Brug en gåbånd test til at finde den bedste model

8 praktiske gåbånd til kontor & træning

Ønsker du at bevæge dig lidt mere, mens du arbejder ved hævesænket bordet?

Måske du ikke er i stand til at løbe for motion, og ikke har tid til at være udenfor til daglige gåture?

Det er anbefalet at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Og det kan sagtens klares ved at bevæge dig gennem dagen. Hvilket mange dog ikke får gjort. Og her kan gåbånd til kontor eller hjemmetræning være den gode investering der giver dig de tilrådelige 10.000 daglige skridt.

I denne gåbånd test finder du de bedste maskiner til kontor eller hjemmet. Modellerne er fundet i forskellige test, hvor maskinerne er kåret som bedst i test eller fået gode anmeldelser. Blandt modeller finder du også kombineret gå- og løbebånd, som måske kan være anvendelig i din situation til hjemmetræning.

 

Toorx Walking Pad gåbånd

Toorx Walking Pad Gåbånd et et praktisk gåbånd

Forhandler Totalpris Læs mere
4.999,00 Til butik →

Toorx Walking Pad er et praktisk gåbånd med DC motor der har gå hastighed fra 1 – 6 km/t. Gåbåndet er en let udgave med gangbæltesæt i en aluminiumsramme og en let maskine i forhold til de tungere løbebånd modeller, da Toorx maskinen kun vejer 28 kg. En ulempe er, at modellen kun kan klare en maksimal brugervægt på 100 kg.

Gå-/løbefladen måler 41,5 cm. i bredde og 120 cm. i længde.

Hvis du søger den enkle maskine til at træne f.eks. efter knæ eller hofte operation og du ikke gider en motionscykel, er Toorx modellen en praktisk model til hjemmetræning eller kontoret. Den lave vægt og kompakte form gør maskinen nem at sætte op og pakke væk igen efter træningen.

Maskinen har et enkelt LED-display til at vise de basale data, men ikke noget der giver en wow effekt. Modellen har fjernbetjening og mobil app tilslutning.

 

 

Toorx TRX Walker gåbånd


Forhandler Totalpris Læs mere
5.999,00 Til butik →

Toorx TRX Walker er et specifikt gåbånd til hjemmetræning med støttebøjler til armene og justerbar sikkerhedssele. Toorx gåbåndet er i en høj kvalitet både med hensyn til holdbarhed, brugervenlighed og ydelse.

Gåfladen måler 125 x 42 cm. hvilket giver dig en stor gåflade. Toorx TRX Walker har store håndtag til let på- og afstigning samt støtte under træningen. Toorx gåbåndet har også seler, der giver sikkerhed til at holde dig oprejst på båndet. Det kan være i forhold til genoptræning efter operation eller måske som hjælpemiddel til ældre på højde med en pedaltræner m.m.

Maskinen har kraftig 2 HK DC motor med hastigheden fra 0,4 – 8 km/t. Der er 9 træningsprogrammer som styres via computeren med et stort LCD display. Her finder du data om distance, hastighed, tid, puls(håndpuls måling), kalorier og body fat indikator.

En robust træningsmaskine med maks. brugervægt på 120 kg. Maskinen kan give dig de daglige 10000 skridt som Sundhedsstyrelsen anbefaler, og grunden til hvorfor værktøjer som skridttæller er populær til privat som firmabrug.

 

 

Gymstick Walking Pad gåbånd

køb Gymstick Walking Pad Gåbånd

Forhandler Totalpris Læs mere

Gymstick Walking Pad er et smart foldbar gåbånd, der kan bruges til hjemmetræning eller som det smarte udstyr foran hævesænkebordet på arbejde. En praktisk maskine hvis du søger en prisvenlig maskine til træning af musklerne og stimulerer blodcirkulationen.

