Er du irriteret over akne og de problemer som det skaber?

Hvis det er et ja, så er det ganske forståeligt. Ligegyldigt om du er ramt i mindre eller større grad, så er det noget der rammer både mentalt og fysisk.

Her får du tips til hvordan du kan bekæmpe akne problemer med den rette hudpleje. Men først og fremmest er det vigtigt at vide lidt om hvem og hvad, helt ligesom det er rart at kende til de bedre håndkøbsmidler til bekæmpelse som dette Basiron produkt.

Du skal vide hvad akne er for at bekæmpe det

bed en bøn og tag hånd om at få klaret dine akne problemer

Den generelle tilstand af akne er, at det er en tilstand af betændelse i talgkirtler. Det kan være i ansigtet, ryggen og andre steder på kroppen.

Akne opstår når der frigives kønshormoner, hvor produktionen af talg øget i talgkirtlerne, hvis udførselsgange er snævre. Her bliver der dannet hudorme, og akne bakterien Propionobacterium Acnes vil gøre hudormene fast. Bakterien ændrer fedtstofferne og skaber den irriterende hud, der er med til at frembringe de ømme knopper, der er bedre kendt som bumser.

Hvem bliver ramt af akne?

De fleste unge mennesker i puberteten bliver ramt af akne. Her er tallet af unge så mange som 15 % der bliver ramt i så en svær grad at lægelig besøg er nødvendig.

De fleste kommer over problemet med bumser igen efter en årrække, dog er det anslået tidsrum helt op til 8 – 12 år. Hvor der dog er få mennesker som nok skal leve med problemet gennem hele livet.

Hvordan bekæmper du så akne problemer?

Lægebesøg er en nødvendig løsning til de hårdest ramte. Men de mildere og mere almindelig tilfælde, her findes der et par “simple” løsninger til at klare akne problemerne.

De bedste måder til at bekæmpe problemet er:

  • Der findes ingen videnskabelig bevis på at slik, chips, cola og andet usundt skaber akne. Men dog kan de fleste vist nikke genkendende til, at de har oplevet at bumser fremkommer efter seriøs indtagelse af usunde ting. Så hvis du vil være på den sikre side, så undgå at spise alt for usundt – eller ryge hash da dette udtørrer huden og kroppen. Igen, der er ingen lægevidenskabelig bevis.
  • Undgå helt at bruge makeup som kvinde, da det tilstopper dine porer. Hvis du ikke kan, så slap af med brugen og vælg produkter som dette Jane Iredale pudder der både dækker og er godt for din hud. Altid husk at få renset grundigt inden sengetid.
  • Vær opmærksom på lægemidler herunder binyrebarkhormoner.
  • Mælkeprodukter siges også at være usundt for skabelse af bumser. Undgå overdrevet brug af sådanne der dog ikke er videnskabelig dokumenteret at være årsag.
  • Hvis du lider af f.eks. akne i ansigtet, så lad være med at skrubbe det, da du rent faktisk forværrer problemet. Derimod skal du bare vaske ansigtet normalt og helst flere gange dagligt.
  • Lad være med at pille i en bums selvom det er fristende, for du spreder bare bakterierne på den måde.
  • Stress og usund levevis kan rent faktisk skabe akne eller forværre eksisterende hudproblemer, så husk at tage vare på din krop og den vil tage god vare på dig.
  • Håndkøbsmidler til behandling af let akne kan købes i de fleste supermarkeder, men en af de bedste produkter er Basiron som du finder her, og nok det mest udbredte på f.eks. det amerikanske marked.

De ovenstående ting ting er alle nogen, som du bør overveje hvis du lider af hudorme, bumser og akne. Problemet løser sig desværre ikke af sig selv.

5/5 (1 Review)