MMA er en af de mest fysisk krævende sportsgrene i verden, og derfor skal du ikke undervurdere, hvor vigtigt beskyttelsesudstyr er, især på dine skinneben.

Beskyttelsesudstyr er yderst vigtigt, når man træner MMA. Om du er nybegynder, eller øvet inde for MMA, skal du bruge et par gode benskinner helt ligesom MMA handsker jo også er en nødvendighed..

 

Vigtigheden af benskinner

Du kan nemt få skader hvis du ikke har beskyttelse på dine skinneben, så benskinner er et must. Oven i det, kan du faktisk få et par benskinner i god kvalitet og holdbarhed, til ikke særligt mange penge.

Her er en video, der kan hjælpe dig lidt på vej, med at finde et par gode benskinner.

 

Vi vil på csl.dk gerne hjælpe dig godt på vej til at finde et par gode benskinner i høj kvalitet, som vi med sikkerhed ved er egnet til både øvede og begyndere indenfor kampsportens verden.

 

Phantom athletic ”impact” skinnebensbeskytter

Køb de røde Phantom athletic impact benbeskyttereFind Phantom Athletic ved Fit4fight

Pris: 249,- kr.

Phantom benbeskyttere er lavet i nylon, så du har god fleksibilitet når du går rundt med dem på. Der er velcro lukning i toppen, så du selv kan vælge hvor stramt de skal sidde, og som gør dem behagelige at have på.

De har god beskyttelse mod hårde stød, så de reducerer chancen for skader. Designet er rigtigt flot, med den dominerende røde farve, der dog også fåes i blå og sort farve.

 

 

Joya ”FIGHT FAST” shinguard leather

Shinguard fra Joya er det gode tilbudFind Joya Fight Fast benskinner her

Pris: 649,- kr.

Disse mma benskinner tilbyder optimal beskyttelse, af både dine skinneben og vrist når du træner eller kæmper.

Benskinnerne har en rigtig god pasform, hvilket giver en god komfort når du har dem på, samtidig med det, sidder de helt tæt på huden, så du ikke skal bekymre dig om de rykker sig imens du træner eller kæmper.

Tages på og af, ved de to velcrolukninger på bagsiden af benskinnerne. De er fremstillet af kvalitets læder. Designet med den brune farve, giver dem et råt og cool udseende.

 

 

Venum 360 benskinner til mma

Brug de gode skinnebensbeskyttere i mmaFind de gode Vemum skinnebensbeskyttere her

Pris: 649,- kr.

Håndlavet i Thailand, landet med flest martial art udøvere. Lavet af 100% kunstoflæder med neopren velcrolukning.

Der er ekstra polstring over skinnebenet og ved vristen, det reducere chancen for skader ved hårde stød. Selvom der er ekstra polstring, har de formået ikke at svække hurtigheden i dem.

Med velcrolukningen kan du stramme dem godt så de sidder ”klistret” på dine skinneben, men stadig ikke føles irriterende.

 

 

Joya ”PU DE LUXE PIRATES” benbeskytter

køb Joya pu de lux pirates på tilbudFind Joya benskinnerne ved Fit4fight

Pris: 299,- kr.

Benskinner i slidstærkt syntetisk læder, med kraftige velcrolukninger der sikrer, at de bliver hvor de skal under kamp eller sparring.

Det er en rigtigt god model hvis du er nybegynder inde for kampsport, og hvis du er i teenage årene.

De er også i den billige ende af skalaen og er et godt tilbud. Pirat designet giver benskinnerne et råt og sejt look.

 

 

Fairtex mma benskinner SP3

køb de gode kvalitets benskinner til mmaFind de fede Fairtex benskinner ved Fit4fight

Pris: 649,- kr.

Disse benskinner er dobbelt padded i ægte læder, og med to velcrolukninger på bagsiden, så man kan stramme dem rigtigt godt, men stadig sidder behageligt og uden at rykke sig.

De beskytter ekstra godt ved vrist og skinneben, der anbefales at bruge denne model til hård sparring og træning.

 

 

Phantom MMA benskinne MT PRO

brug det rette beskyttelse som benskinner til kampsportFind de gode Phantom kampsports skinner ved Fit4fight

Pris: 699,- kr.

Lavet af 100% kunstlæder, med 2 stærke velcrolukninger på bagsiden som kan strammes godt til, uden at være irriterende og stadig ikke bevæge sig når du kæmper.

Beskinnerne kommer med en god pasform og stærk padding, giver de både maksimal sikkerhed og optimal komfort. De er fremstillet specielt, med henblik på muay thai, men kan stadig sagtens bruges til andet. Designet er langt så dine knæ også bliver beskyttet.

 

 

Hvilket mma benskinne skal du vælge?

Det kan selvfølgelig være svært at vælge den rigtige, men dybest set handler det om den gode beskyttelse hvor især skinnebenene er et irriterende område. For at hjælpe dig med at tage en beslutning, så skal du se denne video, der godt nok er på engelsk, men giver den gode inspiration til at vælge de rigtige skinner til skinnebenene og fødder.