Kosttilskud der øger muskelmasse og vægttab?

Kosttilskud der øger muskelmasse og vægttab? Brug disse produkter

Kosttilskud der øger muskelmasse og vægttab? I dag kan du få kosttilskud til næsten hvad som helst, når bare det handler om at arbejde med din krop. I denne artikel vil vi dykke ned i forskellige kosttilskud til dig, der gerne vil opbygge muskelmasse og dig, der gerne vil i gang med et vægttab.

 

Kosttilskud til dig der vil opbygge muskelmasse

Her vil vi komme ind på de kosttilskud som du både kender til, men muligvis også de som du ikke kender til, som altså alle er essentielle for en optimal forøgelse af muskelmasse.

Proteinpulver

Proteinpulver er dét kosttilskud der er mest fremme, og her ved du måske allerede hvorfor. Det bedste kosttilskud af proteinpulver er dog Whey, da dette er et mælkeprotein. Grunden til at Whey topper listen, er fordi der er et højt indhold af aminosyrer i mælkeprotein, som netop er det Whey tilbyder.

For at tage proteinpulver optimalt som kosttilskud, så bør du tage det inden for 30 minutter inden din træning starter, hvorefter du indtager mere protein over de første 60 minutter af din træning. Du bør samtidig overveje at tage protein lige så snart du vågner, da kroppen faster når vi sover, hvilket vil påvirke vores muskelmasse.

BCAA (aminosyrer)

Hvad er aminosyrer? Aminosyrer er praktisk talt muskelvæv som du indtager. Dit muskelvæv indeholder nemlig det samme som aminosyrer gør. Men BCAA kan dog være et vanskeligt kosttilskud at finde rundt i, da der findes på den gode side af 20 forskellige slags aminosyrer. Uanset, kan du roligt købe BCAA, da dette er et kosttilskud der indeholder dét du har brug for, såfremt du gerne vil opbygge muskelmasse.

Beta ecdysterone

Denne er muligvis noget du ikke har hørt eller læst om før, når du ellers har søgt på markedet efter kosttilskud til opbygning af muskelmasse. Her er der tale om et kemikalie der kommer fra planterne, som du bl.a. finder i spinat. Beta ecdysterone lyder farligt, men det er det slet ikke. Det er som sagt et kemikalie der er opbygget på samme måde som hormonerne i insekter og krebs, men når vi indtager det som et kosttilskud, så har det på ingen måde en funktion som et hormon. Tværtimod hjælper det din krop med hele syntesen og bearbejdelsen af alt det andet kosttilskud du indtager, specielt protein. Beta ecdysterone hjælper som sagt selve processen i kroppen, hvilket både fremskynder den tid det tager for din krop at udnytte den protein du indtager, men samtidig også sørger for at der ikke går kosttilskud til spilde. Da din krop godt kan sortere lidt fra, hvis du indtager for meget på én gang.

Beta ecdysterone er derfor til dig der ikke er en haj til hvornår du skal indtage de forskellige kosttilskud, til dig der gerne vil have så meget ud af det kosttilskud du køber og indtager og dig, der bare gerne vil opbygge din muskelmasse så optimalt som muligt.

Nitric oxid boosters

Det lyder lidt som en ny udgave af Faxe Kondi, men det er det dog ikke. Nitric oxid boosters er et molekyle som allerede findes i kroppen, der indgår i adskillelige processer din krop bearbejder hver eneste dag. Når du gerne vil opbygge muskelmasse, så er det en fordel at kunne udvide blodkarrene så blodet kan strømme rundt hurtigt og effektivt. Nitric oxid boosters er som sagt noget du har i kroppen i forvejen, men som du faktisk også kan få som kosttilskud, hvilket alle bodybuildere med øje for konkurrencer, indtager.

 

Er du blevet klogere?

Der findes utrolig mange kosttilskud ude i verdenen, hvor de hver har en speciel evne som du kan have gavn af i din krop. Det kan dog efterhånden være svært at finde den helt rigtige sammensætning af kosttilskud, således at du kan nå dit mål om at opbygge muskelmasse, så godt som muligt.

