Hvorfor en pull up bar til dør hjemme? Af den simple grund, at det er en fantastisk træningsøvelse til hele overkroppen, og samtidig er den både nem og billig måde at træne overkroppen på.

Med denne træningsmåde, så finder du stort set ingen bedre øvelse til at opnå V-fom, som jo er hvad de fleste drenge og mænd gerne vil have. Du opnår det gode træning af overkroppen der træner både ryg, skuldre og arme hvilket gør det fordelagtigt som godt træningsudstyr til hjemmet.

Du kan købe Chin ups eller Pull ups bars til forskellige priser, hvor den billigste faktisk kan købes til under 100 kr. En endnu bedre ting er, at det heller ikke kræver nogen tømrer uddannelse at sætte udstyret op og tage ned igen, for det er både nemt og lynhurtigt.

Vi har her på Csl.dk fundet 4 forskellige chin eller pull ups bars der kommer i forskellige former og prisklasser, så du kan både købe den billigste eller en af de lidt dyrere alt efter behag.

 

Chin up teleskopstang til døren

køb den billige teleskopstang til chin upsPris: 89,- kr.

Teleskopstangen er det billige, nemme og hurtige udstyr, som du spænder fast i dørkammen. Det er en god løsning, hvis du har en dør hvor den kan hænge hele tiden ugenert, fremfor en af de lidt dyrere løsninger der skal opbevares efter brug.

Hvis du vejer under 70 kg. kan du sætte teleskopstangen i spænd imellem dørkammen ved at skrue på stangen – Samme princip som mange brusekabineforhæng fungerer, det er dog stærkt tilrådeligt at bruge de medfølgende beslag og skruer. Det skal du nemlig, hvis den skal klare en belastning på op til 100 kg. Du kan sagtens tage den ned igen. Teleskopstangen er justerbar fra 62 cm. op til 92 cm. så den passer til alle gængse dørrammer, og kan bruges til hænge f.eks. en boksesæk i.

 

 

Billig chin up / Pull up bar til dørkarmen

Pull up bar til dørkarmenPris: 199,- kr.

En anden god og billig model til at hænge i dørkarmen, er denne super nemme pull up bar til kun 199 kr.

Den er dejlig nem at samle og sætte op, da den ikke kræver nogen skruer, og lige så hurtig at tage ned igen efter brug.

En dejlig praktisk bar til at træne ryg og biceps, som samtidig kan bruges til armbøjninger på gulvet, og et super godt redskab til styrketræningen fremfor f.eks. et billigt håndvægtsæt.

Den kommer op til en maks. vægtbelastning på 100 kg. Hvis der er brug for højere vægtbelastning, så skal du overveje en af modellerne nedenfor.

 

 

Iron Gym Exstreme til 136 kg. belastning

Køb den gode iron gym exstreme til træningPris: 349,- kr.

En model der kan tage en belastning helt op til 146 kg. er den gode Iron Gym exstreme model.

Det er udstyret til døren hvor Iron Gym standard modellen er god til at træne pullups og almindelige pullups, men er knap så velegnet til de brede pullups. Her skal du nemlig bruge denne Exstreme model, som du kan bruge til omkring hele 15 forskellige slags øvelser.

Du får nemlig udstyret der kommer med de to ekstra brede håndtag, der netop giver det større variation i træningsmuligheder, samtidig med at vægtbelastningen også kan klare de tungere drenge.

 

 

Iron Gym Platinium workout bar

Brug den gode Iron Gym Platinium chin og pull up bar

Pris: 549,- kr.

En model der dybest set er ens med Iron Gym Exstreme er denne Platinium model. Forskellen ligger i at denne model har kraftigere og hård plast fatning mod dørkammen.

Du kan lave nøjagtig de samme øvelser i form af de forskellige kropshævninger med pull ups, chin ups, push ups og mavetræningen hvor der her medfølger ab strabs.

Passer til døråbninger på 60-80 cm. og der kan tilkøbes extension bars hvis din døråbning er større.

 

 

Hjemmetræning med en chin ups bar

Hvis du vil gode tips til at lave hjemmetræning med Xstreme pull up baren, så skal du se denne video der giver gode råd om den rette træning til at styrke musklerne derhjemme. Hvis du vil skabe den gode allround træning, så kunne du overveje at kombinerer træningen med gode billige kettlebells, hvilket giver en endnu bedre træning af hele kroppen.

Gem