køb pedaltræner til ældre

Pedaltræner til ældre – 3 gode modeller med display til nem træning

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Det er vigtigt at holde sig i gang, hvor motionen kan opnås på mange måder. Nogen går ture, andre cykler, går til fitness eller alle de andre metoder til at røre sig. Kroppen har mange muskelgrupper, hvor de store muskelgrupper som ryg, arme eller ben, kan få ekstra træning på den nemme måde indendørs.

En pedaltræner til ældre kan være den nemme måde at få rørt dig, mens du sidder ved bordet, sofaen eller lænestolen. For en pedaltræner med display kan du sidde med foran fjernsynet. En pedaltræner kaldes også en træningscykel(sengecykel, sofacykel, fodcykel m.m.), for du får pedalerne uden stellet, så du cykler med benene eller armene mens du f.eks. sidder i sofaen. Det giver dig en skånsom træning til genoptræning der er fin for knogler og led, og som kan give dig sundhedsmæssige fordele som forbedring af blodcirkulationen.

Vi har fundet et par af de bedste træningscykler med display på, der kan være det smarte redskab til at give dig let træning.

 

Elektrisk pedaltræner med display

køb en pedaltræner i gave til ældreDen her elektriske pedaltræner til stol er en enkel model, hvor du får display til overblik over din træning, der kan være træning af både arme som ben.

Displayet på træneren viser kalorier, tid og omdrejninger. Vægten på modellen er 2,5 kg. Pedalerne er skridsikre, og modstanden kan justeres med drejeskruen der sidder på træneren.

Placer træneren på bordet foran dig, hvor du skal sikre, at underlaget er skridsikker, og så kan du træne armene ganske nemt og enkel.

  • Vægt 2,5 kg
  • Pris 475,- kr

 

 

Reviber minicykel

Køb Reviber minicyklen til træning af arme og benEn noget mere avanceret model er denne Reviber pedaltræner, der kommer til en væsentlig højere pris og vejer 5 kg.

Træneren kommer med fjernbetjening til at starte motoren, hvor du finder hastighedsniveauer fra 1 til 12. Du kan også vælge at køre baglæns ved tryk på fjernbetjeningens reverse knap.

Displayet viser distance, tid, hastighed og kalorier, som betjenes med fjernbetjeningen.

  • Skridsikker underlag medfølger
  • Vægt 5 kg
  • 495,- kr

 

 

B´fit Mini pedaltræner med modstand

Køb en sofacykel i julegaveDenne pedaltræner med modstand og omdrejningstæller kommer i den dyre prisklasse.

Træneren er til dig, der vil have mulighed for at træne hårdere end du kan med de forrige modeller. Helt ligesom modellen er bedre i sikkerhed og finish. Ulemperne ved modellen er prisen, og den tunge vægt. For B´fit Mini vejer 10,5 kg. som gør den noget besværlig at flytte rundt med.

Fordelen ved modellen er, at du får en rigtig ”motionscykel” med modstand. Helt ligesom den tunge vægt giver en stabil træner, der ikke flytter sig rundt på underlaget. Pedalerne er i en stor størrelse, så hele din fod kan hvile på pedaller, og som gør modellen velegnet til især ældre.

  • Vægt 10,5 kg
  • Pris 2.450,- kr

 

Hvad er en pedaltræner?

En pedaltræner er en motionscykel uden stel, styr og sæde; Du får to pedaler på et stativ, hvor du kan regulerer modstanden ved hjælp af en knap på stativet. Det giver dig mulighed for, at kunne sidde ved skrivebordet og samtidig cykle. Helt ligesom du kan sætte træneren på et bord, og træne armene mens du ser fjernsyn.

Pedaltræneren er særlig velegnet til f.eks. en pensionist der måske har svært ved at komme op og sidde på en motionscykel. Du finder mange forskellige modeller, hvor de ovennævnte er i den dyre og mellem prisklassen. Du kan finde billige pedaltrænere uden display i Harald Nyborg, Bilka m.m.

Der findes forskellige typer for pedaltrænere, men typisk koster de kun 300 kroner, så det er samtidigt en billig motionsform.

 

Hvorfor bruge træningspedaler?

En pedaltræner er godt supplement til at røre sig, og særlig velegnet til ældre, hvor det måske af forskellige årsager kniber med at få dyrket motion. En god gave til pensionister hvor træningsredskabet har den store fordel, at pedaltræneren ikke fylder ret meget i hjemmet. Og så, at du kan træne både arme og ben der hjælper blodcirkulationen, hvad end du sidder på sengen, sofaen eller i lænestolen foran fjernsynet.

5/5 (1 Review)

Din kommentar?