køb pilleæsker til dosering af medicin

Smarte pilleæsker/doseringsæsker til en nemmere hverdag

Hvis du bruger medicin fra apoteket på daglig basis, er det vigtigt at du også tager medicinen. Det kan glemmes, især hvis der skal tages forskellige piller. Her kan en af de mange pilleæsker/doseringsæsker være en god løsning til at huske at tage medicinen 7 dage om ugen.

Her finder du inspiration til forskellige æsker der på højde med kløpinde, urinkolber, badestole og meget andet, er gode og måske nødvendige hjælpemidler til ældre. Brug oversigten til at danne dig et hurtigt overblik over de bedste æsker i forskellige modeller og brug i 2021.

 

Shine doseringsæske

køb doseringsæske med piller til 4 gange om dagen

Doseringsæske med mulighed til at have 4 forskellige doseringer om dagen. Pilleæsken fra svenske Shine har en anderledes lukning og med inddeling i fire rum for hver af de 7 ugedage. Bagsiden har en medicin oversigt i plastiklomme.

Æsken er fremstillet i plastik og måler 19,7 x 11,8 cm. Du kan købe æsken i rød eller blå farve.

 

 

24/7 Medicase pilleæske

Denne gennemsigtige pilleæske er med plads til syv doseringer. Æsken er i flot stilrent design, hvor du kan vælge mellem grå, sort, støvet grøn, blå og støvet rosa farve muligheder.

Du får syv gennemsigtige pilleæsker med ugedage i beholderen. Her er æskerne inddelt i fire rum, så der kan være pilledoseringer pr døgn.

Æsken måler 15 x 13 cm. så den kan sagtes medbringes i tasken.

 

 

Kunstlædermappe æske til 1 uge

En anden mulighed kan være denne pilleæske der kommer som en kunstlædermappe. Her får du syv særskilte doseringsæsker med tydelig udedag skrift.

Også denne model kommer med fire mindre rum i hver af de syv æsker, så du kan doserer medicin 4 gange dagligt.

En diskret og ganske pæn model der lukkes og åbnes med en lille tryklås.

 

 

Billig pilledeler / tabletdeler

Hvis du søger en billig pilledeler til at halvere piller, kan denne blå model i plastik måske være helt rigtig.

Et effektiv redskab til at dele piller på midten. Det gøres ved at pillen placeres i beholderen der er trekantet. Pillen bliver skubbet op og holdes på plads af takker i siden. Og i ”låget” sidder der et knivblad som skærer pillen over på midten. Når du lukker låget, vil knivbladet gå ned og halvere pillen.

Forrest kommer æsken med to rum til opbevaring af medicinen.

 

 

Medidos No 1 ugesæt doseringsæske

køb den billige pilleæske

En kunstlædermappe i turkis med ugesæt til den overskuelige dosering af medicin.

Kunstlædermappen er med velcro lukning og indeholder syv æsker til ugens syv dage. Også her får du mulighed for fire doseringer pr. døgn med fire flytbare skillerum.

Låget har påtrykt ugedage hvor der også følger et doseringskort med. Æsken måler 10,5 x 15,5 x 2,5 cm

 

 

Seagull pilleboks

brug en doseringsæske som senior

Dosett Mini doseringsæske til små tabletter og kapsler eller til personen der indtager få piller.

Æsken er med 21 rum, så du kan doserer tre gange om dagen i syv dage. Der er børnesikring på låget og der medfølger en brugervejledning. Æsken måler 8 x 10 x 1,8 cm i størrelse.

Du finder også Dosett Mellem og Maxi udgaver der har timer løsning og kan klare 4 eller 5 daglige doseringer.

 

 

Dag doseringsæske

køb pilleæske til medicin til en enkelt dag

Lille pilleæske der er beregnet til dosering af medicin for en enkelt dag. Æsken er fremstillet i plastik og har 4 forskellige rum med hver deres kliklåg. Ovenpå låg er der angivet formiddag, middag, aften og nat. Pilleæsken måler 6 x 6 x 1,5 cm.

 

Hvad er en pilleæske?

Pilleæsker kan købes i forskellige typer, hvor du f.eks finder modeller til at knuse medicin, halvere piller eller doserer medicinen som de ovenstående modeller. Fælles for dem alle er dog, at de ligner en æske og er beregnet til at opbevare eller håndterer tabletter.

En pilleæske opbevarer piller til ugentlig behov med påtrykt dag, hvor brugeren/du har den nemme adgang til hvilke piller der skal indtages hver dag. Og her kan du også vælge en model med timer, så du bliver mindet om at tage medicinen også.

Det gør pilleæsker velegnet til især ældre mennesker der skal have daglig medicin. Her hjælper æsken at brugeren ikke kommer i tvivl om en pille er taget eller ej.

Din kommentar?