Nu har du i hvert fald en indikation på hvad der findes, du er blevet bekræftet i noget du allerede kender til og måske har du fået øjnene op for noget du ikke vidste eksisterede, af kosttilskud.

 

Kosttilskud til dig der gerne vil påbegynde et vægttab

At påbegynde et vægttab har været et nytårsforsæt i årtier, men som sjældent holder ved. Er du en af de mange mennesker der efter, eller i løbet af, december ser på dig selv og tænker at du godt kunne have gavn af et vægttab?

Det kan også være du er en af de mange mennesker der op til sommerferien tænker at; ”Nu skal vi i gang med et vægttab!”.

men begge dele bliver aldrig rigtig til noget, gør det?

Her skal vi se på de kosttilskud der kan hjælpe dig godt på vej til et vægttab:

  • Hydroxycut: Her er der tale om et kosttilskud til vægttab der har eksisteret i mere end et årti. Hydroxycut kan købes mange steder og er, som alt hvad vi anbefaler i denne artikel, fuldstændig lovligt at indtage. Hydroxycut fik sin opmærksomhed efter et studie i Canada for en del år siden, der viste at forsøgspersoner kunne tabe mellem 10 og 20 kilo på blot 3 måneder, hvilket aldrig var set før inden for lovens rammer. Hvis du er følsom overfor koffein, vil du kunne opleve bivirkninger i form af ubehag, kvalme og diarré.
  • Koffein: Den er god nok. Koffein, som er det mest almindelige psykoaktive stof i verden, er faktisk også et kosttilskud når det kommer til vægttab. Grunden til at koffein er et kosttilskud til vægttab er, at det er med til at forøge dit stofskifte mærkbart, som vil give dig en højere naturlig fedtforbrænding.
  • Orlistat: Her er der et lægemiddel som har flere navne i den daglige tale. Du kan både opleve Orlistat som ”Alli” på apoteket og som ”Xenical” på recepten. Uanset, er det en pille der er med til at hæmme nedbrydningen af fedt i tarmen, hvilket gør at du indtager færre kalorier fra det fedt du indtager i dine måltider. Foruden dette, har Orlistat også vist sig at være et godt kosttilskud hvis du har forhøjet blodtryk.
  • Meratrim: Metratrin kan også lyde som noget der er lettere sundhedsskadeligt, men faktum er at det faktisk er en kombination af to planteekstrakter. Meratrim fås som piller og sørger for at fedtcellerne har sværere ved at formere sig i din krop, således at den langsomt forsøger at mindske mængden af fedt i din krop.
  • Grøn teekstrakt: Du har muligvis hørt og læst om grøn te før, da denne er et utroligt populært kosttilskud. Her er det antioxidanterne du indtager, som bidrager til din fedtforbrænding.

 

Husk nu …

Der findes rigtig mange kosttilskud til både vægttab og til at øge muskelmasse, langt flere end du har læst om her. Af kosttilskud til forøgelse af muskelmasse, har vi taget udgangspunkt i dét vi ved bidrager til processen. Dermed sagt, at hvis det er kosttilskud du gerne vil eksperimentere med, så er der her nogle kosttilskud hvor virkningen er dokumenteret og forsket.

Af kosttilskud til vægttab, så vil der aldrig være en magisk pille, som får problemerne væk – i hvert fald ikke på lovlig vis. Et godt og sundt vægttab kræver en indsats, og ikke at du indtager lidt kosttilskud engang i mellem og fortsætter med at være inaktiv over en hel dag. Kosttilskud til vægttab er udelukkende et supplement, da du stadig skal være aktiv og formentligt også ændre dine spisevaner.

Når det kommer til muskelmasse, så kan du heller ikke bare indtage kosttilskud, lad os sige kreatin og protein, og så forvente at du får opbygget muskelmasse uden at røre en finger.

Det er vigtigt at slå fast, at kosttilskud er tilskud som skal hjælpe dig på vej til at nå dit mål, og altså ikke være den afgørende faktor for om du rent faktisk når dit mål.