Skråpuder til børn kan være det smarte køb for barnets skyld.

Her kan det være til den helt lille, så denne ikke ligger på ryggen og får skævt baghoved. Denne type kaldes mere kilepude/lejringspude end skråpuder der bruges til f.eks. ondt i lænden, eller til et ørebarn, tilstoppet næse, forkølet barn eller lignede, hvor skråpuden giver en bedre søvn.

 

Hvorfor bruge en skråpude?

køb en god kilepude til barnet

En skråpude til din barn kan være det smarte valg ved:

  • Forkølelse
  • Ved opstød
  • Øreinfektioner
  • Andre luftvejsinfektioner
  • Undgå fladt baghoved ved baby
  • Bedre ergonomisk siddestilling til de større børn

En skråpude løfter hovedet og overkroppen på barnet med 15 grader som er anbefalet. Det sikrer en bedre luftvej, og derved også bedre søvn for barnet.

Søvnen er det tidspunktet hvor barnet udvikler sig, hvor de helt små ligger meget – Læs søvnens rolle i en sund livsstil. Det kan skabe et fladt baghoved eller skævt kranie, hvilket en Delta Baby Sleep pude kan afhjælpe. Den sikrer nemlig at barnet ligger på siderne.

Læs også: Rygpuder & lændepuder

 

køb en god siddepude til barnets stolDynair Kids siddepude

Dynair siddepude med fyldt luft er også lavet til børn, som kan bruges til den gode ergonomiske siddestilling i skole eller hjemmet. Det fede ved puden for barnet er, at puden kan bruges lidt ligesom en stor træningsbold, hvilket giver lidt sjov og udfordring gennem mange siddende timer.

Puden vil stimulerer dit barn positivt, for hans eller hendes krop bliver stimuleret ved brug gennem dagen, og det kan endda skærpe koncentrationsevnen også.

Du finder puden til 259,- kr. ved Denintelligentekrop

 

 

køb den gode billige siddepude til barnetKileformet siddepude til børn

En god kileformet siddepude der passer perfekt til skolen eller børnehaven hvis så.

Puden giver dit barnet en naturlig siddestilling, hvilket ikke bare giver en bedre holdning og aflastning af ryg, så fremmer det også koncentrationsevnen.

Bækkenet bliver presset fremad ved brug af kileformen, og det fjerner eventuelt forkert belastning af lænden.

Du kan pumpe eller puste puden op, som er velegnet til børn fra 3 år og op til 12 år.

Du finder puden til 209 kr. ved Børnibalance.dk her

 

 

køb en god kvalitets skråpude til babyerDreamland skråpude til baby

En skråpude der bruges til søvnen, er denne skråpude fra Dreamland der kan løfter barnet hoved og overkrop med de anbefalede 15 grader.

Hvis dit barn lider af forkølelse eller lignede, så giver skråpuden en bedre fri passage i luftvejene for barnet. Samtidig er denne pude velegnet til babyen.

Størrelsen er 35×55 cm. som er velegnet til de små.

Du finder puden til 200,- kr. ved Babytorvet

 

 

Brug en Roba skråpude til barnets søvnRoba skråpude i forskellige størrelser

En anden skråpude der er velegnet til et forkølet eller måske ørebarn, er Roba skråpuden der kommer i 35, 60 og 70 cm. størrelse.

Puden passer til juniorseng, tremmeseng eller vugge alt afhængig af størrelsen. Du kan nemlig bruge skråpuden fra 0 måneder, som anbefales af mange børnelæger i forhold til sovepositionen.

Du finder de forskellige Roba puder ved Coop

 

 

Giv den anbefalet Doomoo skråpude til børnKilepude fra Doomoo

Doomoo (tidligere DeltaBaby) kilepuden passer til en tremmeseng. Du får en pude med den anbefales hældning på 15 grader, så babyens overkrop og hoved bliver hævet.

Puden er anbefalet af mange jordemødre og børnelæger, men du skal selvfølgelig altid søge alt det materiale der er nødvendigt, for at tage en selvstændig beslutning om valg af pude.

Du finder den gode pude til 258 kr. ved Babygear

 

Sending
User Review
0 (0 votes)