brug de gode mma benskinner som beskyttelse

MMA benskinner til beskyttelse under træning

MMA er en af de mest fysisk krævende sportsgrene i verden. Derfor skal du ikke undervurder, hvor vigtigt beskyttelsesudstyr er, især på dine skinneben.

Beskyttelsesudstyr er yderst vigtigt, når du træner MMA. Om du er nybegynder eller øvet inde for MMA, skal du bruge et par gode benskinner til træning helt ligesom MMA handsker også er en nødvendighed.

 

Hammer shin guard

Hammer shin guards benskinne kommer i størrelse M og L. Her bruges størrelse Medium op til en kropshøjde på 170 cm. Størrelse L bruges hvis du har en kropshøjde fra 170 cm. og op.

Benskinne modellen er formede med skum, maksimal fugtabsorption og ganske fin komfort. Modellen kommer med to velcrobånd til fastgørelse og stærk rem ved hælen.

God benskinne til træning af spark, hvor den giver beskyttelse til brug med de hårde spark.

 

 

 

 

Nordic Fighter Grappling Shin Guards Instep Benskinne

Nordic Fighter Grappling Shin Guards Instep Benskinne kommer i ægte læder og kan købes i sort, hvid eller blå farve.

En kvalitets grappling beskinne der sidder i en sok. Typen er nem at tage af og på for dig.

Modellen er mindre beskyttelse i forhold til polstring. Det giver dig bedre bevægelsesmuligheder under træningen hvor der ikke kun trænes målrettet spark.

Køb denne model hvis du ønsker beskyttelse men også god bevægelsesfrihed.

 

 

 

 

Venum skinnebensbeskytter

MMA kræver meget træning, og her er beskyttelse indenfor MMA udstyr helt ligesom pletpuder og andet, en uundværlig ting at have når der sparres med spark.

Denne skinnebensbeskytter Venum i khaki er ikke i samme kvalitet som Nord Fighter modellerne, men er dog en ganske fin billig MMA beskinne til god billig pris på 249,- kr.

Beskinnere er speciel designet til kampsport hvad end du træner MMA, Muay Thai eller måske Taekwondo. Benbeskytteren af primært skinneben og fod kommer i 100% bomuld og er i one-size.

Du finder andre som Venum der vil give dig både en bedre komfort og beskyttelse, men til prisen er dette par en ganske god investering der betaler sig.

 

 

 

 

Nordic Fighter Shin Guards Instep Benskinne

Nordic Fighter Shin Guards Instep Benskinne er den enkle og lette benskinne som kun dækker området ved skinnebenet. Samme type som du skubber nedunder fodboldstrømpen.

Instep skinnebensbeskytteren kommer med to velcroremme til at holde benskinne fast om benet.

Fordelen ved denne type beskinne er, at du har foden fri og samtidig kan navigerer bedre og opnå et minimum af beskyttelse på det sarte område som skinnebenene er.

 

Hvilken MMA benskinne skal du vælge?

Det kan selvfølgelig være svært at vælge den rigtige. Dybest set handler det om den gode beskyttelse, hvor især skinnebenene er et irriterende og ømt område. For at hjælpe dig med at tage en beslutning, kan du se denne video. Den er godt nok på engelsk, men giver den gode inspiration til at vælge de rigtige skinner til skinneben og fødder.

No Responses

Din kommentar?