3 gode tips til lækrere og sundere mad i en travl hverdag

ANNONCE

Mange familier lever en hverdag i sus og dus og har mange ting at se til. Der skal afleveres børn, du skal på arbejde, handle ind, hente børnene igen og køre dem til sport, og du orker simpelthen ikke at skulle hjem og lave mad, når du endelig kommer hjem. På den anden side giver det dig dårlig samvittighed endnu engang at skulle bestille mad ud af huset, for det er ikke altid lige sundt – og så alligevel: Læs med her og få 3 gode tips til sundere mad på farten.

 

Bland selv salat

Der findes mange steder, hvor det er muligt at blande lækre salater. Heriblandt kan nævnes Jensens Bøfhus, Bone’s og The Food Stall, som alle er gode bud på, hvor du finder en overdådig salatbar, der helt sikkert vil falde i din smag. Bland selv salat er nemlig voldsomt undervurderet, og mange vil blive overraskede over, hvor lækkert det rent faktisk er.

 

Sunset Boulevard

Selvom en sandwich fra Sunset har samme kalorieindhold som en Big Mac, må den alligevel siges at være meget sundere, og samtidig har den en markant bedre næringsværdi. Hvis du ovenikøbet også fravælger pomfritter og tager en vand frem for colaen, så har du faktisk et ganske fornuftigt måltid. Ved at søge ”bestil mad hos Sunset Boulevard” kan du bestille din mad online og springe køen over og derved få mere tid til afslapning på sofaen.

 

Måltidskassen

Kan du ikke give helt slip på madlavningen, men orker bare ikke at skulle finde på, hvad I skal have at spise? Du orker heller ikke at skulle ud og handle ind, og faktisk har du heller ikke rigtig tid til det. Kan du nikke genkendende til dette, så kan du med stor fordel vælge at gøre brug af måltidskasser. Der findes måltidskasser til forskellige behov, f.eks. en slankekasse, en børnefamiliekasse og mange andre. Ved at bestille en måltidskasse kan du spare dig selv for en masse tid uden at skulle give helt slip på madlavningen.

Din kommentar?