køb en sammenklappelig stok til ældre

5 flotte sammenklappelige/foldbare stokke til gangbesværede

En sammenklappelig stok kan være den rigtige løsning til dig der er gangbesværede(se stok guide). Med en foldbar stok kan du nemlig lægge den i tasken i bussen, bilen, biograf og andre steder hvor du måske sidder eller ikke har behov en stok.

Her finder du forskellige gode modeller der måske opfylder dit behov.

 

Foldbar sort stok med anatomisk greb

Denne stok i sort er en sammenklappelig model med anatomisk greb. Det anatomiske greb er specielt designet til brug af enten højre eller venstre hånd, så du skal huske at bestille efter hvilken hånd du bruger.

Det ergonomiske greb er god til dig der lider af seneskedebetændelse eller slidgigt i hænderne, og som måske ikke har behov eller ønske om inde- eller udendørs rollator.

Stokkens greb kommer i kraftig akryl der kan bruges af alle størrelser hænder. Du kan indstille stokken fra 80 – 91 cm. højde.

Prisen på denne model er 275,- kr. hvor priserne generelt starter ved 250 kr. og op for stokke med ergonomiske greb.

 

 

 

 

Foldbar stok med derby-greb

En højdejusterbar foldbar stok i aluminium med kaffe-brun farve. Stokken kommer med det populære derby-greb i afsvedet asketræ.

Derby-greb er det mest brugte til stokke, hvor skaftet på denne model er i letvægt aluminium. Derby-greb kan bruges både af højre som venstre hånd.

Stokken klappes sammen i fire del som er praktisk til opbevaring i en taske. Modellen er højdejusterbar fra 82 til 92 cm. i højde.

Prisen på stokken er 299,- kr. til dig der ikke har behov/ønske om rollator.

 

 

 

 

 

Sammenklappelig stok med mønster og ergonomisk greb

Denne foldbare stok med anatomisk greb kommer med mønster på stokken til det anderledes udtryk.

En praktisk stok til lejlighedsvis brug af stok, hvor det ergonomisk greb kun kan bruges af enten højre eller venstre hånd, så bestil efter dette.

Velegnet til dig med slidgigt eller seneskedebetændelse i håndled, hvor forskellen på et almindelig greb og et ergonomisk, er, at med et ergonomisk greb støtter du hele håndfladen og ikke kun en lille del af hånden. Det aflaster din hånd og håndled.

Stokken kommer til en pris af 275,- kr.

 

 

 

 

Gastrock sammenklappelig stok med derby håndtag

Tyske Gastrock har over 100 års erfaring i fremstilling af stokke til ældre, og en af disse modeller er denne foldbare stok i kulfiber.

Du får et flot derby greb og mulighed for at justerer højden fra 86 til 96 cm. Grebet kommer i et blødt softgrip-materiale til at absorberer håndsved. Der er et lille dekorativt mønster under håndtaget.

Når stokken er delt i 4 stykker fylder den 32 cm. i bredden, hvilket kan være i de fleste almindelige tasker.

Gastrock stokken har en maks. belastning på 110 kg. og kommer til en pris af 665,- kr.

 

 

 

 

Gastrock foldbar letmetalsstok

Gastrock foldbar letmetalsstok med forkromet derby håndtag.

Stokken ligesom alle de andre viste modeller i denne guide/test, kan foldes i fire stykker til nem opbevaring i tasken.

Du får et lidt anderledes derby-greb i ABS-plast, hvor dette håndtag kommer i forkromet til det unikke udtryk. Det tager sig godt ud med aluminium skaftet i matsort satin overflade.

Stokken er højdejusterbar fra 85 – 95 cm.

Stokken kan foldes sammen i 4 stykker og fylder sammenfoldet kun 30 cm. Stokken kan indstilles i højden fra 85 til 95 cm. Kan anvendes af folk op til 110 kg.

Pris på Gastrock stokken er 615,- kr.

 

Hvorfor bruge stok?

Der kan være mange grunde til at bruge en stok. Men den oplagte er selvfølgelig, hvis du er gangbesværet. En stok er et hjælpemiddel til hverdagen, hvad end årsagen er alderdom eller måske operation. Her vil stokken aflaste og måske gøre dig i stand til at bevæge dig mindre smertefuldt rundt.

Stokke er det smarte og billige hjælpemiddel til ældre, unge og andre gangbesværede, og især den foldbare version kan være perfekt.

 

Hvorfor vælge en foldbar stok?

De fleste sammenklappelige stokke kommer i kulfiber eller aluminium, som er ganske lette materialer. Men den store fordel udover vægten er, at du kan klappe stokken sammen i fire dele så den fylder mindre. Det er en fordel at klappe stokken sammen hvis du kun bruger den lejlighedsvis, eller hvis du skal sidde i bus, tog m.m.

Din kommentar?