantom MMA Handsker “Blackout” læder

Phantom handskerne kan købes i 300-400 prisklassen. Phantom MMA handsker hvor producenten har satset på at fjerne unødvendig vægt. og faktisk måles vejer handskerne kun 4 ounze.

Handskerne er gode både til træning og i kamp. Modellen er fremstillet i 100% læder med god komfort, hvilket gør handskerne ganske behagelige at have på. Dine knoer er godt beskyttede med high-tech polstring i Phantom handskerne.

Læderhandsken giver rigtig god beskyttelse på dine håndled, så du slipper for skader. Og prikken over i’et – designet er rigtigt fedt i stilen der går igen i MMA tøj og udstyr generelt.

 

 

Venum Challenger MMA handsker

Køb de sorte Venum Challenger kamphandsker

Venum Challenger MMA handskerne er en god allround handske til kamp og træning. Helt ligesom prisen er fornuftig i 400 kr. prisklassen.

Handsken fra Venum er fremstillet i syntetisk læder med en god komfort og fin pasform. Til prisen er handsken perfekt til hjemmetræning med træning på puder, boksesæk m.m. hvor den ikke er så egnet til sparring.

 

 

Venum Impact sparringshandsker

Hvis du vil træne MMA seriøst, så skal du også sparre med modstandere. Her skal du selvfølgelig have et par handsker der skåner dig for skader ved slag. Men handskerne skal også skåne din modstander mod rifter, for modstanderen vil føle kunne føle effekten af dine slag.

Disse Venum Impact Sparring MMA handsker der kan købes hos Nippon, har fastsyet tommelfinger, dobbelt skumpolstring og design der skåner især håndleddet bedst muligt. Det skal selvfølgelig også være nødvendig at kunne slå din modstander med kraft. Hvis du rammer ham/hende vil designet i handsken maksimerer din slag effekt.

Handsken med det velkendte Venum logo er håndlavet i Thailand i premium semi-læder.

 

 

Billig MMA kamphandske

Best Body MMA kamphandsken i den billige prisklasse til lige omkring 200,- kr. Du får en handske der kan købes i størrelser fra S til XXL.

Kvaliteten er fin nok til hjemmetræning, men kommer dog ikke med integrerede fingre i handskerne. Køb handsken i en større størrelse, da hænderne ofte vokser under belastningen og kan i værste fald betyde, at syninger kan revne.

 

 

Hvide Vengeance HEX MMA handsker

Vengeance HEX handske fra Blitz i hvid farve og med tryk på handsken. Handsken er med netmønster der er inspireret fra Octagon buret.

Prisen er det samme som Venum Challenger handsken og i nogenlunde samme kvalitet og brug.

Du får en handske i syntetisk læder hvor størrelse small/medium har i en omkreds af 20 24 cm. Og størrelsen large / x-large er med en omkreds af 24 cm+.

 

 

Børne MMA handske

Til børn i 6-12 års alderen, kan denne eksklusive sparringshandske være velegnet. Børnehandsken er valgt til at være den officielle MMA amatør handske. Handsker er særdeles nødvendige til børn, hvor også MMA benskinner er det gode valg sikker træning for børn.

En god handske der er et godt tilbud, nu prisen er ret billig og det er en handske der kan bruges til begyndere og til kamphold.

Handsken er i 100% læder med stærke syninger, og vejer ca 8 oz. Den holder fingrene stramt og kommer med beskyttelse på tommelfinger også.