Er du pi… irriteret over akne og de problemer som det skaber?

Hvis det er et ja, så er det ret forståeligt, for ligegyldigt om du er ramt i mindre eller større format, så er det noget der rammer en både mentalt og fysisk.

Før du får de rigtige tips til hvordan du kan bekæmpe akne problemer med den rette hudpleje, så er det vigtigt at vide lidt om hvem og hvad, selvom du selvfølgelig ikke skal snydes for at vide om en af de bedre håndkøbsmidler til bekæmpelse, er dette Basiron produkt.

 

Du skal vide hvad akne er for at bekæmpe det

bed en bøn og tag hånd om at få klaret dine akne problemer

Den generelle tilstand af akne er, at det er en tilstand af betændelse i talgkirtler, som kan være i ansigtet, ryggen og andre steder på kroppen.

Det opstår når der frigives kønshormoner for så bliver produktionen af talg øget i talgkirtlerne hvis udførselsgange er snævre. Her bliver der så dannet hudorme og akne bakterien Propionobacterium Acnes vil gøre hudormene fast da bakterien ændrer fedtstofferne, og skabe den irriterende hud, der er med til at frembringe de ømme knopper, som er bedre kendt som bumser.

 

Hvem bliver ramt af akne?

De fleste unge mennesker i puberteten bliver ramt af akne, hvoraf faktisk så mange som 15 % bliver ramt i så en svær grad at lægelig besøg er nødvendig.

De fleste kommer over problemet med bumser igen efter en årrække, men faktisk er det anslået tidsrum helt op til 8 – 12 år, og få mennesker har problemet igennem hele livet.

 

Hvordan bekæmper du så akne problemer?

Udover lægebesøg til de hårdt ramte, så findes der et par “simple” løsninger til at klare akne problemerne der ikke ligger i de svært ramte tilfælde.

De bedste måder til at bekæmpe problemet er:

  • Der findes ingen videnskabelig bevis på at slik, chips, cola og andet usundt skaber akne, men dog kan de fleste sige, at de har oplevet bumser fremkommer efter seriøs brug af usunde ting. Så hvis du vil være på den sikre side, så er undgå at spise alt for usundt.
  • Undgå helt at bruge makeup som kvinde da det tilstopper dine porer. Hvis du ikke kan, så slap af med brugen og vælg produkter som dette Jane Iredale pudder der både dækker og er godt for din hud. Altid husk at få renset grundigt inden sengetid.
  • Vær opmærksom på lægemidler herunder binyrebakhormoner.
  • Mælke produkter siges også at være usundt for skabelse af bumser, så undgå overdrevet brug af sådanne der er dog heller ikke her nogen videnskabelig dokumenteret bevis på dette.
  • Hvis du lider af akne i ansigtet f.eks. så lad være med at skrubbe det, da du rent faktisk forværrer problemet. Derimod skal du bare vaske ansigtet normalt og helst flere gange dagligt.
  • Aldrig pil i en bums selvom det er fristende, for du spreder egenlig bare bakterierne på den måde.
  • Stress og usund levevis kan rent faktisk skabe akne eller forværre eksisterende hudproblemer, så husk at tage vare på din krop og den vil tage god vare på dig.
  • Håndkøbsmidler til behandling af let akne kan købes i de fleste supermarkeder, men en af de bedste produkter er Basiron som du finder her, og nok det mest udbredte på f.eks. det amerikanske marked.

Disse ting er alle nogen, som du burde overveje, hvis du lider af hudorme, bumser og akne for problemet løser sig desværre ikke af sig selv.

5/5 (1 Review)