Brug massapude test til at finde den bedste

6 massagepuder til at lindre nakke, ryg m.m.

Sidder du tit foran computeren, har fysisk hårdt arbejde, måske er oppe i alderen eller ligger forkert i sengen?

Det giver ofte problemer med ondt i ryggen, nakken eller måske stive muskler. Og her er massage ofte den ”enkle” løsning, hvor en massør eller fysioterapeut kan være den gode måde ligesom et massagesæde eller massagestol, men ofte også noget dyre i forhold til f.eks. en massagepude eller massageapparat.

En massagepude kommer i forskellige typer og bruges til at løsne ømme muskler op i ryggen, nakken, skuldre eller måske bruges til løsne i benene. Du finder forskellige puder, hvor du med fordel kan bruge de nedenstående modeller i denne massagepude test som inspiration til netop dit/jeres problem, for massage er også ganske dejlig velvære til forebyggelse.

 

Beurer MG 145 massagepude

Forhandler Totalpris Læs mere
465,00 Til butik →
465,00 Til butik →
499,00 Til butik →
549,00 Til butik →
795,00 Til butik →

Beurer MG 145 med lys og varme er kåret som testvinder i forskellige uafhængige test af massagepuder. Du får en høj kvalitet i holdbarhed, brugervenlighed og ydelse helt på højde med fodmassage maskiner, varmepuder m.m. fra tyske Beurer.

Du får en shiatsu massagepude med separat varme funktion der kan anvendes både til nakke, ryg, lænd eller din læg, hvis musklerne har det med at trække sig sammen. Massagepuden kommer med 4 roterende massagehoveder der roterer i par og modsat hinanden. Modellen byder på et program og en hastighed.

Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 grader i vaskemaskinen.

 • Vægt 1,3 kg
 • Effekt 12 Watt
 • 3 års garanti
 • Mål 34 x 11 x 23 cm

 

 

Youcare shiatsu halvmassagesæde

køb Youcare massagepude

Forhandler Totalpris Læs mere
1.299,00 Til butik →

Youcare shiatsu halvmassagesæde der designet til primært at afhjælpe lænden med shiatsu massage. Massage typen kan dog også ramme ryg og skuldre med anden indstilling. En massage maskine der kan være velegnet til stillesiddende arbejde.

Der er 4 programmer og 12 massagekugler til at ramme de ømme punkter og led.

Youcare halvsædet har infrarødvarme frem for varmelegeme som bruges i billigere modeller. Varmen gør det muligt at bruge wellness sædet/puden længere tid end normalt.

 • God til lænden

 

 

Beurer MG147

Forhandler Totalpris Læs mere
499,00 Til butik →
599,00 Til butik →
795,00 Til butik →

Efterfølgeren er Beurer MG147 som også er prisvindende model for sin høje kvalitet. Modellen koster lidt mere og næsten identisk dog med den forskel, at MG147 kan roterer med to programmer og har indbygget lys.

MG1457 puden kan bruges til nakke, ryg, lænd og ben med afslappende shiatsu massage. Og modellen kommer også med 4 roterende massagehoveder der kan roterer både venstre og højre om og både med og uden varmefunktion som forbedrer blodcirkulationen. Du styrer puden via fjernbetjening som er tilkoblet puden.

Overfladen/betrækket helt ligesom de fleste andre Beurer modeller som fodvarmer, varmetæpper m.m. kan tages af og vaskes ved 30 grader i maskine.

 • Vægt 1,47 kg
 • Effekt 12 Watt
 • 3 års garanti
 • Mål 40 x 12 x 27 cm

 

 

Beurer MG520 massageapparat

Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 Til butik →

Beurer MG520 To-Go puden til omkring 1000,- kr. uden udsalg og tilbud, er en batteridreven og trådløs massagepude der kan være ganske velegnet til at tage med dig rundt.

Puden kan bruges til løsne musklerne i nakke, ryg og ben med lys og varmefunktion som de andre Beurer modeller. Forskellen og den store fordel er, at du får en to-go model med lithium-ion batteri der giver mulighed for to timers brug. Fuld opladning tager omkring 3 timer, hvor den selvfølgelig også kan bruges med tilsluttet strøm.

Mg520 fra Beurer kommer med 4 shiatsu massagehoveder der roterer i par med og mod uret parvis. Afstanden mellem massagehoveder kan indstilles i forskellige afstande.

Puden kommer med et bælte så du kan fastgøre den til lindring af lænden.

 • Autosluk
 • Åndbar mesh overflade
 • Mål 42 x 14 x 23,5 cm

 

 

Uniquely massagepude

Brug massagepude til musklerne

Forhandler Totalpris Læs mere
-0,02 Til butik →

Ergonomisk massagepude fra Uniquely der kan være god til sofaen, stolen eller sengen, hvor du kan få masseret ryg, skulder og nakke.

Du får et enkelt massageapparatet med infrarød varme der kan slås til eller fra. Du kan masserer begge veje, hvor lænd, nakke eller det øverste af ryggen kan blive masseret. De roterende knopper føles ikke behageligt på knoglerne, så der er visse begrænsninger omkring massageområderne.

 • Infrarød varme
 • Autosluk