Udnyt tiden på vej til arbejde og få mere træning i hverdagen

Udnyt tiden på vej til arbejde og få mere træning i hverdagen

Lange arbejdstider, møder og et hav af aftaler kan nogle gange gøre det svært at få trænet lige så meget, som det ellers var planlagt. Heldigvis er der en let løsning på det.

Udnyt tiden på vej til arbejde og få mere træning i hverdagen så du kommer i god form på den smarte måde.

 

Den smarte træning i hverdagen

Ved at tage cyklen til og fra arbejde får du nemt mere træning ind i en ellers travl hverdag, uden at det koster for meget af din tid. Der er rigtig mange fordele ved at tage cyklen i stedet for bilen eller bussen.

Du sparer penge på benzin, det er en nem måde at gå ned i vægt, og en god cykeltur kan give dig masser af energi til at klare arbejdsdagens strabadser. Hvis du har langt til din arbejdsplads, kan du vælge at køre halvdelen af turen i bil og tage resten af vejen på cykel.

Det kræver ikke en masse udstyr at komme i gang med at cykle til arbejde. Med en god cykel og en skånsom taske til din computer og et sæt skiftetøj, så er du allerede kommet godt fra start.

 

Hvad med bagagen?

Når du begynder at bruge din cykel aktivt som transportmiddel, så er det en god idé at købe en slidstærk rygsæk til at have alle dine ting i. Du skal tage højde for komfort og holdbarhed, og derfor kan du med fordel kigge på en rygsæk fra Haglöfs.

Det svenske brand har i mere end 100 år lavet tøj, soveposer og meget mere i rigtig god kvalitet. Derfor er det ikke uden grund, at det er højt elsket af både friluftsmennesker og aktive pendlere. Haglöfs er også kendt for at lave rygsække, der er skånsomme mod ryggen. De er designet efter at skulle bære tunge ting, uden at ryggen tager skade af det.

Når du sidder på cyklen, er det uundgåeligt at ryggen følger med benenes bevægelser. Her følger deres rygsække kroppen, så du bedst muligt kan transportere dine ting, uden at din ryg bliver øm efter mange kilometer i sadlen.

Neye har et rigt udvalg af rygsække fra Haglöfs i en prisklasse, hvor alle kan være med. Se mere her og find en rygsæk, der passer til dig.

 

Skift din gamle jernhest ud med en racercykel

Der er mange glæder forbundet med at tage cyklen til arbejde. Du får masser af frisk luft, du kommer ud i naturen, og du slipper for irriterende køer i trafikken.

Måske har du allerede en gammel cykel stående. Den kan være en rigtig god at starte ud på, men efterhånden som det bliver en vane at tage cyklen til arbejde, vil du hurtigt blive bidt af det og begynde at kigge efter en ny. Du kan med stor fordel lade valget falde på en racercykel.

I modsætning til citybikes og touringcykler er vægten ganske lav, fordi racercykler netop er bygget til at køre lange distancer. Du vil derfor have mulighed for at skære meget af transporttiden, og som underholdning kan du jo begynde at konkurrere med dine tider. Ved at købe en racercykel får du desuden også mulighed for at dyrke god konditionstræning i din fritid.

Hos Netcyklen har de racercykler i alle prisklasser og til alle niveauer, så du har rig mulighed for at finde en cykel til dine behov. De tilbyder også en grundig vejledning, så du er sikker på at købe en cykel, der passer til dig. Find udvalget af racercykler her og kom godt i gang med at cykle til arbejde.

4.7/5 (50 Reviews)

No Responses

  1. admin

Din kommentar?