brug de 3 tips til at få drømmekroppen

Tips til at få drømmekroppen – enkle tips til hverdagen du bør huske

Når årstiden rammer sommeren vil strandene blive fyldt op med mennesker i alle størrelser og former.

Nogen ligner modeller og strandløver, mens andre er det stik modsatte. Det er nemlig fuldstændig op til os selv, hvordan vi vil se ud (med forbehold selvfølgelig). Men indsatsen omkring kroppen er forskellig. Selvfølgelig kræver det mere hvis du vil ligne en bikinimodel, hvilket du nok allerede ved.

Brug disse tips til at få drømmekroppen som kan hjælpe dig på vej. Dog er nedenstående tips ikke ensbetydende med at du kommer til at ligne en fotomodel. Genetisk er vi forskellige, og det har også meget at sige. Helt ligesom du skal huske på sundheden for kroppen, frem for at blive fanatisk og stoppe med at spise og andet.

Hvad end du vil været tonet eller ønsker at komme i form for generel velbefindende, kan de nedenstående virkemidler til hverdagen hjælpe dig på vej. Sund livsstil der indbefatter god kost, motion, søvn og stressfri hverdag, er hvad der giver dig kroppen du ønsker.

 

Spis rigtig

Den rigtige mad er utrolig vigtig, når du skal have drømmekroppen. Man siger nemlig, at musklerne bliver bygget i fitnesscenteret, men sixpacken bliver altså lavet i køkkenet – Kost er vejen til at tabe dig.

Skal du have den slanke eller tonet mave, kræver det nemlig, at du spiser sundt, så kan du få skåret det værste fedt væk fra maven. Det store ulempe ved fedt er, at det ofte ophober sig på maven og er det sværeste at slippe af med.

For at få fedtprocenten ned, krævet det nogle gode råvare samt noget lækkert mad hvis det skal lykkedes.

Mange begynder på Nupo, shakes og forskellige bars som hvis de indeholder nærende energi, kan være gode ideer. Men sund kost skal dog indeholde proteiner, kulhydrater og sund fedt. Og det kan du få rigeligt af i rigtig mad, som skal indtages hele dagen lang så du ikke føler dig sulten.

Når du føler dig sulten falder du ofte for fristelsen med de hurtige ting, og disse er ofte de usunde.

Hvad er sund kost? Det er frugt, grønt og madvarer der indeholder de nødvendige ting som mineraler, vitaminer, proteiner, kulhydrater og sundt fedt som f.eks. nødder. Wetabix der smager afskyeligt, kan peppes op med yoghurt og nødder. Her vil en god Müsli nok være at foretrække til morgenmaden. Helt ligesom frugt og grønt er gode mellemmåltider gennem skole eller arbejdsdag. Hvor Riskiks kan være en snack der stiller den værste sult og ikke indeholder kalorier. Kartofler, pasta m.m. indeholder kulhydrater som du skal bruge til et højere energi niveau, selvom det store udvalg af protein kure virker og som selvfølgelig er smag og behag.

Sund kost betyder mindre fedt hvor ovenstående eksempler måske er lidt for kedelig. Du kan heldigvis finde et hav af opskrifter på sunde retter der også kan være hurtige, så du får noget spændende at spise gennem dagen fremefter.

 

Motioner med en ven

Ordentlig mad er ekstremt vigtigt, men som du ved, klarer den ikke strabadserne alene. Du skal nemlig ned i fitnesscenteret eller ud på løberuten, hvis du skal have den krop, du altid har drømt om.

Vi anbefaler, at du er aktiv mindst hver anden dag, hvis du skal opnå de resultater, du drømmer om.

Ligeledes anbefaler vi, at du får en træningspartner. Det kan være den perfekte måde til at presse dig selv til at træne hurtigere, længere og bedre. I vil begge vise jer fra den bedste side, når i cykler, løber eller andet, men ligeledes vil i også holde hinanden i ørerne, så der aldrig bliver sprunget over en træning.

 

Daglig hurtig træning derhjemme?

Hvis du ikke har tid eller lyst til motionscenter, kan du med få hjælpemidler som træningsmåtte og diverse træningsøvelser, sagtens opnå en fysisk træning nemt og hurtigt derhjemme. Med tid kan du udvide træningen med nogle billige kettlebells, håndvægte, squat rack og andet udstyr til styrketræning.

Kropsvægt øvelser er gode at lave hvad end du er nybegynder eller i god form. Helt ligesom du kan kombinerer med konditionstræning som cykle, løb eller måske sjipning.

Lav øvelser med kropsvægt som:

  • Armbøjninger
  • Burbee
  • Mavebøjninger
  • Planken
  • Sideplanke
  • Squat jump

Find inspiration til forskellige øvelser i denne video. Helt ligesom du kan gennemføre en hurtig serie af gode øvelser med 7-Minute Apps der er gratis.

 

Få godt med søvn

Når drømmekroppen skal laves er de tre hovedpunkter mad, motion og søvn. Ingen af disse tre kan du springe over – selv søvnen skal overholdes.

Sover du ikke nok, har du ingen energi til træning, men ligeledes nedsætter det også dit stofskifte. Derfor er det vigtigt med de otte timers søvn, når bikinien skal hives frem med selvtillid og stolthed her til sommer.

No Responses

Din kommentar?