Køb toiletstol / bækkenstol til ældre og gangbesværede

Praktiske toiletstole & forhøjere til ældre og gangbesværede

Hjælpemidler til ældre dækker over mange ting. Og helt ligesom en badestol, sengeklodser m.m. gør livet nemmere i hverdagen, kan en toiletstol/bækkenstol eller toiletforhøjer også gøre hverdagen meget bedre. Og derfor har vi fundet et udvalg af gode modeller i forskellige typer og priser. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over forskellige muligheder til dig selv, forældre eller måske bedsteforældre i 2021.

 

Bækkenstol / toiletstol på hjul

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.500,00 Til butik →

En prisvenlig toiletstol med hjul der har en sædehøjde på 52 cm. Toiletstolen er med benstøtter og armlæn med polstret skum. Stolen har en maksimal brugervægt på 120 kg.

Ligesom med en rullestol kommer denne bækkenstol med benstøtter der kan foldes op, så det er nemmere at sætte sig i stolen. Du kan regulerer højden på benstøtterne.

Bækkenet kører på en skinne der er monteret på undersiden af stolen. Det tages ud fra bækkenstolens bagside.

 • Med hjul, armlæn og benstøtter
 • Sædehøjde 52 cm
 • Vægt 10 kg
 • Maksimal belastning 120 kg

 

 

Foldbar toiletstol

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.250,00 Til butik →

Denne toiletstol er sammenklappelig. Du får en toiletstol med stel i hvidlakeret aluminium og bækken i kraftig grå plastik.

Stolen kan indstilles i højden fra 80 til 90 cm. med en nem teleskop-indstilling på hver af de fire ben. Stolebenene kommer med skridsikre gummifødder så stolen står stabilt på gulvet.

Den store fordel ved denne model er, at du folde stolen sammen så den blot fylder 17 cm. i bredden.

 • Sammenklappelig stol
 • Sædehøjde fra jorden: Fra 46 til 56 cm
 • Højderegulerbare ben
 • Vægt: 4,9 kg

 

 

Toiletstol med hjul

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.895,00 Til butik →
2.899,00 Til butik →

En toiletstol i den dyre prisklasse der også med fordel kan bruges som badestol. Modellen der findes i tre forskellige størrelser, kommer med låsbare hjul og benstøtter.

En toiletstol i en robust kvalitet der er udviklet i stålstel og massive 5” hjul der kan låses. Stolen har med sæde, ryg og armlæn i blødt skum der er nemt at gøre rent.

Du kan svinge benstøtterne og klappe armlæn op til den nemme ind- og udstigning af stolen.

 • Findes i tre bredder: 45, 50 og 55 cm
 • Indstillelig siddehøjde mellem 49 til 55 cm
 • brugervægt 150 kg. (200 kg. for XLarge model)

 

 

Toiletforhøjer med låg

køb en toiletforhøjer til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
295,00 Til butik →
300,00 Til butik →

Toiletforhøjer der kan købes i tre forskellige højder af 5, 10 eller 15 cm. Et smart hjælpemiddel der gør toilettet højere som hjælp til gangbesværede.

Toiletforhøjeren kan bruges til stort set alle toiletter. Du monterer nemt brættet via et beslag i hver side, helt uden brug af værktøj. Forhøjeren lægges direkte på kummen og så spænder du bare skruerne i hver side.

Et ergonomisk bræt med åbning der er 27 cm. lang og 22 cm. bred.

 • 5, 10 og 15 cm. højde
 • Maks. brugervægt 190 kg

 

 

Toiletforhøjer med armlæn og højdejustering

køb toiletforhøjer med to armlæn

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.095,00 Til butik →
1.095,00 Til butik →

Denne forhøjer er en noget dyrere model, men giver bedre komfort med to armlæn. Forhøjeren er også med mulighed for at justerer højden mellem 6, 10 eller 15 cm.

Du kan afmonterer armlænene efter lyst og behov. Helt ligesom armlæn kan klappes bagover til bedre adgang til toilet.

Modellen kan monteres på alle toiletter, dog ikke væghægte toiletter.

 • Med armlæn
 • Højde indstilling på 6, 10 og 15 cm

 

Bækkenstol eller toiletstol?

En bækkenstol er beregnet til at have et bækken påført, og deraf navnet bækkenstol. En toiletstol er mere eller mindre det samme med dog en anden type. For en toiletstol kan bruges henover et toilet men kommer også som stol med bækken.

Hvad er en toiletstol?

En toiletstol er beregnet til at stå ovenpå toilettet eller som mulighed for brug med bækken. En bækkenstol er beregnet til bækken. Fælles for typerne er at de bruges til at lette arbejdet med at komme på toilet hvis du er gangbesværede eller svagelig. Stolen støtter og giver balance under toiletbesøget. Det sker ved at dels stolens højde der er bedre i forhold til et normalt toilet. Dels med støtte i form at armlæn, ryglæn og benstøtter.

Det ligner mere eller mindre en almindelig stol, dog med den forskel at der er hul i midten af sædet til bækken. Der kommer forskellige typer med hjul, sammenklappelig og andre muligheder.

Hvad er en toiletforhøjer?

En toiletforhøjer er designet til at hjælpe dig med sætte og rejse dig fra toilettet. Med dårlig læn, gangbesværede eller hvis man er ældre, kan det være svært at sætte eller rejse sig fra lave tyngdepunkt. Og derfor vil det relativ billige redskab der monteres på toilettet, være et dejlig hjælpemiddel hver dag.

Din kommentar?