Du får en lille og sammenfoldelig maskine der nemt kan flyttes eller foldes sammen efter brug. Maskinen kommer med fjernbetjening til betjening af hastighed og funktioner. Hvor du også har mulighed for at koble til mobiltelefonen på iOS og Android, og styre maskine herfra eller holde styr på de forskellige data som tid, hastighed, afstand, skridt og kalorieforbrug.

Modellen har DC motor og en hastighed fra 0,5 – 6 km/t. Der er 2 hastigheder hvor maskinen har patenterede adaptiv hastighedskontrol som auto justerer hastigheden til dit tempo. Der er overophedning beskyttelse og børnesikring.

Løbefladen har standard mål med længde på 120 cm. og bredde på 41,5 cm. Maskinen kan holde til en maksimal brugervægt på 110 kg.

 

 

Inshape gåbånd


Forhandler Totalpris Læs mere
4.499,00 Til butik →

Inshape gåbåndet er velegnet til kontor og hjemmetræning, hvor modellen udmærker sig i design og smarte ydelse i forhold til at gå. Inshape modellen har lav højde på kun 9 cm. og egenvægt på 35 kg. Modellen kan klare en maksimal brugervægt på 100 kg.

Maskinens lette form gør den velegnet til at rejse op og opbevares op af væggen via medfølgende magnetbeslag. Du kan måske også skubbe maskinen ind under en seng til opbevaring.

Gåfladen er på 120 x 46 cm. som er noget mindre end de fleste modeller. Motoren er også i den lave ende med 0,5 HK. Hastigheden kan justeres fra 0 – 8 km/t. og styres via dit eget tempo – om du går langsomt eller hurtigt.

Inshape gåbåndet har 3 styrezoner der ligger forrest, i midten og bagerst på båndet. Det forreste er hurtig, midten holder farten og bagerst sænkes farten. Båndet følger selv din hastighed og tilpasser denne afhængig af, hvor på båndet du går imod. En ganske lækker funktion så du ikke skal dreje eller trykke for justering af hastighed.

 

 

Odin T6 løbebånd

gåbånd med løbeflade på 120 x 43cm

Odin T6 er et lille kompakt løbebånd i god kvalitet. Modellen der er forgænger til det nyere testvinder løbebånd Odin T8, er velegnet som gåbånd på grund af sin ydelse, kvalitet og størrelse. Hvis du f.eks. skal genoptræne/lære at gå rigtigt, hvis hofte eller andet har givet en skævhed, kan modellen være velegnet både til nu men også til løbetræning på sigt.

Odin T6 løbebåndet har en maksimal brugervægt kapacitet på 100 kg. Motoren har peak på 3,75 HK og hastighed fra 0,8 – 12 km/t. Det gør Odin maskinen velegnet til let løb eller gå træning.

Løbefladen er på 120 x 43 cm. Der er god stødabsorbering til at skåne led, hofte og knæ – Hvilket kun er relevant ved løbetræning. Der er 12 træningsprogrammer til større variation.

Modellen er en kompakt model med en vægt på hele 45 kg. og med integrerede transporthjul. Odin løbebåndet kan foldes sammen, så det ikke fylder så meget. Odin der også er kendt for deres testvinder romaskiner, crosstrainer og andet, fremstiller motionsudstyr og maskiner i en høj kvalitet. Her er prisen dog ikke i den helt billige klasse, så Odin T6 er til den kræsne bruger eller dig der måske vil i gang med lidt løbetræning.

 

 

Titan ST490 gå/løbebånd

Forhandler Totalpris Læs mere
0,00 Til butik →
5.499,00 Til butik →

Titan ST490 løbebåndet er af ældre data og er blandt de billige løbebånd. Men den lavere kvalitet som løbebånd, gør dog ikke modellen dårligere til let motion som at gå. Titan modellen er nemlig i en god kvalitet som gåbånd i godt tempo, hvor gå hastigheden kan indstilles fra 1 – 16 km/t. Som løbebånd kan hastighed indstilles fra 1 – 14 km/t.

