køb pilleæsker til dosering af medicin

De bedste pilleæsker/doseringsæsker til dit brug

Hvis du bruger medicin fra apoteket på daglig basis, er det vigtigt at du også tager medicinen. Det kan glemmes især hvis der skal tages forskellige piller. Her kan en af de mange pilleæsker/doseringsæsker være en god løsning til at huske at tage medicinen 7 dage om ugen.

Hvorfor og hvilken æske er, hvad du finder det nemme overblik over her. Vi har nemlig fundet nogle af de bedste type æsker der på højde med kløpinde, urinkoble, badestole og meget andet, er gode og måske nødvendige hjælpemidler til ældre.

 

24/7 Medicase pilleæske

Denne gennemsigtige pilleæske kommer med plads til syv doseringer. Æsken kommer i flot stilrent design, hvor du kan vælge mellem grå, sort, støvet grøn, blå og støvet rosa farve muligheder.

Du får syv gennemsigtige pilleæsker med ugedage i beholderen. Her er æskerne inddelt i fire rum så der kan være pilledoseringer pr døgn.

Æsken måler 15 x 13 cm. så den kan sagtes medbringes i tasken.

  • Mål: 15 x 13 cm.
  • Pris: 199,- kr.

 

 

 

Kunstlædermappe Pilleæske til 1 uge

En anden mulighed kan være denne pilleæske der kommer som en kunstlædermappe. Her får du syv særskilte doseringsæsker med tydelig udedag skrift.

Også denne model kommer med fire mindre rum i hver af de syv æsker, så du kan doserer medicin 4 gange dagligt.

En diskret og ganske pæn model der lukkes og åbnes med en lille tryklås.

  • Pris: 150,- kr.

 

 

 

Billig pilledeler / tabletdeler

Hvis du søger en billig pilledeler til at halvere piller, kan denne blå model i plastik måske være helt rigtig.

Et effektiv redskab til at dele piller på midten. Det gøres ved at pillen placeres i beholderen der er trekantet. Pillen bliver skubbet op og holdes på plads af takker i siden. Og i ”låget” sidder der et knivblad som skærer pillen over på midten. Når du lukker låget, vil knivbladet gå ned og halvere pillen.

Forrest kommer æsken med to rum til opbevaring af medicinen.

  • Pris: 50,- kr.

 

 

 

Medidos No 1 ugesæt doseringsæske

En kunstlædermappe i turkis med ugesæt til den overskuelige dosering af medicin.

Kunstlædermappen kommer med velcro lukning og indeholder syv æsker til ugens syv dage. Også her får du mulighed for fire doseringer pr. døgn med fire flytbare skillerum.

Låget har påtrykt ugedage hvor der også følger et doseringskort med.

  • Mål: 10,5 x 15,5 x 2,5 cm
  • Pris: 88,95 kr.

 

 

 

Seagull pilleboks med timer

Køb en pilleæske med timer til seniorer

En lidt anderledes model er denne Seagull pilleæske der kommer med timer / alarm. Det giver dig den bedre mulighed for huske medicinen, da du bliver mindet om det på de rigtige tidspunkter.

Doseringsboksen kan indstilles fire gange i døgnet med som morgen, middag, aften og nat, og her får du mulighed for forskellige alarmlyde. Du kan udskyde alarmen helt ligesom æsken kommer med ur.

Modellen kommer med 2 x 2 store rum til pillerne.

  • Med alarm / ur
  • Pris: 154,- kr.

 

 

 

 

Seagull pilleboks med timer

brug en doseringsæske som senior

Denne mellemstore doseringsæske fra Dossett er også en løsning til dosering af det ugentlige medicin.

Æsken kommer med 28 rum så du kan doserer fire gange om dagen i syv dage. Der er børnesikring på låget og der medfølger en brugsvejledning.

Du finder også Dosset Mini og Maxi udgaver der enten er mindre eller større end Medi som står for mellem.

  • Mål: 10,2 x 15,5 x 2,5 cm.
  • Pris: 89,- kr.

 

Hvad er en pilleæske?

Pilleæsker kommer i forskellige typer hvor du f.eks finder modeller til at knuse medicin, halvere piller eller doserer medicinen som de ovenstående modeller. Fælles for dem alle er dog, at de ligner en æske og er beregnet til at opbevare eller håndterer tabletter.

En pilleæske opbevarer piller til ugentlig behov med påtrykt dag, hvor brugeren/du har den nemme adgang til hvilken piller du skal tage hver dag. Og her kan du vælge en model med timer, så du bliver mindet om at tage medicinen også.

Det gør pilleæsker velegnet til især ældre mennesker der skal have daglig medicin. Her hjælper æsken at brugeren ikke kommer i tvivl om en pille er taget eller ej.

Din kommentar?