Hvorfor vælge e-cigaret over cigaretter

Hvorfor vælge e-cigaret over cigaretter? Se fordele ved e-cigaret

Hvis du ryger cigaretter, så har du nok den der indre tanke at nu skal der gøres noget ved rygningen, så er e-cigaretten måske den bedste løsning.

Hvorfor vælge e-cigaret over cigaretter for er der overhovedet fordele eller er det lige så usundt som at ryge almindelige cigaretter?

Disse ting er hvad du kan læse lidt om her. Vi har nemlig samlet lidt de nødvendige fakta om for og imod, så du kan tage beslutningen ud fra fornuft og ikke følelser.

Hvorfor vælge e-cigaretter?

Det at skifte fra den almindelige cigaret til en elektronisk cigaret er ikke et lille skridt. Det er heller ikke sundt, faktisk langt fra. Der er dog en klar fordel ved at skifte, som du dog aldrig får sundhedsstyrelsen og ansatte til at skrive under på.

Ud fra bruger udtalelser og adskillige eksperter som du kan læse på Videnskab her, absolut et bedre valg end almindelige cigaretter.

Det er nemlig sammenligningen mellem de to ting, at du skal tage beslutningen ud fra, og her er der ret store fordele.

Fordele ved at købe e-cigaretter?

De nedenstående grunde er hvorfor du skal vælge at skifte fra almindelige cigaretter:

  • Sundheden: Der er ingen videnskabelig forskning på eventuelle følgeskader af at dampe, og det er absolut ikke sundt da du indtager forskellige kræftfremkaldende stoffer ved at dampe. Dog indtager du mindre end ved almindelige cigaretter, og det er faktisk rigtig mange mindre. En almindelig cigaret indeholder over 4000 forskellige stoffer, hvor mere end 40 af disse er kræftfremkaldende – Per cigaret.
  • Samme følelse: I forhold til nikotin gummi så giver damperen dig samme følelse af at ryge med hænderne, som cigaretten gør. Hvis du er ryger, så kender du til følelsen med ikke at have den fysiske cigaret i hånden.
  • Lugt: Damp afgiver ikke den sure lugt af cigaretrøg der bliver hængende. Lugtgener er absolut en kæmpe fordele i det mindste for folk omkring dig.
  • Passiv rygning: Du undgår passiv rygning, dog findes der der ingen videnskabelig dokumentation på om damp er farligt eller ej, da der ikke har været lang nok tidsrum fra anvendelsen af dampere til at kunne se eventuelle følgeskader.
  • Økonomi: Det er noget billigere at dampe end at ryge 20 Prince om dagen, så du sparer en del penge ved det. Hvis du ryger så burde du skifte som du kan se, og her kan du med fordel købe til bedste pris online som du kan læse mere om her.
  • Misfarvning: Tobaksrøg kan misfarve møbler, tæpper, gardiner og dine tænder.
  • Brandfarve: Du slipper for at antænde en knast tør skov eller måske sofaen, da der ikke er forbundet åben ild med elektriske cigaretter.

Sundheds oplevelsen ved at skifte fra cigaretter

Når man skifter fra den almindelige cigaret til e-cigaretten, så vil du hurtig få en anderledes oplevelse. Du vil nemlig opleve allerede efter 20 minutter, at blodtryk og puls bliver normal. Din kondition vil føles forbedret efter 8 timer, og bare efter 24 timer til du have formindsket muligheden for blodpropper.

Dine sanser vil også blive forandret, for kulilten i blodet vil forsvinde efter et par dage, og du vil begynde at kunne lugte og smage som på ny.

Et måned efter du har kvittet cigaretter til den elektriske, vil du opleve at åndenød og hoste forsvinder, og bare et ård efter vil risikoen for hjertesygdomme være halveret.

Ulemper ved e-cigaretter

Der er mange ulemper ved e-cigaretter, så du skal absolut ikke lave en forkert fortolkning af at det er klogt og sundt at dampe. Det er helt lige så vanedannede og temmelig dumt for sundhedens skyld.

Det at dampe og konsekvenserne ved det findes der ingen officielle forskningsresultater af. Det er ikke så forfærdelige mange år siden at e-cigaretten blev udbredt, og tidsrummet til nu er for kort til, at der kan forskes i følgevirkninger ved at dampe over en årerække.

No Responses

Din kommentar?