Godt træningsudstyr til hjemmet? Hvis du gerne vil i god form, kræver det selvfølgelig at du træner. Men det med at komme i gang med træningen, og aftage tid til at smutte i træningcentret, det kan godt være lidt svært for mange.

Du kan heldigvis med hjælp fra noget forskelligt træningsudstyr, lave træningen hjemmefra. Hvilket gør det hele meget nemmere, Så slipper du også for, at bruge tid og penge på et træningscenter. Oven i det kan du købe udstyret til gode priser, så det heller ikke kommer til at koste dig en formue at lave din træning i hjemmet.

Med det forskellige træningsudstyr nedenfor, der dækker både over fitness og styrketræning, hvor man jo ofte skal bruge vægte, rollers, bænke, boksesæk og meget andet udstyr, så kan du sagtens lave en god træning hjemmefra, det eneste du har brug for er, mentaliteten til at komme i gang med det.

 

Abilica powerbox håndvægtssæt

køb det gode håndvægtssæt til hjemmetræningDette billige håndvægtsæt fra Abilica er rigtigt gode til træning i hjemmet, da du får ekstra vægtskiver med, så du helt selv kan skifte vægten på dem.

De kan komme helt op og veje 15 kg. Så de kan bruges til mange forskellige øvelser, hvor du kan kombinerer både styrketræningen med mere udholdenshedstræning og power træning.

Hvis du vil gøre det gode køb, så vil det være smart, at købe denne powerbox variant, i stedet for en masse andre forskellige håndvægte, da det hurtigt vil blive dyrt, og til denne pris får du en sæt der kommer bredt omkring træningen med både muskel og de mere krævende squat øvelser, hvilket bare kræver, at du træner varieret.

 

 

Flad træningsbænk til hjemmet

køb en sort træningsbænk til hjemmetHvis du vil lave den gode træning af krop og muskler derhjemme, så kan man gøre det på mange måder, men det er svært at træne vægte uden det praktiske udstyr, som især er en træningsbænk.

En træningsbænk er en rigtig god ting at have til sin træning, da den giver dig adgang til en masse gode øvelser, især til brystet som kan være svære at udføre uden bænkens gode egenskaber.

Denne træningsbænk er meget behagelig at ligge på, og det er netop med til at udføre øvelserne på den rigtige måde, så du får optimal træning af muskelgrupperne.

Bænkens stel er lavet af metal, og har gummiføder på begge fødder, så du ikke behøver at bekymre dig om at du ridser dit gulv. På den ene ende har den hjul, så den kan sagtens køres på højkant.

 

 

Abilica pump set

Køb ablica pump set til hjemmetræningMed en træningsstang som denne, har du mulighed for at træne hele din krop, ben, bryst, triceps, biceps, skuldre, der er muligheder for at træne det hele.

Ligesom ved håndvægtene, er der en masse forskellige skiver, så du selv kan vælge vægten på den.

Hvis du føler du har brug for flere vægtskiver, så kan du faktisk godt tilkøbe dem.

stangen er 130 cm og vejer 1,5 kg. Skivernes totalvægt er 19 kg.

 

 

Træningsmåtter

køb en træningsmåtte til fitness træningTræningsmåtter kan bruges til mange gode styrketrænings øvelser som f.eks. Situps og ryghævninger, helt ligesom de er særdeles gode at have til forskellige fitness og yoga øvelser. Oven i det er de også meget mere behagelige at ligge på, end det er at ligge på gulv.

Disse træningsmåtter fra Abilica er af ekstra god kvalitet, med en meget høj tæthed, og stor friktion.

Træningsmåtterne jigger meget stabilt på gulvet og selvfølgelig er måtterne også vaskbare. De indeholder ikke ftalater eller andre giftstoffer og du kan købe dem i tre forskellige størrelser og forskellige farver også.

 

 

Reebok kettlebell

køb de gode kvalitets kettlebells til hjemmeHvis du vil have det gode udstyr til den gode overall træning hvor man både får træning styrke og udholdenhed, så er kettlebell udstyret der virkelig har slået igennem.

Kettlebells er det gode udstyr til bådel kondition- og muskeltræning og en perfekt måde, at mixe din træning lidt op med. De gode nordic strength vægte der kommer i mange forskellige størrelser, er lavet af kvalitets støbejern med sort neopren til beskyttelse af gulve og godt look. Med det nye ergonomiske greb, er du sikker på et perfekt greb om den.  En rigtig god kettlebell til eksplosive øvelser og coretræning. Kan købees i 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16,18, 20, 24 og 32 kg. så der mulighed for at finde størrelsen til alle.

 

 

Funktionel allround hjemme træningssæt

køb det funktionelle træningssæt til at skabe en god allround træning foran fjernsynetHvis du ikke at have meget udstyr stående som kredsløbmaskiner eller styrketræningsudstyr som håndvægte, kunne du overveje at købe et funktionel træningssæt som dette.

