Brug de anbefalet Skråpuder til børn

Hvorfor og hvilke skråpuder til børn?

Skråpuder til børn kan være det smarte køb for barnets skyld. Puden kan være til den helt lille, så denne ikke ligger på ryggen og får skævt baghoved. Denne type kaldes dog kilepude/lejringspude, hvor skråpuder bruges til f.eks. ondt i lænden, eller til et ørebarn, tilstoppet næse, forkølet barn eller lignede hvor skråpuden hjælper med en bedre søvn.

 

Roba skråpude i forskellige størrelser

Brug en Roba skråpude til barnets søvn

Forhandler Totalpris Læs mere
189,95 Til butik →

En anden skråpude der er velegnet til et forkølet eller måske ørebarn, er Roba skråpuden der kan købes i 35, 60 og 70 cm. størrelse. Puden passer til juniorseng, tremmeseng eller vugge, alt afhængig af størrelsen. Du kan bruge skråpuden fra 0 måneder, som anbefales af mange børnelæger i forhold til sovepositionen.

Se også: Rygpuder & lændepuder

 

 

Kilepude Doomoo Basic stor

Giv den anbefalet Doomoo skråpude til børn

Forhandler Totalpris Læs mere
258,00 Til butik →

Doomoo (tidligere DeltaBaby) kilepuden passer til en tremmeseng. Du får en pude med den anbefales hældning på 15 grader, så babyens overkrop og hoved bliver hævet. Puden er anbefalet af mange jordemødre og børnelæger.

 

 

Doomoo Basic skråpude lille

køb en siddepude til baby

Forhandler Totalpris Læs mere
178,00 Til butik →

Doomoo Basic skråpuden findes også i lille størrelse der måler 29 x 33 x 9 cm. Puden i 100% polyesterbelægning har en hældning på 15 grader. Størrelsen er velegnet til en sengebredde på ca. 30 cm.i vugge, barneseng eller i klapvogn. Puden har et blødt betræk der er vandtæt, aftagelig og kan maskinvaskes ved 60 grader.

 

 

Dynair Kids siddepude

køb en god siddepude til barnets stol

Forhandler Totalpris Læs mere
259,00 Til butik →

Dynair siddepude med fyldt luft er også lavet til børn. Puden med luft kan bruges til en ergonomisk siddestilling i skole eller hjemmet. Fordelen ved puden for barnet er, at puden kan bruges lidt ligesom en stor træningsbold, hvilket giver lidt sjov og udfordring gennem mange siddende timer.

Puden vil stimulerer dit barn positivt, for hans eller hendes krop bliver stimuleret gennem dagen af puden, og det kan endda skærpe koncentrationsevnen også.

 

Hvorfor bruge en skråpude?

En skråpude til din barn kan hjælpe ved:

  • Forkølelse
  • Ved opstød
  • Øreinfektioner
  • Andre luftvejsinfektioner
  • Undgå fladt baghoved ved baby
  • Bedre ergonomisk siddestilling til de større børn

En skråpude løfter hovedet og overkroppen på barnet med de anbefalet 15 grader. Det sikrer en bedre luftvej, og derved også bedre søvn for barnet.

Søvnen er det tidspunkt, hvor barnet udvikler sig og hvor de helt små ligger meget – Læs søvnens rolle i en sund livsstil. Det kan skabe et fladt baghoved eller skævt kranie, hvilket en Delta Baby Sleep pude kan afhjælpe. Den sikrer at barnet ligger på siderne.