Concept 2 Model D romaskine giver dig høj kvalitet, der dog også ligger i den højere prisklassen end f.eks. Abilica Winrower 2.0 og lignede romaskiner.

Concept 2 Model D hører til i mellemklassen, men kommer i en kvalitet der hører sig til i pro klassen. Romaskinen er kåret som testvinder og anbefalet i adskillige test ligesom professionelle som den olympiske medaljevinder Greg Searle har anvendt maskinen. Den bruges også som pro udstyr i mange fitnesscentre verden over. For maskinen kommer i en høj robust kvalitet der kan tåle mange timers brug, og det er også både til høje som tunge mennesker.

Hvad er Concept 2 Model D romaskine?

Concept romaskinen blev udviklet helt tilbage i 1981, og er siden blevet forbedret hele tiden. Det har givet Concept 2 Model D romaskinen der dog ikke er nyeste. For du finder nemlig en storebror i form af Model E der koster ca. 2000,- kr. mere.

Det er en romaskine i en høj byggekvalitet der har luft-modstand. Model D er en billigere og ældre model, der dog giver dig næsten det hele samme i ydelse. Derfor bruges det også i mange professionelle miljøer som centre eller roere der bruger til træningen på land.

Hvorfor Vælge Model D?

I forhold til om du skal vælge Model D eller Model E, er der selvfølgelig forbedret forskellige ting på den nyeste model. Men som romaskine er Model D mere end god nok til både private, professionelle og forskellige centre, for ydelsesmæssigt er roningen stort set ens. Du får luft-modstand som giver en mere realistisk ro følelse end magnetmodstand.

Hvis du står i valget mellem Model D eller en anden romaskine, finder du ikke mange billigere modeller i samme høje kvalitet, som Concept 2 tilbyder dig. Her kan det næsten kun være romaskiner med vandmodstand som Apollo Hybrid AR Rower der kan være et bedre køb.

Typer af modstand?

Concept 2 kommer med luftmodstand. Der findes tre forskellige typer af modstand på romaskiner:

 • Magnetisk modstand: De fleste romaskiner i den billigere prisklasse kommer med magnet modstand. Det er fint til motion brug og hjemmetræning men til mere professionel brug, giver de andre typer af modstand en bedre realisme.
 • Luftmodstand: Luftmodstand giver en god realisme i forhold til at ro. Her får du samme fornemmelse som at ro i en båd. Og jo langsommere du ror, jo hårdere bliver det og visa versa.
 • Vandmodstand: giver dig den bedste realistisk ro fornemmelse. Her fungerer det ved, at der er sidder en vandtank med en åre i, hvor denne giver dig modstand i forhold til dine åretag.

Hvad får du med Concept 2 romaskinen?

Du får en robust byggekvalitet, hvor rammen er lang og kommer i aluminium. En godt håndtag med gummibelægning der ligger godt i hænderne. Helt ligesom du får en romaskine der giver dig god modstand, og kan bruges af personer op til 230 kg. Helt ligesom høje mennesker med den lange ramme, vil finde denne maskine fordelagtigt at bruge.

Modstanden er luftmodstand der giver en realistik ro-oplevelse. Da maskinen efterhånden har nogle år på bagen, så er der kommet alternativer med vandmodstand, hvor priserne efterhånden er kommet ned i samme prisklasse som romaskiner med luftmodstand. For vand-modstand er ofte den bedre ro oplevelse i forhold til realisme.

Specifikationer:

 • Robust romaskine
 • Luftmodstand via svinghjul
 • Kæde træk
 • Interaktiv PM5 monitor
 • Kan skilles ad til opbevaring
 • Ergonomisk håndtaag7
 • Mål: 240x60x90 cm.
 • Brugervægt 230 kg.
 • Romaskinen vejer 26 kg.
 • Pris: 8.295,- kr.

Alternativer?

Model D romaskinen er et super køb hvis du vil give i denne prisklasse. Absolut god kvalitet, hvor det bedre alternativ kan være storebroren Model E, eller Apollo romaskinen med vandmodstand der kommer til samme pris som Concept 2 D modellen.

Sending
User Review
0 (0 votes)