Det bedste proteinpulver? Er du begyndt at træne eller andet fysisk, og føler du har brug for et ekstra boost til at få musklerne i gang?

Lige meget om du vil tabe fedt ved at dyrke muskel træning, eller om du gerne vil gøre din muskelmasse større, så er proteinpulver en fremragende løsning. Men at finde proteinpulver af god kvalitet kan være rigtigt svært.

Hvilke produkter er gode, og hvilke produkter er dårlige?

Det er sandsynligvis spørgsmål der dukker op i dit hoved når du skal til at købe noget nyt proteinpulver, hvor det jo gælder om at bruge det rigtige produkt til musklerne.

 

Egenskaber ved proteinpulver

Inden du beslutter dig for proteinpulver, så er det nødvendigt at kende til proteinens egenskaber og hvorfor man bruger proteinpulver.

Protein (bliver også kaldet aminosyre) er nemlig kroppens byggesten. Når du dyrker sport, eller andre fysiske aktiviteter, nebryder du faktisk dit muskelvæv. Og det er så her Proteinen kommer ind i billedet. Det hjælper nemlig med at vedligeholde muskelvævet. Det vil sige at protein hjælper med at genopbyge dit muskelvæv når du har trænet, og mere til.

Som nævnt tidligere er protein kroppens byggesten til alt, Det opbygger, vedligeholder og reparerer celler, hår, dna, huden og meget mere. Så lige meget om du træner eller ej, er proteiner vigtigt for dig. Det er det gode ved proteinpulver, på nærmest ingen tid kan du få de proteiner som du har brug for.

 

Hjælp til det bedste proteinpulver

Proteinpulver vælges på tre forskellige ting, pris, smag og kvalitet. Det kan være svært at finde til en god pris der samtidig er af høj kvalitet og med lækker smag. Det vil vi på CSL hjælpe dig med, derfor har vi fundet forskellige typer protein-pulver, som er til god pris, men samtidig er af høj kvalitet og med forskellige lækre smagsvarianter. Så slipper du også for, at bruge tid og penge på proteinpulver som smager af helv…. til og er af dårlig kvalitet, det er der jo ingen der gider.

 

 

Bodylab Whey 100

køb det gode whey 100 pulver til træningBodylab whey 100 er et dansk produceret proteinpulver. Det består af en blanding af 100 % rent udenatureret valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat af højeste kvalitet. Bodylab whey 100 proteinpulver besidder en meget høj biologisk værdi og indeholder 22,9 % forgrenede aminosyrer, det gør den optimal til ekstra protein. Bodylab whey 100 Er godt til alle fysiskeaktiviteter, på bagrund af det høje indhold af forgrenede aminosyrer.

Det høje indhold af aminosyrer gør produktet godt til både bulking-faser og cutting-faser. Der er ikke tilsat nogen former for sukker, kun få gram naturlig mælkesukker. Produktet findes i en masse forskellige smagsvarianter, som alle er gode, kvaliteten af selve pulveret er også i top, og oven i det, er prisen rigtig god, i forhold til hvad du får for pengene. (Fåes i mange forskellige mængder)

Find og se prisen ved Bodylab lige her

 

 

Soja Proteinpulver

køb det komplette proteinpulver med Soja proteinDette protein pulver består af soja protein isolat, som indeholder alle aminosyrer. Det er godt til dig som vil tabe fedt ved at dyrke muskeltræning. Eller hvis du er vegetar eller ikke kan tåle laktose.

Hvis du ikke er vegetar kan det være en god ide at blande 30 % sojaprotein sammen med whey protein, så får du nemlig det bedste fra begge protein typer.

Soja protein er en sund måde at få ikke-animalsk protein ind i din diæt. For det meste smager soja protein ikke specielt godt, men dette produkt er lavet, så du absolut kan drikke det uden problemer, dog vil vi andbefale normalt proteinpulver hvis du går meget op i smagen.

Som sagt er kvalitetet af pulveret god og prisen endnu bedre.

Du kan se prisen på Soja protein ved Getbig her

 

 

Viking Rebuild

Viking proteinpulver er noget af det bedste proteinpulver du kan findeViking rebuild består af både whey protein, kasein protein og soja protein, da forskere har vist at det er bedre at kombinere den hurtigt optagelige (whey) protein sammen med langsommere optagelige (soja og kasein) protein.

Blandingen består af 48,5% Whey protein, 24,3% kasein protein og 24,3% soja protein da man har forsket sig frem til at det er det bedste mix. Der er jo så selvfølgelig en konsekvens, og det er smagen.

Da der er blandet kasein og soja protein med i, smager det ikke lige så godt som rent whey protein. Så igen hvis du går meget op i smagen, råder vi dig til at købe rent whey protein. Dog er selve pulverert i rigtigt god kvalitet og prisen meget lav til forhold til hvor meget du får.

Find det gode Viking produkt og se prisen ved Getbig

 

 

Nanox Protilox

brug nanox protilox proteinpulverHvis du ønsker proteinpuler af højeste kvalitet, så er Nanox Protilox lige noget for dig. Det er valleprotein og hjælper med restitutionen og til at opbygge fedtfri muskelmasse.

Dette proteinpulver er især godt til dig som er meget fysisk aktiv, der har et stort behov for opbyggende næringsstoffer, så du kan understøtte dit høje aktivitetsniveau. Men selvom du ikke er meget fysisk aktiv er dette proteinpulver stadig super godt. Pulveret er med lavt fedtindhold og kulhydrater, hvilket er godt hvis du også vil tabe fedt og få muskelmasse i stedet.

Smagen er også i topkvalitet, det smager helt fantastisk både i vand og mælk.Prisen er lidt høj tilforhold til hvor meget du får for prisen, men kvaliteten er rigtigt høj, så du får helt klart noget for pengene.

Du kan se prisen og produktet ved Fit4fight her

 

 

Night Time Formula

Kasein protein er godt til at bygge musklerDenne proteinpulver indeholder primært kasein protein, dog er der en meget lille mængde whey protein i. Nattetimerne er der hvor du udskiller mest væksthormoner og musklerne bliver repareret, på baggrund af det, er kasein protein bedst at indtage før sengetid.Kasein protein giver nemlig op til 6 timers udløsning af aminosyrer.

Grunden til at der er lidt whey protein i, er fordi at man sjældent spiser noget inden man går i seng, så man får proteiner med det samme, samt at det bliver endnu mere muskelopbyggende i løbet af nattetimerne. Derudover hjælper whey proteinerne med opløsningen af pulveret. Du får et rigtigt godt produkt til ikke særligt mange penge, plus smagen er rigtig god så absolut en kandidat blandt de bedste produkter.

Find Kasein pulveret og se prisen ved Getbig her

 

 

Linuspro Whey Iso

brug proteinpulver med god smagLinuspro Whey Iso pulver består af valleprotein-isolat, med lavt fedt og laktose indhold.

Det gode proteinpulver henvender sig især til atleter, som ønsker top kvalitet af deres protein pulver, der kan hjælpe muskelmarkering og et ”trimmet” look. Derudover indeholder det en god aminosyreprofil med et indhold af 22,7% forgrenede aminosyrer.

Du finder proteinpulveret i mange forskellige lækre smagsvarianter, og kvaliteten af pulveret er i toppen på markedet. Derudover er prisen på Linuspro ikke slem til forhold til kvaliteten af produktet.

Du finder Linuspro pulveret ved fit4fight her

Sending
User Review
5 (1 vote)