Løbefladen er stødabsorberende med en overflade på 122 x 40 cm. til at skåne dine led, når du bevæger dig på båndet. Titan modellen har 9 programmer, og du du kan presse dig selv med incline stigning fra 1 – 12 %.

DC motoren har 1,25 HK, som også giver strøm til displayet. Display/computer giver dig mulighed for at se hastighed, distance, puls, tid og kalorieforbrug. Modellen kommer med indbygget PWM control system til at beregne værdier i computeren. Hvor også stigning og hastighed justering styres fra.

Størrelse på Titan St490 måler 158 x 68 x 120 cm. og kan klare en maksimal brugervægt på op til 110 kg.

 

 

Sole F63 løbebånd


Forhandler Totalpris Læs mere
12.900,00 Til butik →

Sole F63 er en optimeret version af den ældre testvindende model. Og det er også også en mindre model end det prisvindende F85 løbebånd, der er kåret testvinder i mange uafhængige test. Men Sole F63 maskinen er dog i stort set samme gode kvalitet der giver stabilitet og holdbarhed.

F63 løbebåndet er en dyr motionsmaskine, hvis du kun vil bruge det som gåbånd. Løbebåndet ligger nemlig i den dyre prisklasse, hvor prisen alt afhængig af tilbud, udsalg m.m. ligger på omkring 13.000 kr. Det er mange penge, hvis du ikke også vil bruge maskinen til løbetræning.

Sole F63 har Duty motor med 3 HK og top hastighed på 18 km/t. Løbefladen er stor med størrelse på 152 x 51 cm. Maskinen har Flex dæmpningssystem der mindsker belastning på dine led. Helt ligesom det hjælper med at dæmpe støjen – som især ved løbetræning kan være ganske høj.

Maskinen giver varieret træning, hvor modellen har en maks. stigningsgrad på 15% der kan udfordre dig.

Der er stort display i væsentlig bedre kvalitet end de fleste billigere modeller. Du får mulighed for 10 træningsprogrammer, hvor to programmer udgøres af puls og to andre programmer er dine egne definerende træningsprogrammer. Der er også Bluetooth mulighed og integrerede højtalere, så du kan afspille musik fra telefonen.

 

 

Master Fitness T20


Forhandler Totalpris Læs mere
5.490,00 Til butik →
5.490,00 Til butik →

Master Fitness T20 er et billig løbebånd, der byder på hastighed fra 0 – 16 km/t. og hældning fra 0-15%. Modellen er dog ganske velegnet som gåbånd i 4000 kr. prisklassen, hvor du får motoreffekt på 2 HK.

Løbeoverfladen har en lille størrelse 130 x 45 cm. og maskinen har en høj egenvægt på 67 kg. Master Fitness træningsmaskinen har dog 4 transporthjul, men dog stadig en besværlig model at flytte rundt på. Modellen har et relativt højt støjniveau på 70 dB.

Master Fitness T20 har 2 støtte sidehåndtag som standard på løbebånd. Modellen er dog ikke velegnet som støtte til gangbesværede eller dig der skal genoptræne knæ, hofte eller lignede.

Modellen har en meget simpel træningscomputer med de gængse data som distance, tid, kalorieforbrug m.m. Du får dog tablet- og flaskeholder som burde være obligatorisk på alle træningsmaskiner.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket gåbånd er bedst?

Toorx TRX Walker gåbånd er det bedste i forhold til kvalitet, ydelse og brugervenlighed

Hvilket model er bedst til skrivebordet/kontoret?

Gymstick Walking Pad er det bedste gåbånd til kontoret. Modellen er foldbar, lille vægt, stor gåflade og en god ydelse, hvor din egen fart styrer hastigheden på maskinen

Købe gå- eller løbebånd?

Fordelen ved at købe en kombineret gå- og løbebånd maskine, er selvfølgelig at du også kan løbe. Men hvis du aldrig kommer til at løbe, bør du satse på modellen der er designet kun til at gå. Du får bedre kvalitet, og maskinen vil stort altid fylde fysisk mindre.