Dette sæt giver dig mulighed for at skabe en god gang træning, hvor du kan komme omkring alle muskelgrupper, og samtidig kan skabe en træning med høj puls.

Fordelen ved dette træningssæt er, at det ikke fylder ret meget, og at du kan tage det frem og begynde at træne foran fjernsynet hver aften.

 

 

Ab wheel

brug ab wheel til mavetræning derhjemmeHvis du have det simple udstyr men yderst effektive til træning af mave, så er Ab Wheel en meget effektiv måde at træne din mave, ryg og skuldre på (giver dog mest til mave).

Eftersom du bliver stærkere kan du rulle længer og længere ud. En god ide er, at starte med at støtte på dine knæ. Og efter du bliver mere øvet og får stærkere mavemuskler, kan du løfte knæene op, så du kun rører gulvet med din tæer.

Denne ab wheel er meget effektiv til din træning til meget små penge, og absolut en meget bedre træning end at lave mavebøjninger, som mange jo ofte gør forkert, og derved skader læn og ryg.

Så hvis du vil træne din mave og core muskler på den simple og billige måde, er dette enkle hjul det perfekte udstyr at have i hjemmet, og bare et par minutter om dagen foran fjernsynet gør underværker.

 

 

Abilica doorgym advance

Køb denne doorgym til at træne arme og krop derhjemmeAbilica doorgym er træningsredskabet der giver dig mulighed for meget varieret træning, da den kan bruges til mange forskellige øvelser som f.eks. Push-ups, dips, pull-ups eller mavebøjninger. Derudover er der tilhørende armstropper, som kan bruges til flere forskellige maveøvelser.

Du kan bruge den gode pull up bar til døren på rigtig mange måder, for den kan nemt hænges op i døråbningen uden montering. Den passer i døråbninger op til 90 cm, med en vægtykkelse på 10-15 cm.

Du finder forskellige muligheder for pull-up bars til væg, dør eller udendørs ophæng. Hvis du vil lave den varieret muskel, styrke og konditionstræning af arme og krop derhjemme, så kan dette være udstyret der varierer træningen og giver maksimal udbytte på sigt.

 

 

Abilica step up pro

køb en stepbænk til fitness træning hjemmeDenne kvalitets Abilica stepbænk strammer godt op i din bagdel, lår og læggene.

Stepbænken er god til konditionstræning og hurtig kalorieforbrænding. Samtidig med det, så træner du også din koordination og absolut godt træningsudstyr til hjemmet.

Overflademålet på bænken er 32  x90 cm. Med to forskellige højder, 13 og 18 cm. Du har et godt fodfæste da overfladen er gummibelagt.

Bænken er produceret i en plastform, der dæmper stødet, så den er skånsom mod dine knæ. Den ligger meget stabilt på gulvet. Oven i det, medføljer der gode træningsprogrammer, så du kan komme i gang med at sparke røv.

Hvis du vil have nogen ideer til stepbænken, så se denne video der hjælper dig med, hvordan du bruger Abilica step up pro så effektivt som muligt.

 

 

Sandsæk til den gode træning

køb en powerbag med den gode vægt der passerEn sandsæk eller powersæk er et super godt træningsudstyr, som du kan bruge til at skabe den gode allround træning der giver følelsen af at være back to basic.

En sandsæk til træning vil nemlig give dig mulighed for at kunne træne de store squat øvelser på en nem og simpel måde. Sandsækken eller powerbaggen er nemlig redskabet du flytter rundt på, og derved bruger hele kroppen, hvilket skaber den gode cardio og muskeltræning af mange muskelgrupper på samme tid.

Det er en simpel men samtidig også ganske praktisk træningsudstyr og måde, for det kan gøres hvor som helst og når som helst, og sækken koster faktisk ikke ret meget, så absolut værd at prøve hvis du vil have en god træning der giver fornemmelse af at dette er hvordan træning skal gøres.

 

 

Boksesække til den gode hårde hjemmetræning

køb den bedste boksesæk fra AbilicaBoksning er den super gode og ekstrem hårde træning som både giver gode kondition, muskler og toner din krop perfekt.

Det er en træningsform, som er perfekt at udøve derhjemme, for det tager tid at mestre de forskellige teknikker, samtidig med at det er utroligt hårdt. Derfor er det perfekt at eje sin egen boksesæk, som jo både kan hænge indendørs eller udendørs alt afhængig af hvornår du skal bruge den.

Der findes et hav af forskellige sække og bokseudstyr generelt, hvilket kan gøre det svært at finde den rigtige, ligesom du selvfølgelig også skal købe et par gode boksehandsker til. En god overall boksesæk er Abilica Punch n Kick, hvor du en god kvalitet, vægt og størrelse, da den vejer 40 kg. og er 130 cm. og faktisk kommer med hansker til.

 

 

Hjemmefit pakke

køb en billige hjemmefit udstyr til udstrækningsøvelserHvis du vil lave den enkle med træning for balance, sener og musklerne, så kunne denne hjemmefit pakke være et godt valg.

