Toesox er sokkerne der giver dig den gode fornemmelse for tæerne, og som bruges til flere forskellige motionsformer hvor bare tæer ikke er den gode løsning.

Toesox er skridsikre og varmer dine fødder på de tidspunkter, hvor det er for koldt med bare tæer. Det sublime greb på træningsmåtten eller gulvet giver dig den gode kontrol og balance under træninger, og samtidig er det et godt hygiejnisk alternativ til bare fødder.

Strømperne er ofte brugt ved yoga, kampsport, løb, reformer, pilates, dans og lignede træning hvor sko ikke nødvendigvis bruges, dog finder du også toesox sandaler der bruges til et par af de samme træningsformer i Danmark.

Læs denne guide med information og inspiration til de gode sokker med tæer og godt greb på underlaget.

 

Vi anbefaler DenIntelligenteKrop.dk der giver dig kvalitets udstyr

køb toesox ved den rigtige forhandlerFind den gode kvalitets strømpe til bedste priser ved Denintelligentekrop. 100% tilfredshed, 90 dages returret, 24 mdr. reklamationsret og billig levering.

 

Hvorfor bruge strømpen?

køb den smarte toesox ved den rigtige forhandler online eller KøbenhavnStrømpen bruges til forskellige træningsformer for man får den gode ølelse med underlaget, holder varmen og får en mere naturlig flow i træningen og kroppens naturlige bevægelser – Læs mere ved Toesox.com.

Fem-tå strømpetypen reducerer friktion og fugt mellem tæerne, hvilket er med at reducerer vabler, øge din blodcirkulation og styrker led og muskler i foden.

Disse er et par af de gode sundhedsfordele ved det gode sport og yogaudstyr.

 

Det skridsikre greb

En af de rigtige store fordele ved strømperne med tæer i er, at de har et godt greb på gulvet eller måtten under træningen. Du får samme følelse som et par arbejdshandsker med de små runde dutter på, når du bruger strømpen.

Det at stå fast under træningen er alfa omega, og netop grunden til hvorfor du skal vælge denne specielle strømpe frem for andre løsninger, når du skal finde den hygiejnske løsning eller simpelthen bare for at holde varmen.

 

Hvor og hvornår bruger man toesox?

køb de lange toesox til den gode træningHvis du skal træne indendørs på måtte eller gulv f.eks. ved Yoga eller Reformer, så er der både et hygiejnisk problem og problemet med at holde fødderne varme.

At gå barfodet i træningssal, gang og omklædning kan være en hygiene bombe, men det kan også være koldt. Det at holde fødderne varme er nok hovedgrunden til, hvorfor strømperne er blevet mere og mere populære under træningen indenfor mange forskellige motionsformer udover yoga.

Sokken er blevet populær til barfodsløb, almindelig løb og i nogen grad til cykling og til brug med vandrestøvler, da afhængig af modellen, er holdbar nok til brugen og strømåen er tynd nok til den gode support.

Strømperne med tæer har også en andel god fordel, for de er nemlig nemme at hoppe i et par sandaler med tæer.

 

Hvornår du ikke skal bruge 5-tå strømpen?

Når du dyrker stående træning på en måtte af god kvalitet, så kan du få fornemmelse af unaturlig friktion. I den situation er der ingen grund til at bruge strømpen, da barfodet giver det bedre greb og fødderne burde kunne holde sig varme på måtten.

Med støvler eller lukket sko kan det føles knapt så komfortabelt, og her kan ganske almindelig strømper måske være en bedre løsning.

 

Toesox design og forhandler?

Du kan finde flere forskellige typer af strømper, hvor de hovedsageligt er opdelt i halftoe, fulltoe og så knæstrømpen. Det samlet udvalg af typer dækker over fulltoe ankle, halftoe ankle, fulltoe lowrise, halftoe lowrise, fulltoe bella, haltoe bella, fulltoe knee high, halftoe knee high, sport no show, sport ankelr, sport crew, casual, zoe sport komression, og fulltoe dance.

Ved Yogaudstyr lige her, finder du det største udvalg af alle de forskellige typer, og du kan endda finde sandaler og grip gloves. De bedste priser, kvalitet og 100% tilfredshed finder man dog Denintelligentekrop.dk.

Hvis du er helt ny med tåsokken, så brug Bella toesox half toe modellen når vejret er dejlig og varmt. Når det er mere koldt, så brug full toe modellen og ankelstrømpen er det gode alternativ til at holde varmen og opnå den gode træning.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

5/5 (1 Review)