køb det rigtige mma tøj

MMA tøj – Udvalg af shorts, t-shirts og streatwear til dig

Hvis man træner MMA eller skal i gang, så kræver det selvfølgelig noget MMA udstyr. Og her er MMA tøj selvfølgelig også en vigtig ting.

Vi har fundet et udvalg af forskellig ting, hvor du både finder træningstøj men også i lige så høj grad alt det fede fritidstøj indenfor Mixed Martial Art design.

Hvis det er træning eller kamptøjet du er på udkig efter, så altid husk at tage højde for slideevne og holdbarhed. Kampsporten tester tøjet og hvis syningerne ikke er i god kvalitet, så går tøjet hurtigere i stykker da sporten kræver gode strækmuligheder i syninger.

MMA gear er ikke billigt. Og til almindelig træning der ikke kræver sparring, kan du med fordel bruge det billige MMA tøj indenfor shorts og t-shirt, som du med fordel kan finde inspiration til nedenfor, hvor du finder både træningsshorts, t-shirt og fritidstøjet.

 

MMA shorts

Shorts skal være fleksible samtidig med at de skal være i ordentlig materiale. Tøjet i MMA og kampsport generelt, bliver udsat for kraftige påvirkninger under udøvelse. Vi har her fundet forskellige modeller, der alle er fordelagtige til MMA og giver dig den gode bevægelsesfrihed.

 

MMA Fight Shorts Pride Or Die

Ultra cool MMA Fight Shorts fra Pride Or Die i kommer i sort/hvid og sort/gul farve. Kampshorts i 95% polyester og 5% lycra med 4 vejstræk, snor lukning og velcro. Her finder du Pride Or Die skrevet på indersiden af shorts kanten hele vejen rundt i taljen.

 

Form MMA Shorts Big Man

Et andet par fede og billige shorts til kampsport, er dette par fra Form MMA. Et par gode funktionelle shorts til 349,- kr. Du får stærke materialer med tredobbelte syninger og god bevægelsesfrihed. Et par gode holdbare og slidstærke shorts der er essentiel helt ligesom MMA benbeskyttere og resten af udstyret til træning.

 

Venum Spider 2.0 MMA shorts

Spider 2.0 fightshorts fra Venum i et flot spiderweb design. Venum MMA Shorts i microfiber kommer med 4-vejs strækpanel som giver den gode bevægelsesfrihed til high kick, grabling og generel dejlig pasform. Lyoto Machida og andre UFC kæmpere har eller bruger bukserne.

 

 

MMA T-Shirts

Ligesom du finder mange fede shorts, så finder du også et stort udvalg af t-shirts til MMA eller de specielle svedtransporterende og fleksible trøjer til træning. Brug de fede t-shirts til enten træning eller fritid hvor du får et unikt fed look.

 

Fighters Only Flying Knee T-shirt

Fighters Only Flying Knee T-shirt er en fed slimfit t-shirt til træning eller hverdag der koster 199 kr. Sort t-shirt med mønster bagtil og foran med teksten “Train hard – Fight Easy”.

 

Muscle Pharm Train Hard t-shirt

Train Hard t-shirt fra UFC sponsoren Muscle Farm er en anden fed t-shirt til træning. T-shirten i sort/grøn kommer med teksten “Train Hard – Hit harder”.

 

Tapout Fighter 4 Life t-shirt

Tapout Fight t-shirt kommer i sort og koster 299,- kr. En enkel t-shirt med forskellig mønster på forsiden, der kan bruges både i hverdagen og til brug under træning.

 

 

Diverse træning & Streatwear

Træningsbukser, trøjer eller grappling short er andet udstyr der kan være nødvendig under træning, efter træning og som afslappet tøj til hverdagen.

 

MMA hættetrøjer

brug de fede MMA hættetrøjer som overtræk

Hættetrøjer er det afslappende fritidstøj, men samtidig også det gode overtrækstøj til træningen. Hvad end du træner indendørs eller udendørs, så er overtrækstøj altid nødvendig. Du sveder logisk nok, og derved bliver kroppen nedkølet når du stopper den fysiske udfoldelse. Derfor kan en af de mange fede hættetrøjer/hoodies være det perfekte valg for dig.

Grappling shorts

Hvis du skal have det komplette MMA tøj, så er disse grappling shorts måske det vigtige kampsportsudstyr på højde med gode MMA handsker, skridtbeskytter, tandbeskytter, pletpuder og andet udstyr.

Træningsbukser

MMA trænings- eller joggingbukser som overtrækstøj er helt ligesom en trøje, så du holder kroppen varm når den begynder at køle ned efter en træning. Og samtidig er træningsbukser dejlig afslappet at gå i.

 

Fedt MMA Streetwear

Hvis du elsker Mixed Martial Art så er det afslappende hverdagstøj der dyrker sporten, nok noget som fremelsker henad vejen. Der findes rigtig meget forskellige streetwear i både det cool, seje, afslappende og mere afdæmpet. Se udvalget af det fede streetwear hos de forskellige MMA shops, hvor du finder rigtig meget fedt kampudstyr og tøj til de gode priser for både mænd, kvinder og børn.