Yoga et kvarter om dagen

Yoga et kvarter om dagen for den gode træning

Føler du dig stresset eller mangler at finde den indre ro?

Det kan også tænkes, at du er føler dig nedslidt eller træt i kroppen?

Hvis du kender til disse ting, er yoga det gode valg for dig. Og med yoga – et kvarter om dagen, kan du opnå de gode ting der ikke tager ret lang tid at træne.

 

Hvorfor det gode og hurtige Yoga program?

brug bogen med yoga på et kvarter hver dag

Hvis du f.eks. lider af ondt i kroppen når du skal ud af sengen eller benene føles som blyklodser der ikke kan bevæges, så er yoga en af de bedste måder til at få gang i kroppen igen(læs mere om hvad yoga er).

Hvis du ikke føler for at motionerer, skal du gøre dig selv den tjeneste at bruge 15 minutter med yoga øvelser f.eks. foran fjernsynet hver dag. Her udfører du et sæt øvelser helt uden brug af det store udvalg af yogaudstyr, for det kræver kun en yogamåtte.

Du vinder mange ting ved at bruge et kvarter om dagen på at strække ud og lade dine led arbejde.

 

Fordele ved yoga for kroppen?

Hvad sker der i kroppen, når du dyrker yoga? Du opnår både en rankere, stærkere og mere velfungerende krop, og du vil faktisk ret hurtigt opnå disse fordele.

En sidegevinst er, at du også vil opleve et væsentlig bedre humør. Og gad vide hvad det bibringer af gode ting.

En ting er sikkert, hvis du ikke undlader at gøre noget som f.eks. yoga, så vinder du ingenting men forsætter med de daglige skavanker og ubehag du har haft hele tiden.

 

Yoga et kvarter om dagen bogen?

Sisse Fisker har skrevet en glimrende bog for folk der gerne vil i gang med at lave yoga derhjemme, men som ikke vil bruge ret lang tid på det.

Denne bog henvender sig faktisk til alle. Selvom du er veltrænet og i form, så vil nogle af disse sveddryppende øvelser også gøre underværker for dig. Men det er dog primært nybegyndere der vil få mest gavn.

Fordelen ved denne yoga bog fra Sisse Fisker er, at du selv bestemmer tempoet. Det giver dig både tid og ro til at fordybe dig i yogaen og lære din krop at kende.

Du finder forskellige øvelser der både er for begyndere og øvede. Du finder de afstressende Hatha programmer samt de mere udfordrende Vinyasa programmer, hvilket giver dig den gode start ind i yoga.

Det heldige og gode ved disse øvelser er, at de kan laves samtidig med at du f.eks. ser nyhederne eller senere på aftenen, hvis børnene skal puttes først.

 

Lav den gode yoga træning derhjemme

Du kan selvfølgelig også finde et Yoga program til hjemmetræning på f.eks. Youtube.

Der findes afsindig mange mange gratis og forskellige videoer til hjemmeøvelser. Her finder du et par af de populære videoer med forskellige øvelser, som kan være den gratis og hurtige måde at komme i gang med at strække og bruge kroppen.

Begynder video med 15 minutters træning:

 

20 minutters træningsprogram for helbredet:

 

Øvelser med Terry stiles som er for letøvede og opefter:

No Responses

Din kommentar?