Hvis man træner MMA eller skal i gang, så kræver det selvfølgelig noget MMA udstyr, og her er MMA tøj selvfølgelig også en vigtig ting.

Vi har her på csl.dk fundet det store og gode udvalg til de bedste priser, hvor du finder både træningstøj men også i lige så høj grad, alt det fede fritidstøj indenfor Mixed Martial Art design.

Hvis det er trænings eller kamp tøjet du er på udkig efter, så altid husk at tage højde for slideevne og holdbarhed, da kampsporten jo absolut tester dette, og hvis syninger ikke er i god kvalitet, så går tøjet hurtigere i stykker da sporten jo kræver gode strækmuligheder i syninger.

MMA gear er jo ikke billigt, så til almindelig træning der ikke kræver sparring, kan du med fordel bruge det billige MMA tøj indenfor shorts og t-shirt, som du med fordel kan finde her nedenfor, hvor vi har samlet både træningsshorts, t-shirt og fritidstøjet.

 

MMA shorts

Shorts skal være fleksible samtidig med at de skal være i ordentlig materiale i MMA og generelt kampsport, da tøjet jo logisk nok bliver udsat for kraftige påvirkninger under udøvelse.

Vi har her fundet forskellige modeller, der alle er fordelagtige til MMA og giver dig den gove bevægelsesfrihed.

 

Fighters Only MMA shorts

køb de slidstærke mma shorts

Find Fighters Only shorts ved mmashop her

De sorte Fights Only shorts kommer med broderet logoer og 4 vejs stræk, der giver en god anatomisk pasform. Et par gode slidstærke og billige shorts, som du finder til 250 kr.

 

Phantom Shadow Fightshorts

brug de gode fightershorts til MMA

Du kan finde de gode Phantom shorts ved Fit4fight

Et andet par fede og billige shorts til kampsport, er disse Phantom MMA shorts fra den fede Shadow serie. De billige shorts du finder på tilbud til 199 kr. kommer med tredobbelte syninger og 4 vejs strækbart panel i skridt med slids i siden. Et par gode holdbare og slidstærke shorts der er essentiel helt ligesom MMA benbeskyttere og resten af udstyret til træning.

 

Hayabusa Storm shorts

Brug de gode Hayabusa storm shorts til MMA

De hvide Hayabusa er set ved MMAshop her

Et andet par gode shorts der giver den gode bevægelsesfrihed, er disse Hayabusa i lette micro fiber. Et par gode short i fed design og materiale der kan købes for 399 kr.

 

 

Køb det fede UFC tøj

Køb det lækre UFC tøj til garderoben, hvor du finder stort alt indenfor hættetrøjer, shorts med mere fra superligaen inden for Mixed Martial Art.

 

UFC sponsor jogger

køb de fede UFC joggingbukser

Du kan finde de fede joggers ved Fit4fight

Et par joggingbukser kan bruges både til fritid og det løse tøj til cardio træning eller andet. Hvorfor ikke bruge de fede UFC bukser? Køb MMA tøj online eller ved en kampsport butik f.eks. i Århus eller København.

 

UFC grabbler shorts

brug grabbler shorts med skridtbeskytter

Grabbler shorts med UFC logo kan du finde her

Hvis du skal have det komplette MMA tøj, så er disse grabbler shorts absolut det vigtige kampsportudstyr på højde med gode MMA handsker, skridtbeskytter, tandbeskytter, pletpuder og andet udstyr.

 

UFC t-shirt

køb billigt mma tøj

Find de fede UFC t-shirts ved Fit4fight

Du kan finde mange fede t-shirts som jo kan bruges til alle formål. Du kan finde fed og billigt mma tøj hvor UFC t-shirts jo er perfekt til træning på sandsæk eller andet.

 

 

MMA T-Shirts

Ligesom de fede UFC T-shirt, så finder du også andre slags t-shirts som f.eks. MMA Elite eller de specielle svedtransporterende og fleksible trøjer til træning. Brug de fede t-shirts til enten træning eller fritid hvor du får et unikt fed look.

køb MMA t-shirts til træning og fritid

Se det store udvalg af MMA t-shirts her

 

 

MMA hættetrøjer

Hættetrøjer er det afslappende fritidstøj, men samtidig også det gode overtrækstøj til træningen. Hvad end du træner indendørs eller udendørs, så er overtrækstøj altid nødvendigt, for man sveder jo logisk nok, og derved bliver kroppen nedkølet når du stopper den fysiske udfoldelse. Derfor kunne en af de mange fede hættetrøjer/hoodies være det perfekte valg for dig.

brug de fede MMA hættetrøjer som overtræk

Du finder det store udvalg af hættetrøjer ved Fit4fight

 

 

Fed MMA Streetwear

Hvis du elsker Mixed Martial Art så er det afslappende hverdagstøj der dyrker sporten, jo absolut noget som du dog med garanti vil fremelske. Der findes rigtig meget forskellige streetwear i både det cool, seje, afslappende og mere afdæmpet, men alt sammen kører dog rundt om sporten. Se udvalget af det fede streetwear ved MMAshop eller Fit4fight, hvor du finder rigtig meget fedt kampudstyr og tøj til de gode priser for både mænd, kvinder og børn.

5/5 (1 Review)