Leder du efter en slankekur der virker hurtigt, for du er blevet træt af de alt for mange kilo på maven, numsen eller over det hele?

Er du blevet træt af at kigge på alle de tynde, eller normale mennesker som går rundt, og ser ud til at være lære og super friske, og du vil også gerne se og føle dig sådan?

Hvad end din grund er til at ville på slankekur, så er du ikke alene om de tanker, fordi jeg tror at vi alle har prøvet eller står i selvsamme situation, hvor man har ledt efter en de gode tips til en slankekur der også virker hurtigt.

Der findes mange måder at tabe sig på, og der findes et utal af forskellige kure som f.eks. havregrød slankekur, kartofler slankekur eller måske det bare er en kartoffel kur? men mange af disse giver måske nok et hurtigt vægttab, der dog ikke holder ret længe, og mange af de hurtige kure som skriver ”tab 20 kg hurtigt” er faktisk direkte sundhedsskadelige slankekure, så overvej nøje hvad du kaster dig over for dit helbreds skyld.

Den sidste nye dille indenfor slankekur er 5 2 kuren, og denne er hvad du kan læse om her. Måske det ikke er noget for dig, for vi er jo alle sammen forskellige, men måske det rent faktisk er din måde at få bikinien frem til sommer?

 

Hvad er 5 2 kuren og er det en slankekur der virker hurtigt?

brug slankekur der virker hurtigt

Kort fortalt går 5:2 slankekuren ud på, at du spiser, hvad du plejer 5 dage om ugen, og så har du en lettere faste de 2 sidste dage hvor kalorie indtaget er nede på ca. 500 kalorier, hvilket skulle give garanti for et vægttab ifølge forfatteren af kuren.

I princippet betyder det at du kan spise varieret, og også stadig få noget usundt de 5 dage om ugen, hvor du kan nyde ost, smør, hvidt brød og måske en øl eller andet i ny og næ, uden selvfølgelig at tro du kan fylde dig med fedt og sukker, og så vil de faste 2 dage kompenserer for det, sådan hænger vægttab ikke sammen.

De 2 faste dage betyder, at du skal holde dit kalorie indtag nede med en slags faste kost, som vil betyde du kun kan få 3 små måltider om dagen tilsat masser af vand, og så indtage te, kaffe og andet der er uden kalorier da disse ting jo er ”gratis” at indtage siden du er uden kalorier.

Anmeldelse af bogen fra saxo bruger:

“Efter at have set Michael Mosely’s dokumentar ‘Eat, fast and live longer’ var jeg virkelig opsat på at leve efter 5:2 princippet. Jeg har også købt bogen for den understøtter 100 % dokumentaren og er på alle måder utrolig motiverende. Bogen kommer frem, hver gang jeg tvivler og trænger til vise og hjælpende ord. Kan VARMT anbefales, hvis man tidligere har prøvet alt for at tabe sig og få et godt helbred. Den får 5 store stjerner fra mig, i særdeleshed fordi jeg syntes den er meget nem at læse, uden de snørklede fagudtryk.”

 

Hvorfor 5:2 slankekuren virker?

Der er fordele og ulemper ved alle ting, og den store ulempe ved denne kur er selvfølgelig de 2 faste dage, hvor du kun får 20-25 % af et normalt kalorie indtag.

Fordelene ved at bruge denne kur kunne være:

  • Du skal ikke være på skrump 5 dage om ugen, og kan som sådan spise helt normalt.
  • Der er stor mulighed for vægttab da de fleste brugere af kuren har eller smider et halvt kilo om ugen.
  • Du vil lære hvad det vil sige at skære kalorierne ned.
  • Du kan i sammenligning med en kur hvor du skal på skrump, opretholde en livsstil der inkluderer fest og farver uden at gå bersærk selvfølgelig.
  • Alle kan følge den og den er ret fleksibel til ens livsstil.
  • Formen 5 2 kan hjælpe til at mindske livsstil sygdomme såsom hjertekar sygdomme, Alzheimers, diabetes og nogle former for kræft.
  • Kan give dig et større velvære i form af mere energi helt ligesom motion kan give.

 

Hvorfor denne form for slankekur?

Hvis du gerne vil tabe dig, men din vilje og motivation ikke er til at skære alt usundt væk, begynde at motionerer dagligt, hvilket du dog burde gøre både for et vægttab, velvære og din krop, så er 5:2 måske det du skal bruge som en hurtig slankekur der næsten gratis kan sætte gang i en ændret livsstil, og som forhåbentlig gør, at du kan bygge videre på til et bedre helbred og mindre krop.

5/5 (1 Review)