Det er ikke just nogen hemmelighed, at der er mulighed for at tjene penge på at dyrke professionelt sport men så sandelig også på din viden om sport.

At dyrke professionelt håndbold, fodbold, tennis m.m. kan være en indbringende forretning, der dog følger med en høj pris i professionel levevis.

Den smarte måde at tjene penge på sport som udøver?

Du tjener selvfølgelig bedst ved også at være den bedste og alt det med træning, men de mindre og måske lidt mere “usynlige” ting har også en stor indflydelse på indtjeningen.

I forbindelse med at du bliver bedre indenfor din sportsgren, så kan der komme mere fokus på dig. Her alt afhængig af sport, land osv. kan det kaste ting af sig, hvor agenter, sponsorkontrakter og meget andet kan poppe op. Her gælder det bare om at holde tungen lige i munden med de mange forskellige regler og typer af kontrakter.

Det smarte træk som i så mange andre henseender, er selvfølgelig at rådføre sig med juridisk bistand. Klubber, agenter og udøvere har alle brug for viden om sportsret som f.eks. her, så der ikke forekommer en unødvendigt økonomisk nedtur.

Tjen penge på viden om sport?

Det kan gøres på flere måder, men den mest fordelagtige måde (og ligeledes også den metode som langt de fleste velinformerede sportsinteresserede personer vælger) er naturligvis at oddse på sportsresultater gennem én eller flere af de utallige bettingsites, der er repræsenteret på det danske marked.

Hvis du har et særligt kendskab til én eller flere sportsgrene, der betyder, at du også kan bryste dig af nogle meget fordelagtige forudsætninger for at ramme rigtigt, når du gætter på sportsresultater, så bør du selvfølgelig forsøge at tjene penge på dine forudsigelser – uanset om du ved meget om fodbold, tennis eller en helt tredje sportsgren, så kan der typisk oddses på det.

Hvilken udbyder skal du vælge?

Der skal ikke lægges skjul på, at der er mange forskellige udbydere af sådanne platforme, der er repræsenteret på det danske marked, og derfor kan det også godt være en vanskelig proces at skulle vælge den rette udbyder for dit vedkommende. Der er naturligvis fordele og ulemper ved alle valg, så derfor bør fokus være på, at vælge en udbyder, der harmonerer godt med dine præferencer.

Hvis du endnu ikke har valgt en udbyder eller ikke er oprettet hos f.eks. Bet365, Unibet el.lign. fra tidligere, så er det en god idé, at afsætte lidt tid til at undersøge markedet. Du kan blandt andet se nærmere på, hvad du får muligheden for at spille på hos diverse udbydere, du kan se nærmere på deres ind- og udbetalingspolitik og dertil er det også en god idé at se, om deres spil giver god tilbagebetaling ved succes.

Husk kampagnekoden ved oprettelse

Står du overfor at skulle oprette dig hos en ny udbyder, hvor du fremadrettet kommer til at oddse og bette, så bør du naturligvis sørge for at finde en aktiv kampagnekode, der gør det muligt at få en såkaldt oprettelsesbonus, når du opretter dig hos den respektive udbyder, hvilket kan være alt fra Bet365 til Danske Spil – du kan med fordel se en oversigt over både udbydere og kampagnekoder på kampagnekode.org.

Struktureringen af kampagnekoder varierer fra udbyder til udbyder. Nogle steder gives der blot en fast bonus ved oprettelse, mens andre derimod har bonusser, der afhænger af det beløb, der indbetales på din konto hos den pågældende udbyder. Uanset hvad, så er det dog en fornuftig idé, at huske kampagnekoden ved oprettelse, da det giver et større rådighedsbeløb at spille for.

Du skal selvfølgelig huske på, at der altid er risiko forbundet med betting. Derfor bør du heller ikke vælge at indbetale flere penge end du reelt set har økonomisk rådighed til. Med andre ord, så bør du ikke indbetale mere end, du har råd til at tabe, for selvom din viden er imponerende og du har en tendens til at ramme rigtigt, så kan der – desværre – også forekommer tidspunkter, hvor du rammer forkert og du dermed ender med at tabe penge.

Sending
User Review
5 (1 vote)