Du får en træningsbold, træningselastikker, døranker og håndtag med i sættet som du kan se på billedet her.

Håndtag og døranker der følger med i sættet, som du bruge til f.eks. at sætte elastikken fast i døren, så du kan lave de gode øvelser på den sikre måde. Et ret uundværlig redskab når man først er kommet i gang med elestatik træning.

 

 

Finnlo skrå-, bænkpress, squatbænk & vægtsæt

køb universal træningsbænk til hjemmebrugHvis du vil lave styrketræning derhjemme og samtidig har god plads, kunne dette stativ der er et kombi stativ med skråbænk, bænkpress og squatstativ.

At kunne lave stort set alle øvelser til muskelgrupperne er optimalt når man gerne vil løfte jern, og denne stativ til omkring 4000 kr. giver dig muligheden for det.

Du får den gode kombi bænk og samtidig et 60 kg støbejerns vægtsæt, så du er faktisk klar til at gå i gang lige så snart du har samlet pakken.

 

 

Kettler crosstrainer

køb en god crosstrainer til hjemmebrugHvis du går efter at lave cardio træning derhjemme, for det er bare nemmere end skulle omkring motionscentret, så kunne en crosstrainer være det helt rigtige træningsudstyr for dig.

Denne Kettle Elliptical P crostrainer er bygget til at bruge derhjemme, da den kommer med en længere bevægbane end lignede crosstrainers på markedet.

Denne model kommer blandt andet med 12 træningsprogrammer, 4 personers hukommelse, mulighed for pulsmåling og gedigen materialer som et 18 kg. tungt svinghul og motordreven magnetisk bremsesystem.

 

 

Omnistativ til styrketræning

køb det gode styrketræningsstativ til hjemmetHvis du gerne vil træne forskellige øvelser med håndvægte hjemme, så skal du enten købe en masse forskellige håndvægte i forskellige vægtklasser, eller dette omnistativ.

Med Omni Select 2.5 modellen får du 10 håndvægte i en, hvor håndvægte går fra 2,5 til 25 kg. i vægt.

Et perfekt sæt til alle der gerne vil træne de forskellige øvelser med håndvægte, og ikke vil 10 eller flere håndvægte stående. Det er nemt at justerer for en ønsket vægt, og så kan de fleste have plads til stativet.

 

Hvilket udstyr til træningen i hjemmet?

Træningsudstyret til hjemmebrug kan være mange ting, fordi forudsætningen er jo ikke ens for vores forskellige træningsbehov, og derfor kan det bedste træningsudstyr til en person, måske være helt forkert til den næste.

Så hvilket slags udstyr skal man vælge så vælge som mand, kvinde, dreng eller pige.

 

Vælg dit træningsudstyr ud fra motivationen

Motivation er jo den bedste forudsætning for at finde og købe det rigtige udstyr. Det skal nemlig være sjovt og motiverende at træne, og her hjælper det ikke at vælge noget kredsløbsudstyr som en motionscykel, hvis man finder det frygteligt at sidde på en cykel eller crosstrainer.

Derfor find det udstyr som kan give dig det ønsket resultat, og samtidig være motiverende at udøve.

 

Find glæden under træning derhjemme

For at det skal være sjovt, så kræver det at du vælger det rigtige og gode udstyr. Vægte, kettlebell eller måske styrketræningssættet til at træne hele kroppen, skal komme i den gode kvalitet, for ellers vil du hurtig blive træt af de små irriterende detaljer.

At finde den gode kvalitet koster ofte også lidt mere, og prisen er jo ofte første forudsætningen for vores valg af køb. Gør op med dig selv, om du vil give det lidt mere, eller udelukkende går efter det billigste træningsudstyr.

Hvis du er udkig efter udstyr der er lidt større som f.eks. en crosstrainer, romaskine eller squatstativ, så overvej om du også har tilstrækkelig plads, og samtidig kig efter udstyret du eventuelt kan flytte med. Her kunne du satse på kredsløbsmaskiner med hjul på, så du kan flytte dem rundt.

 

Styrketræningsudstyr

Hvis det er musklerne du vil træne, så kan et samlet sæt af håndvægte være det rette valg, hvis du ikke har for meget plads. Hvis pladsen ikke er afgørende, så er en træningsbænk absolut et godt køb til at opnå de mange øvelser, helt ligesom træningshandsker, squatudstyr m.m. er gode ting til at have til hjemmetræningen.

 

Find det billige træningsudstyr?

Du kan heldigvis finde godt træningsudstyr og samtidig finde det til en billig pris. Udover, at der ofte er tilbud og udsalg ved de forskellige online forhandlere indenfor træningsudstyr til private, så kan du overveje at kigge på DBA.dk eller guloggratis.dk efter brugt træningsudstyr.

At købe træningsudstyr brugt kan ofte give dig store besparelser, men det er selvfølgelig ikke altid at du finder det rette udstyr, og her er webshops det bedste alternativ hvis du vil spare penge.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Sending
User Review
5 (1 vote)