køb pedaltræner til ældre

10 pedaltrænere med og uden display

Hvis du har brug for træning mens du sidder, kan en pedaltræner til ældre, genoptræning eller kontoret være det smarte redskab der kan give gavn i 2021.

Det er vigtigt at holde sig i gang, hvor motion kan opnås på mange måder. En pedaltræner der også kaldes mini-cykel, sofacykel, siddecykel eller sengecykel, kan være den nemme og praktiske måde at få rørt musklerne, mens du sidder ved bordet, sofaen eller lænestolen.

Cyklen er pedaler uden stellet, så du cykler med benene eller armene mens du f.eks. sidder i sofaen. Det giver dig en skånsom træning til genoptræning der er god for knogler og led, og som kan give dig sundhedsmæssige fordele som forbedring af blodcirkulationen.

 

Elektrisk pedaltræner med display

køb en pedaltræner i gave til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
475,00 Til butik →
475,00 Til butik →
485,00 Til butik →

Den her elektriske pedaltræner til stol er en enkel model, hvor du får display til overblik over din træning. Her kan det være træning af både arme som ben.

Displayet på træneren viser kalorier, tid og omdrejninger. Vægten på modellen er 2,5 kg. Pedalerne er skridsikre, og modstanden kan justeres med drejeskruen der sidder på træneren.

Placer træneren på bordet foran dig, hvor du skal sikre, at underlaget er skridsikker, og så kan du træne armene ganske nemt og enkel. Godt udstyr på højde med vandrestave, kørestole, rygpuder og andre hjælpemidler.

 

 

Reviber minicykel

Køb Reviber minicyklen til træning af arme og ben

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.495,00 Til butik →

En noget mere avanceret model er denne Reviber pedaltræner, der kommer til en væsentlig højere pris og vejer 5 kg.

Træneren kommer med fjernbetjening til at starte motoren, hvor du finder hastighedsniveauer fra 1 til 12. Du kan også vælge at køre baglæns ved tryk på fjernbetjeningens reverse knap.

Displayet viser distance, tid, hastighed og kalorier som betjenes med fjernbetjeningen.

  • Skridsikker underlag medfølger

 

 

B´fit Mini pedaltræner med modstand

Køb en sofacykel i julegave

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.450,00 Til butik →

Denne pedaltræner med modstand og omdrejningstæller kommer i den dyre prisklasse.

Træneren er til dig, der vil have mulighed for at træne hårdere end du kan med de forrige modeller. Helt ligesom modellen er bedre i sikkerhed og finish. Ulemperne ved modellen er prisen, og den tunge vægt. For B´fit Mini vejer 10,5 kg. som gør den noget besværlig at flytte rundt med.

Fordelen ved modellen er, at du får en rigtig ”motionscykel” med modstand. Helt ligesom den tunge vægt giver en stabil træner, der ikke flytter sig rundt på underlaget. Pedalerne er i en stor størrelse, så hele din fod kan hvile på pedaller, og som gør modellen velegnet til især ældre.

 

 

Everfit Welly M siddecykel med display

brug siddecykel test til at finde den bedste

ForhandlerTotalprisLæs mere
649,00 Til butik →

Everfit Welly M siddecykel fra italienske Toorx Fitness er fremstillet til hjemmebrug.

En pedaltræner der kan bruges når du sidder foran computeren på arbejde, som den kan være velegnet som træner til ældre og yngre i sofaen eller andet.

Everfit Welly Størrelse M vejer 5 kg. og kommer med et display der viser tid, kalorier, scan og rpm.

 

 

Everfit Welly S Siddecykel

pedaltræner test med testvinder modeller

ForhandlerTotalprisLæs mere

Toorx Everfit Welly S pedaltræner er den ”lille” model uden display.

Træneren vejer kun 2,5 kg. og kan bruges både til at træne blodcirkulationen i benene, som du kan bruge den til at cykle med armkraft der især er velegnet til ældre.

 

 

Everfit Welly E siddecykel

Welly E er en smart og kompakt siddecykel

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.099,00 Til butik →

Model Welly E fra italienske Everfit er en lidt højere standard en modellerne M & S.Modellen har motoriseret bremsesystem der kræver 230 V. Cyklen vejer 6 kg og har et smart LCD display der kan vise hastighed, tid, distance og kalorier.

Du kan bruge modellen til at træne både arme og ben mens du sidder i sofaen, kontorstol, lænestol eller lignede. Velegnet som træning til senior, genoptræning eller dig der sidder for meget på kontorstolen.

 

 

Kettler Movement Trainer Pro træner

køb Kettler siddecykel til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
499,00 Til butik →

Kettler Movement Trainer Pro bevægelsestræner giver dig ubegrænset modstand.

Du justerer modstanden på håndtaget ovenpå træneren, som derved kan give dig den lette som meget hårde modstand. Du kan cykle foran sofaen eller alternativt bruge den til at give bevægelse for armene med træneren foran dig.

Træneren er i en robust kvalitet men dog en simpel træner i grå.

 

 

Tunturi foldbar siddecykel

køb den billige tunturi cykelstol

ForhandlerTotalprisLæs mere
499,00 Til butik →

Tunturi siddecykel er fremstillet til træning af ben og arme. Det er samtidig en foldbar model. En enkel mini-cykel der kan foldes sammen og gemmes væk nemt. Modellen vejer 2,2 kg. og kan være perfekt under skrivebordet mens du arbejder.

 

 

Tunturi Cardio Fit M30 Mini bike

køb en god sofacykel til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
599,00 Til butik →

Tunturi Cardio Fit M30 er velegnet både til træning af ben eller arme . Modellen fra det finske brand, har friktion bremsesystem, vejer 5 kg og har en lille computer der kan vise træningsdata som tid, distance og kalorieforbrug. Modstanden justerer med skrueknap på fronten af cyklen.

 

 

Sammenklappelig pedaltræner

køb en sammenklappelig siddecykel til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
349,00 Til butik →

Sammenklappelig pedaltræner uden display er velegnet til ældre og andre der ønsker at holde sig i form, men måske ikke ønsker eller kan bruge en almindelig motionscykel. Modstanden justeres med drejeskruen ovenpå træneren.

Modellen er nogenlunde den samme som Kettler pedaltræneren, men kommer dog i lidt simplere konstruktion med en robust metalramme. Modellen er nem at folde sammen, så den fylder mindre til opbevaring.

  • Anvendes til både arme og ben

 

 

Hvorfor bruge træningspedaler?

En pedaltræner er godt supplement til at røre sig, og særlig velegnet til ældre, hvor det måske af forskellige årsager kniber med at få dyrket motion. En god gave til pensionister hvor træningsredskabet har den store fordel, at pedaltræneren ikke fylder ret meget i hjemmet. Og så, at du kan træne både arme og ben der hjælper blodcirkulationen, hvad end du sidder på sengen, sofaen eller i lænestolen foran fjernsynet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en pedaltræner?

Det er en håndholdt cykel hvor du træner arme eller ben, mens du sidder ned. Du får to pedaler på et stativ, hvor du kan regulerer modstanden ved hjælp af en knap på stativet. Det giver dig mulighed for, at kunne sidde ved skrivebordet og samtidig cykle. Helt ligesom du kan sætte træneren på et bord, og træne armene mens du ser fjernsyn.

Hvad hjælper en pedaltræner?

Cykel typen hjælper på dit kredsløb, led, muskler og generel kondition

Hvem har gavn af pedaltræner/sofacykel?

Folk der sidder på kontoret, til genoptræning, svækkede eller til ældre

 

Din kommentar?