Hvis du gerne vil ligne de tjekkede kvinder, som man ser i magasinerne, fjernsyn og andre steder, så kan du bruge disse 7 tips til at skabe den gode stil som kvinde som den gode personlige pleje.

 

Rank ryg viser selvtillid

En kvinde der går med rank ryg og løftet hage, virker som en kvinde med overskud og selvtillid. Den simple øvelse kan gøre meget ved andre folks bedømmelser af dig, så begynd at tænk over det når du går.

 

Vis dit positive sind

skab den gode stil

Vi ved alle, hvordan vi reagerer overfor en person der enten smiler eller ser sur ud. Stort set alle mennesker reagerer mere positivt overfor et smilende ansigt, så derfor kan du vinde meget ved at smile og vise et positivt sind, også selvom du måske faktisk føler det modsatte indvendigt. Den ekstra bonus ved at virke positivt udadtil er, at du også modtager positive tilbage meldinger fra andre, hvilket helt automatisk vil give dit et positivt boost.

 

Plej dit hår

Visuelt er noget af det første man kan se på en kvinde, håret. Behandle dit hår rigtigt og godt ved at besøge frisøren regelmæssigt, og også husk at få tilført de rigtige hårprodukter i håret som en god shampoo, balsam og ikke mindst det gode olie til håret, som f.eks. blødt og glansfyldt hår med den rette olie.

 

Hav en sund krop

Hvis du vil fremstå som en moderigtig, smuk og stilfuld kvinde så kræver det også at du holder din krop sund. For at gøre dette, så skal du huske at drikke vand hver eneste dag helt ligesom du også må have de rigtige mineraler og vitaminer til kroppens funktioner. Hvis du ikke husker at behandle kroppen godt, så kan det ses på både hår, hud og negle, da disse ting alle kræver nødvendige ting som vand, mineraler og vitaminer.

 

Velplejet negle er lig med god stil

Vi kender alle til, at man oplever, at ens negle måske ikke er helt så velplejet, som de burde være. Det kan være svært hvis man har havearbejde, børn og andet, men dog er det alligevel ret vigtigt for det visuelle at sørge for at have et par velplejet negle. Brug en god fil, håndcreme og eventuelt et nemt billig system til at lave dine egne lange feminine negle.

 

Forny dit klædeskab

Selvom det selvfølgelig kræver lidt økonomi, så er en fornyelse af garderoben med til at skabe den gode stil for dig som kvinde. Så overvej at tage beslutningen om, at modetøjet skal fornys, hvilket du kan gøre gradvis.

 

Kend din parfume

Hvis du er den type kvinde, der måske ikke kan lugte din egen parfume, så er det måske på tide at skifte mærke og bruge den rigtige parfume. Ikke at det nødvendigvis betyder, at du er den slags kvinde, som kan lugtes på 10 kilometers afstand i tung parfume duft, men når man har vænnet sig til sin egen parfume duft, så kan det være svært at regulerer mængden. En stilfuld kvinde dufter både forførende og mild, så overvej om du dufter sådan, eller begynd at lede efter et nyt lækker feminin forførende mærke i parfume – lige her.

Sending
User Review
5 (1 vote)