Den seriøse træning indenfor boksning og MMA inkluderer pletpuder, for med en pletpude skal du faktisk ikke bare give den gas med styrke som f.eks. med en boksesæk, men derimod udvikling af din træning indenfor både teknik, slag og kombinerer din defensiv med din offensiv.

Træning indenfor enten boksning eller MMA kræver, at du bruger pletpuder. Hvis du udelukkende træner i klub, så findes de selvfølgelig her, men hvis du gerne vil selvtræne med en eller flere personer i mere private former, så kunne det tænkes, at du skulle investerer lidt penge i pletpuder til MMA eller boksetræningen, for kun med dette redskab kan du bringe din form og teknik op på en højere plan.

 

Hvorfor bruge pletpuder til MMA og boksning?

Når man vil forbedre sine slag og sparketekning, reflekser, hurtighed og nøjagtighed, så får du netop dette med den intellektuelt og fysisk krævende træning med pletpuder eller sparkepuder.

Bring din teknik, reflekser, stil og rytme op på næste niveau med det rette værktøj, og her er pletpuder nok det tætteste på realistisk træning lige efter sparring, for du opnår en træning der virkelig kan give sved, især hvis din træningsmakker der holder puden, holder dig til ilden ved at kombinerer både den defensive og offensive stil.

 

Find den rigtige sparke eller pletpude til dit behov

Der findes en del forskellige slags puder som kan give den alsidige træning alt efter dit behov, og udvalget her skulle gerne dække de fleste muligheder for dig, du selvfølgelig bare huske at bruge de rigtige boksehandsker under træningen.

 

Adidas professionel pletpude

køb den lette Adidas pletpude til slag træningPris: 749,- kr.

En god kvalitets pletpude der er særdeles velegnet til både fitnesscentre, klubber og til hjemmetræning.

Adidas puden kommer med en stærk velcro lukning, grip-ball og er lavet i super god læder kvalitet, samtidig med at den kommer med EVA polstring. Det giver dig en god beskyttelse under den hårde træning, for polstringen sikrer den perfekte absorption.

Så hvis du vil have en pletpude med ekstra godt greb, absorption og samtidig er slidstærk i form af læder materiale, så kunne det tænkes at du skulle overveje Adidas puden til jeres træning.

 

 

Rival Pletpude RPM10 Navy

køb den traditionelle pletpude til boksningPris: 1099,- kr.

En anden pletpude model til træning af slagstyrke, koordinering, teknik og reflekser, er denne traditionelle Rival model.

Du får med RPM10 modellen en pletpude der er udbredt i mange bokseklubber, da den kommer med det nyeste teknologi indenfor stødabsorbering. Puden er kommet til verden ud fra et samarbejde imellem boksetrænere og Rivals udviklingsafdeling, netop for at skabe den perfekte pletpude til boksetræningen.

Puden kommer med med d30 teknologien med innovativt mikrofibre konstruktion, der byder på 30 mm super tætheds skum som giver den perfekte stødabsorbering selv under hård slagsstyrke træning.

 

 

Venum MMA pletpude

Køb en billig mma pletpude til træningenPris: 319,- kr.

Hvis du træner MMA sammen med en eller flere kammerater, så kunne denne billige pletpude fra Venum måske det gode køb til hjemmetræningen.

2 stk. pletpuder(en til hver hånd) er nemlig hvad du får med Venum modellen her, som faktisk kun koster 319 kr. og det er ganske billigt for at træne din slag, reaktion, refleks og koordinations teknik derhjemme.

 

 

Phantom sparkepude

brug en sparkepude til at træne din sparke teknikPris: 899,- kr.

MMA træning kræver at du også kommer omkring benene, også selvom du måske er mere til slag eller gulv arbejde. Det er selvfølgelig ikke alle der kommer fra Taekwondo verdenen, men spark er ikke bare et offensivt våben men også defensivt, og her er træningen på sparkepuden et must.

Phantom laver meget godt MMA udstyr, og denne puden kommer også med en god læder polstring, der også giver ekstra bagtil for at beskytte træneren. Samtidig får du 4 håndtag der kan give den gode kombination, så du får trænet forskellige teknikker.

 

 

Adidas Kicker sparkepude

køb en sparkepude til den gode hjemmetræningPris: 699,- kr.

En model til at træne dine sparketeknik er den gode Adidas kicker, som selvfølgelig også kan bruges til slags, men her er en sandsæk eller pletpuder til slagstræning dog at foretrække.

Du får en sparkepude i god kvalitet, som kommer med forstærkede håndtag og 100 % PU materiale. En god detalje ved puden er, at polstringen er lavet af luftigt skum, så du slipper for at puden trækker vakuum hvilket kan være ret irriterende.

Puden kommer i 80 x 38 x 15 cm. størrelse, og er super god til den varieret træning for både kæmpere og motionister.

5/5 (1 Review)