overnattende gæster

Overnattende gæster er intet problem med en foldemadras

Det kan være, at du har venner og familie, der bor et par timers kørsel fra dig. Måske har du et vennepar, som du en gang imellem deltager i løb sammen med. Hvis de har mange timers kørsel hjem, er det rart at kunne tilbyde dem en soveplads i hjemmet. Mange føler dog ikke, at de har plads til et gæsteværelse i det lille hus. Det kan derfor være oplagt at anskaffe sig en foldemadras. Den fylder ikke meget, og det er nemt at rede op til de overnattende gæster.

Passer ind i den lille bolig

Hvis du bor i en lille bolig, er der måske ikke rum nok til et gæsteværelse. Det er dog stadig muligt at finde plads til overnattende gæster. En foldemadras kan nemt foldes sammen, så den ikke fylder meget. Den kan derfor sagtens stå i hjørnet af stuen, når den ikke er i brug. På den måde fylder den ikke i rummet, men den kan hurtigt findes frem, når der er brug for den.

Der findes mange forskellige slags foldemadrasser, og det er derfor nemt at finde en gæsteseng med foldemadras, som passer ind i det moderne hjem. Madrasserne findes i forskellige farver og former, og du har derfor mulighed for at finde den madras, der passer lige ind i dit hjem. Efter en lang og hård dag med sport, hvor kroppen har opbrugt alt energien, er det rart at kunne tilbyde gæsterne en god nattesøvn. Det er nemlig vigtigt, at de får hvilet ud, inden den lange hjemtur.

Find hurtigt madrassen frem

Når der er gæster på besøg, er det rart at sengeopredningen kan gå hurtigt. Opredningen foregår som regel lige inden sengetid, hvor gæsterne og værten er ved at være trætte. Hvis foldemadrassen er placeret i hjørnet af stuen, er det hurtigt og nemt at rede op til gæsterne. Madrassen foldes hurtigt ud, og derefter mangler du kun at lægge et lagen på madrassen. Snart kan gæsterne lægge sig til ro og få den velfortjente nattesøvn.

Hvis du har et barn, kan madrassen også bruges som en tumleplads. Madrassen står alligevel i stuen, så det er nemt og hurtigt at finde den frem. Barnet kan lege og hoppe rundt i bløde omgivelser. Du skal derfor ikke bekymre dig, hvis barnet falder. Det er altså muligt at bruge madrassen til flere ting, så den også bliver udnyttet i dagligdagen.

Gæsterne skal ikke have meget oppakning med

Hvis dine gæster kommer langvejs fra, er det ikke sikkert, at de har plads til meget bagage. Måske er de kørt med bussen eller toget for at besøge dig. I så fald er der ikke meget plads til oppakning. Det kan derfor være en stor fordel for gæsterne, at de ikke behøver at tage den store og tunge madras med i toget. Det kan også være, at du har nogle dyner eller soveposer, som de må låne. På den måde slipper gæsterne altså for at slæbe de helt store tasker med, når de tager den lange tur for at besøge dig.