MMA er en af de mest fysisk krævende sportsgrene i verden. Derfor skal du ikke undervurder, hvor vigtigt beskyttelsesudstyr er, især på dine skinneben.

Beskyttelsesudstyr er yderst vigtigt, når du træner MMA. Om du er nybegynder eller øvet inde for MMA, skal du bruge et par gode benskinner til træning helt ligesom MMA handsker også er en nødvendighed.

 

Vigtigheden af benskinner

Du kan nemt få skader hvis du ikke har beskyttelse på dine skinneben, så benskinner er et must. Oven i det, kan du faktisk få et par benskinner i god kvalitet og holdbarhed der ikke koster specielt meget.

Her er en video der kan hjælpe dig lidt på vej med at finde et par gode benskinner.

 

Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej til at finde et par gode benskinner i høj kvalitet. Nedenfor finder du et udvalg der er egnet til både øvede og begyndere indenfor kampsportens verden.

 

Venum 360 benskinner til mma

Brug de gode skinnebensbeskyttere i mmaPris: 649,- kr.

Håndlavet i Thailand, landet med flest martial art udøvere hvor også Venum MMA tøj er et hit. Lavet af 100% kunstoflæder med neopren velcrolukning.

Der er ekstra polstring over skinnebenet og ved vristen, det reducere chancen for skader ved hårde stød. Selvom der er ekstra polstring, har de formået ikke at svække hurtigheden i dem.

Med velcrolukningen kan du stramme dem godt så de sidder ”klistret” på dine skinneben, men stadig ikke føles irriterende.

 

 

Skinnebensbeskyttere Venum Kontact

Brug benbeskyttelse til MMA træningPris: 249,- kr.

MMA kræver meget træning, og her er beskyttelse indenfor MMA udstyr helt ligesom pletpuder og andet, en uundværlig ting at have når der sparres med spark.

Denne skinnebensbeskytter Venum Kontact i sort er ikke noget ekstra ordinært, men kommer dog til en god billig pris på 249,- kr.

Beskinnere er speciel designet til kampsport hvad end du træner MMA, Muay Thai eller måske Taekwondo. Benbeskytteren af primært skinneben og fod kommer i 100% bomuld og er i one-size.

Du finder andre som Venum der vil give dig både en bedre komfort og beskyttelse, men til prisen er dette par en ganske god investering der betaler sig.

 

 

Joya ”FIGHT FAST” shinguard leather

Shinguard fra Joya er det gode tilbudPris: 649,- kr.

Disse mma benskinner tilbyder optimal beskyttelse af både dine skinneben og vrist når du træner eller kæmper.

Benskinnerne har en rigtig god pasform. Det giver dig en god komfort når du har dem på. De sidder helt tæt på huden, så du ikke skal bekymre dig om de rykker sig når du træner eller kæmper.

Tages på og af, ved de to velcrolukninger på bagsiden af benskinnerne. De er fremstillet af kvalitets kolæder. Designet med den brune farve giver dem et råt og cool udseende. Du finder også modellen i helt sort, som er den klassiske farve til især benskinner, hjelm og handsker.

 

 

Fairtex mma benskinner SP3

Fairtex SP3 er en god benskinne til kampsportPris: 649,- kr.

Disse Fairtext SP3 benskinner er dobbelt padded i ægte læder. De kommer med to velcrolukninger på bagsiden, så du kan stramme dem rigtigt godt, men så de stadig sidder behageligt og uden at rykke sig.

De beskytter ekstra godt ved vrist og skinneben, der anbefales at bruge denne model til hård sparring og træning indenfor MMA, Kickboxing, Mua Thai, ThaiBoxing, Full Contact og lignede.

En god benskinne i den dyrere prisklasse, der dog giver et ekstra lag beskyttelse i forhold til de billige modeller.

 

 

 

Phantom MMA benskinne MT PRO

brug det rette beskyttelse som benskinner til kampsportPris: 699,- kr.

Lavet af 100% kunstlæder, med 2 stærke velcrolukninger på bagsiden som kan strammes godt til, uden at være irriterende og stadig ikke bevæge sig når du kæmper.

Beskinnerne kommer med en god pasform og stærk padding, giver de både maksimal sikkerhed og optimal komfort.

De er fremstillet specielt, med henblik på muay thai, men kan stadig sagtens bruges til andet. Designet er langt så dine knæ også bliver beskyttet.

 

 

Joya ”PU DE LUXE PIRATES” benbeskytter

køb Joya pu de lux pirates på tilbudPris: 299,- kr.

Benskinner i slidstærkt syntetisk læder, med kraftige velcrolukninger der sikrer, at de bliver hvor de skal under kamp eller sparring.

Det er en rigtigt god model hvis du er nybegynder inde for kampsport, og hvis du er i teenage årene.

De er også i den billige ende af skalaen og er et godt tilbud. Pirat designet giver benskinnerne et råt og sejt look.

 

 

Phantom athletic ”impact” skinnebensbeskytter

Køb de røde Phantom athletic impact benbeskytterePris: 249,- kr.

Phantom benbeskyttere er lavet i nylon, så du har god fleksibilitet når du går rundt med dem på.

Der er velcro lukning i toppen, så du selv kan vælge hvor stramt de skal sidde, og som gør dem behagelige at have på.

De har god beskyttelse mod hårde stød, så de reducerer chancen for skader. Designet er rigtigt flot, med den dominerende røde farve, der dog også fåes i blå og sort farve.

 

Hvilken MMA benskinne skal du vælge?

Det kan selvfølgelig være svært at vælge den rigtige. Dybest set handler det om den gode beskyttelse, hvor især skinnebenene er et irriterende og ømt område. For at hjælpe dig med at tage en beslutning, kan du se denne video. Den er godt nok på engelsk, men giver den gode inspiration til at vælge de rigtige skinner til skinneben og fødder.

Sending
User Review
5 (1 vote)