køb pedaltræner til ældre

7 pedaltrænere med og uden display

Det er vigtigt at holde sig i gang, hvor motion kan opnås på mange måder. Nogen går ture, bruger gåbånd, andre cykler, går til fitness eller alle de andre metoder til at røre sig. Kroppen har mange muskelgrupper, hvor de store muskelgrupper som ryg, arme eller ben, kan få ekstra træning på den nemme måde indendørs.

En pedaltræner til ældre kan være den nemme måde at få rørt musklerne, mens du sidder ved bordet, sofaen eller lænestolen. For en pedaltræner med display kan du sidde med foran fjernsynet. En pedaltræner kaldes også en siddecykel, træningscykel, sengecykel, sofacykel, fodcykel m.m. for du får pedalerne uden stellet, så du cykler med benene eller armene mens du f.eks. sidder i sofaen. Det giver dig en skånsom træning til genoptræning der er god for knogler og led, og som kan give dig sundhedsmæssige fordele som forbedring af blodcirkulationen.

Vi har fundet et par af de bedste træningscykler med display på, der kan være det smarte redskab til at give dig let træning i 2020.

 

Elektrisk pedaltræner med display

køb en pedaltræner i gave til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
475,00 Til butik →

Den her elektriske pedaltræner til stol er en enkel model, hvor du får display til overblik over din træning. Her kan det være træning af både arme som ben.

Displayet på træneren viser kalorier, tid og omdrejninger. Vægten på modellen er 2,5 kg. Pedalerne er skridsikre, og modstanden kan justeres med drejeskruen der sidder på træneren.

Placer træneren på bordet foran dig, hvor du skal sikre, at underlaget er skridsikker, og så kan du træne armene ganske nemt og enkel. Godt udstyr på højde med vandrestave, kørestole, rygpuder og andre hjælpemidler.

  • Vægt 2,5 kg

 

 

 

 

Reviber minicykel

Køb Reviber minicyklen til træning af arme og ben

ForhandlerTotalprisLæs mere
1.495,00 Til butik →

En noget mere avanceret model er denne Reviber pedaltræner, der kommer til en væsentlig højere pris og vejer 5 kg.

Træneren kommer med fjernbetjening til at starte motoren, hvor du finder hastighedsniveauer fra 1 til 12. Du kan også vælge at køre baglæns ved tryk på fjernbetjeningens reverse knap.

Displayet viser distance, tid, hastighed og kalorier som betjenes med fjernbetjeningen.

  • Skridsikker underlag medfølger
  • Vægt 5 kg

 

 

 

 

B´fit Mini pedaltræner med modstand

Køb en sofacykel i julegave

ForhandlerTotalprisLæs mere
2.450,00 Til butik →

Denne pedaltræner med modstand og omdrejningstæller kommer i den dyre prisklasse.

Træneren er til dig, der vil have mulighed for at træne hårdere end du kan med de forrige modeller. Helt ligesom modellen er bedre i sikkerhed og finish. Ulemperne ved modellen er prisen, og den tunge vægt. For B´fit Mini vejer 10,5 kg. som gør den noget besværlig at flytte rundt med.

Fordelen ved modellen er, at du får en rigtig ”motionscykel” med modstand. Helt ligesom den tunge vægt giver en stabil træner, der ikke flytter sig rundt på underlaget. Pedalerne er i en stor størrelse, så hele din fod kan hvile på pedaller, og som gør modellen velegnet til især ældre.

  • Vægt 10,5 kg

 

 

Everfit Welly M siddecykel med display

brug siddecykel test til at finde den bedste

ForhandlerTotalprisLæs mere
899,00 Til butik →

Everfit Welly M siddecykel fra italienske Toorx Fitness er fremstillet til hjemmebrug.

En pedaltræner der kan bruges når du sidder foran computeren på arbejde, som den kan være velegnet som træner til ældre og yngre i sofaen eller andet.

Everfit Welly Størrelse M vejer 5 kg. og kommer med et display der viser tid, kalorier, scan og rpm.

  • Vægt: 5 kg
  • Mål: 48 x 39 x 29 cm

 

 

 

 

Everfit Welly S Siddecykel

pedaltræner test med testvinder modeller

ForhandlerTotalprisLæs mere
399,00 Til butik →

Toorx Everfit Welly S pedaltræner er den ”lille” model uden display.

Træneren vejer kun 2,5 kg. og kan bruges både til at træne blodcirkulationen i benene, som du kan bruge den til at cykle med armkraft der især er velegnet til ældre.

  • Vægt: 2,5 kg
  • Mål: 48 x 41 x 27 cm

 

 

 

 

Kettler Movement Trainer Pro træner

køb Kettler siddecykel til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
449,00 Til butik →
699,00 Til butik →

Kettler Movement Trainer Pro bevægelsestræner giver dig ubegrænset modstand.

Du justerer modstanden på håndtaget ovenpå træneren, som derved kan give dig den lette som meget hårde modstand. Du kan cykle foran sofaen eller alternativt bruge den til at give bevægelse for armene med træneren foran dig.

Træneren er i en robust kvalitet men dog en simpel træner i grå.

  • Mål: 51 x 40 x 22 cm

 

 

 

 

Sammenklappelig pedaltræner

køb en sammenklappelig siddecykel til ældre

ForhandlerTotalprisLæs mere
349,00 Til butik →

Sammenklappelig pedaltræner uden display er velegnet til ældre og andre der ønsker at holde sig i form, men måske ikke ønsker eller kan bruge en almindelig motionscykel. Modstanden justeres med drejeskruen ovenpå træneren.

Modellen er nogenlunde den samme som Kettler pedaltræneren, men kommer dog i lidt simplere konstruktion med en robust metalramme. Modellen er nem at folde sammen, så den fylder mindre til opbevaring.

  • Anvendes til både arme og ben

 

 

Hvad er en pedaltræner?

En pedaltræner er en motionscykel uden stel, styr og sæde; Du får to pedaler på et stativ, hvor du kan regulerer modstanden ved hjælp af en knap på stativet. Det giver dig mulighed for, at kunne sidde ved skrivebordet og samtidig cykle. Helt ligesom du kan sætte træneren på et bord, og træne armene mens du ser fjernsyn.

Pedaltræneren er særlig velegnet til f.eks. en pensionist der måske har svært ved at komme op og sidde på en motionscykel. Du finder mange forskellige modeller, hvor de ovennævnte er i den dyre og mellem prisklassen. Du kan finde billige pedaltrænere uden display i Harald Nyborg, Bilka m.m.

Der findes forskellige typer for pedaltrænere, men typisk koster de kun 300 kroner, så det er samtidigt en billig motionsform.

 

Hvorfor bruge træningspedaler?

En pedaltræner er godt supplement til at røre sig, og særlig velegnet til ældre, hvor det måske af forskellige årsager kniber med at få dyrket motion. En god gave til pensionister hvor træningsredskabet har den store fordel, at pedaltræneren ikke fylder ret meget i hjemmet. Og så, at du kan træne både arme og ben der hjælper blodcirkulationen, hvad end du sidder på sengen, sofaen eller i lænestolen foran fjernsynet.

Din kommentar?