Vælg den rigtige bolig hvis du vil dyrke seriøs hjemmetræning

Vælg den rigtige bolig hvis du vil dyrke seriøs hjemmetræning

Hvis du står overfor at finde ny bolig, og du samtidig gerne vil træne i hjemmet, så overvej om ikke dit leje eller næste huskøb kræver overvejelser om træningsbehovet, sammen med alle de andre behov der er forbundet med ens bolig.

Når man køber hus eller lejligheden sammen som par, så er børn ret ofte næste skridt i cyklosen og de tager plads og ikke mindst masser af ens tid.

Hvis man ønsker at træne for at holde sig i form, så kan det tage lang tid at skulle i fitnesscentret med små børn. Måske det at træne efter kl 20 om aftenen når børnene forhåbentlig sover er måske heller lige dig. Derfor er hjemmetræning det oplagte valg, men og her kan du tænke lidt langsigtet med eventuel rum eller areal til træningen med udstyr.

 

Hvilke overvejelser i forhold til hjemmetræning?

Først og fremmest skal du overveje om du skal købe et hus gennem Nybolig mægler som disse, hvor der er et rum enten indendørs eller udendørs til træningsudstyr, for så kan du bruge en af de gode træningsbænke til allround træning.

Hvis det er en lejlighed, så er der naturligt nok mindre plads, og her er det træningsudstyret der er afgørende. For hvis du ønsker at træne så af kroppen som muligt i lejligheden, så er kettlebell træning som f.eks. Anna Bogdonova absolut den gode måde både at tabe sig og komme i form.

 

God træning til hjemmet?

De fleste mænd ønsker at træne håndvægte, og hvis du satser på motionsrum i hus, garage eller udendørs, så er en træningsbænk, boksesæk og håndvægte det gode udstyr til både at træne muskler, styrke og balance. Hvis det er mere cardio træning, så romaskine en af de bedre maskiner til at træne styrke også frem for udelukkende konditionstræning.

Hvis du derimod ønsker så lidt brug af udstyr som muligt, så er kettlebells perfekt til at træne hele kroppen både med smidighed og styrke. Fordelen ved kettlebells er, at du kun behøver 3-4 stykker som ikke fylder ret meget, og så kan du få en overall træning til både mænd og kvinder. Det samme kan du selvfølgelig opnå med håndvægte i forskellige typer og størrelser.

Øvelser med kropsvægten og muskler i form af planken, armbøjninger, mavebøjninger og sit-ups er gode til at træne din styrke og muskler. Hvis du samtidig kombinerer med yoga øvelser til smidigheden og sundheden og gør det regelmæssigt f.eks. foran fjernsynet mens du ser nyheder, så har du skabt grobund for en fjerne mange livsstilsygdomme.

No Responses

Din kommentar?