Drømmer du om at løbe Marathon?

Det at gennemføre et Marathon, er ikke længere kun forbeholdt træningseliten. For mange, er det en livslang drøm, som kan være indenfor rækkevidde. Hvis du drømmer om at løbe et Marathon, hvorfor ikke slå det sammen med drømmerejsen?

Marathon- kan det virkelig lade sig gøre?

Det korte svar på det spørgsmål er, i det fleste tilfælde, ja. Du skal selvfølgelig være forholdsvis skadefri, og have muligheden for at lægge tid, og kræfter, ind i træningen, hvis du skal kunne gennemføre. Men hvis du er disciplineret, og ikke mindst. motiveret, så kan det fint lade sig gøre. Og ville det ikke være fedt at kunne skrive gennemført Marathon, på dit CV?

For at kunne gennemføre et Marathon, så gælder det om at lave en træningsplan, og finde motivationen frem, til faktisk at gennemføre træningsplanen. For mange vil det være motiverende at træne op til et Marathon, sammen med andre. Det kan være du kan lokke dine kollegaer med på udfordringen? Eller nogen fra mødre gruppen? Måske det kan blive en fælles udfordringen sammen med kæresten? Hvis du har planer om at gennemføre det alene, så er det en god ide at melde sig ind i en løbeklub, hvor du forpligter dig til at træne op, sammen med andre. Dette gør det hele nemmere, samt at du kan får tilrettelagt et træningsprogram fra erfarne løbere, som ved hvad der skal til, for at have muligheder for at gennemføre løbet, uden skader.

Hvor skal jeg løbe Marathon?

Der findes Marathon over hele verden. Dette er også grunden til at det kan det være en god ide at slå løbeoplevelsen sammen med en rejse. Hvorfor ikke løbe Marathon i en europæisk storby, for bagefter at leje en bil, og køre videre til den næste europæiske storby? Hvis du er i dit livs form, kunne du jo løbe flere løb, i flere byer!

Det kan også være du ønsker at løbe et specielt sted i Europe, for bagefter at tage en Road trip rundt i landet. På denne måde kan du kombinere det at gennemføre et Marathon, med den ultimative drømmerejse. Heldigvis er der muligheder for rimelig biludlejning over store deler af verden. Du kan leje din bil, på forhånd, så denne står klar til dig, når løbet er overstået.

Drøm stort- alt er mulig

Som sagt så er der løb, og specielt Marathon løb, over hele verden i dag. Du kan løbe Marathon på Den Kinesiske Mur, du kan løbe igennem ørkener og is landskab. For mange løbere er alligevel et af de store løb, New York Marathon. Hvis du drømmer om at gennemføre et Marathon, hvorfor ikke drømme stort fra start? Tilmeld dig New York Marathon, og kombiner det med en Road trip langs route 66. Heldigvis er der masser af muligheder for rimelig og tryg billeje i USA, hvor du kan leje den perfekte bil, til din drømmerejse.

Ved at benytte billeje, så står du frit til at planlægge din egen tur, hvor du kan tage hensyn til de ønsker og drømme du måtte have for turen.

Det kunne måske være passende, med et stop på et lækkert wellness sted, for at få noget pleje til de ømme fødder.