Køb pletpuder til mma og boksning

Pletpuder / Slagpuder til MMA og boksning

Den seriøse træning indenfor boksning og MMA inkluderer pletpuder også kaldet slagpuder. Med en pletpude skal du ikke bare give den gas med slagstyrke som f.eks. med en boksesæk, men derimod udvikling af din træning indenfor både teknik, slag og kombinerer din defensiv med din offensiv.

Træning indenfor enten boksning, MMA og anden kampsport kræver træning med pletpuder. Hvis du udelukkende træner i klub, så findes de selvfølgelig her. Men hvis du gerne vil selv træne med en eller flere personer i mere private former, kan investering i pletpuder til MMA eller boksetræningen din form og teknik op på en højere plan.

 

Bad Breed Focus Pads Legion

ForhandlerTotalprisLæs mere
349,00 Til butik →

Bad Breed Focus Pads legion kan være et godt slagpudesæt for dig/jer.

Hvis du træner MMA sammen med en eller flere kammerater, kan denne billige pletpude fra Venum måske det gode køb til hjemmetræningen. Du får en god pasform og støb absorbering med letvægts foam. Puden er fremstillet i remium syntetisk læder.

2 stk. pletpuder(en til hver hånd) er nemlig hvad du får med Venum modellen her, som kommer til en ganske fornuftig pris for at træne din slag, reaktion, refleks og koordinations teknik derhjemme.

 

 

 

 

Vantage pletpude

ForhandlerTotalprisLæs mere
299,00 Til butik →

En fin pletpude der er velegnet til amatør træningen i hjemmet eller klub.

Vantage puden er god til at træne dine reflekser, koordination og hastighed på slagene. Puden er velegnet til MMA som den er god til træning af de fleste kampsportsgrene der indbefatter træning af slag.

God absorption, greb og ganske slidstærk materiale i forhold til prisen. For til 300 kr. får du en billig pletpude.

 

 

 

 

Everlast slagpude

køb en everlast pletpude til boksetræningen

ForhandlerTotalprisLæs mere
699,00 Til butik →

Alle kender Everlast, som især er blevet populært indenfor bokseudstyr men producerer dog også alt andet træningsudstyr og maskiner. Dette one size sæt er fremstillet i læder, og kommer i den lidt højere prisklasse.

Everlast Leather Punch Mitts har en høj slidstyrke. Puden kommer i gul/sort farve og spændes med velcro-rem.

En populær slagpude til slagtræning indenfor boksning og kampsport.

 

 

 

 

Nordic Fighter Focus Mitt Boxing Pads

Køb

ForhandlerTotalprisLæs mere
989,00 Til butik →

Nordic Fighter focus Mitt Boxing Pads i læder er noget dyrere model til træning af slagstyrke, koordinering, teknik og reflekser.

Du får med modellen en pletpude der er udbredt i mange bokseklubber, da den kommer med høj kvalitet i stødabsorbering.

Puden kommer med mikrofibre konstruktion, der byder på tætheds skum der giver den perfekte stødabsorbering selv under hård slagsstyrke træning.

En robust og holdbar pude i ægte læder og kraftige syninger.

 

 

 

 

Venum Thai Pads

ForhandlerTotalprisLæs mere
799,00 Til butik →

Disse Venum kickpads kan være den rigtige model til at træne din sparketeknik. Venum Giant Thai Pads kan selvfølgelig også bruges til andet træning, men her er en sandsæk eller pletpuder til slagstræning dog at foretrække.

Du får en sparkepude i god kvalitet, som kommer med underarms støtte til bedre komfort for træner eller træningspartner. En god detalje ved puden er at den kommer med flerlags tæt skumpolstring til bedre stødabsorbering. Polstringen er lavet af luftigt skum, så du slipper for at puden trækker vakuum hvilket kan være ret irriterende.

Venum Giant Thai Pads leveres med polstret remme og underarms støtte til maksimal komfort for træneren.

 

 

 

 

 

UFC Focus Pads

brug slagpude til ufc træning

ForhandlerTotalprisLæs mere
349,00 Til butik →

UFC Focus Pads kan en pude der dækker dit/jeres behov indenfor slagpuder. Puden der kommer i sort/orange farve er ganske ligetil, og er velegnet til hastighed, koordination og forskellige slagkominationer.

Handskern kommer i en fin kvalitet, hvor du dog nok bør overveje en dyrere model, hvis puden skal bruges til træning af flere brugere i klub eller center.

 

 

 

 

Nordic Fighter Kickshield

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.699,00 Til butik →

MMA træning kræver at du også kommer omkring benene, også selvom du måske er mere til slag eller gulv arbejde. Det er selvfølgelig ikke alle der kommer fra Taekwondo verden, men spark er ikke bare et offensivt våben men også defensivt, og her er træningen på sparkepuden et must.

Nordic Fighter laver meget godt MMA udstyr, og denne pude kommer også med en god læder polstring, der også giver ekstra bagtil for at beskytte træneren. Samtidig får du fire håndtag der kan give den gode kombination, så du får trænet forskellige teknikker.

 

Hvorfor bruge pletpuder til MMA og boksning?

Når du vil forbedre sine slag og sparketeknik, reflekser, hurtighed og nøjagtighed, så får du dette med den intellektuelt og fysisk krævende træning med plet-, slag- eller sparkepuder.

Bring din teknik, reflekser, stil og rytme op på næste niveau med de rette værktøjer. Og her er pletpuder nok det tætteste på realistisk træning lige efter sparring. Du opnår en træning der virkelig kan give sved, især hvis din træningsmakker der holder puden, holder dig til ilden ved at kombinerer både den defensive og offensive stil.

Find den rigtige sparke eller pletpude til dit behov. Der findes en del forskellige typer puder/pads til den alsidige træning alt efter dit behov. Ovenfor finder du inspiration indenfor forskellige typer og priser der virker med de rigtige boksehandsker under træningen. Se videoen der viser hvilke og brugen af de forskellige slagpuder til MMA.

No Responses

Din kommentar?