køb en mavetræner til hjemmetræning

11 forskellige mavetrænere til rigtig & nem hjemmetræning

Hvis du gerne vil have sixpack eller måske bare vil have en stærk krop, så skal maven også trænes i 2020. Her er en mavetræner det fokuseret redskab der giver dig den effektive træning nemmest muligt.

Du finder forskellige træningsmaskiner til at træne maven med. Vi har fundet et udvalg af de bedste og forskellige mavetrænere der er oplagt til hjemmetræning. Træningsredskaberne træner forskelligt og derfor dækker udvalget fra den billige til den dyre.

 

Tunturi AB Shaper – Bedste redskab til begyndere


Forhandler Totalpris Læs mere
349,00 Til butik →

Tunturi AB Shaper er helt klart en af de bedre mavetrænere der er nem, hurtig og brugervenlig.

En simpel konstruktion der både giver den intense træning af hele maven, og gør det behageligt og nemt for dig som bruger. Du får støtte i nakken, ryggen og arme under træningen, så du træner korrekt uden at give spændinger opefter. Og netop spændinger oplever mange ved mavetræning der udføres forkert.

Perfekt træningsredskab til maven for begyndere eller øvede der ønsker den nemme træning. Træneren er sammenklappelig og kan gemmes væk efter brug.

 

 

Ab Wheel – Bedste til prisen

Forhandler Totalpris Læs mere
99,00 Til butik →

Hvis du vil have en billig mavetræner der virkelig sætter musklerne på prøve, er Ab Wheel helt perfekt. Hvis du er nybegynder, vil du nok opleve at det er ekstrem hårdt. For Ab Wheel er bedst, hvis du allerede har en god styrke. Du kan selvfølgelig godt begynde med træneren alligevel, for det er absolut bedste mavetræner til prisen.

En Ab Wheel er et håndtag med hjul på. Du skal ligge dig ned med hænderne på hjulet, som du så skubber udad og støtter modsat på fødderne(knæene). Dét giver dig mulighed for en belaste mave- og core regionen mest mulig, og derved skabe grobund for den bedre muskeltræning.

 

 

Abilica Premium Situp Bench – Robust træningsbænk

Køb en træningsbænk til at træne maven

Forhandler Totalpris Læs mere
1.105,00 Til butik →

Abilica Premium træningsbænk er til dig der ønsker den robuste mavetræner, hvor du kan træne med øget belastning. En sit-up træningsbænk i en god kvalitet og pris der er velegnet til seriøs hjemmetræning, motionsrum i firma eller mindre centre.

Bænken har en maksimal brugervægt belastning på hele 250 kg. Det giver dig en robust og kraftig kvalitet.

Bænken er med hældning. Det er med til at intensiverer træningen i forhold til almindelige situps. Fordelen ved bænken er, at du kan bruge vægtskiver til at øge sværhedsgraden og derved blive ved med at udvikle styrken.

Situp mavetræner bænken kommer med hjul på siden af den ene fod, så du nemt kan flytte bænken rundt.

 

 

Kettler mavetræner

brug en mavetræner test

Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 Til butik →

Kettler Lidio er en billig mavetræner bænk til dig der gerne vil optimerer træningen af de nederste, øverste og skrå mavemuskler. Den tyske Kettler træningsbænk er billig, hvor materialet følger prisen. Bænken skal nok holde, men den er uden den robuste og holdbar følelse som du får ved f.eks. Abilica udstyr. Bænken har en egenvægt på 10 kg. og kan holde til en maksimal brugervægt på 130 kg.

Bænken kan klappes sammen og stilles væk. Og kan være et godt alternativ til dig der drømmer om at træne målrettet af mavemusklerne. Du kan med fordel bruge udstyr som vægte eller sandsække til træningen der belaster muskler endnu mere, og derved styrker på sigt.

 

 

Viking Abslings / ab straps mavetræner

Forhandler Totalpris Læs mere
249,00 Til butik →

Ab slings er en anden god og simpel måde ala TRX og ab-wheel til at træne mavemusklerne. To slynger der skal hænges op i en pull up bar, kroge eller i en bjælke udenfor, er et nemt redskab at finde frem, bruge og pakke væk igen.

Du får en intensiv og alsidig træning på en ny måde med lidt anderledes træningsøvelser. Du kan nemlig træne hele din core region med dette simple udstyr til en pris på 200 – 300 kr.

 

 

Siddende mavetræner

Køb en mavetræner fitnessmaskine

Forhandler Totalpris Læs mere
3.899,00 Til butik →

Siddende mavetræner til dig der ønsker  det seriøse træningsudstyr i en højere prisklasser. Den siddende træner kan målrette træningen af specifikke muskler bedre end de fleste andre viste mavetræner maskiner og udstyr. Det er dog til en pris lige under 4.000 kr. som ligger i det mere professionelle brug eller hvis du stiller store krav til udstyret.

Mavetræner til at træne både mave og ryg. Og giver dig mulighed for at regulerer modstanden, helt ligesom du kan øge belastningen med flere kilo. Maskinen kan dog forekomme at være ret dyr i forhold til en maksimal bruger belastning på 120 kg. Bænken har DuraFirm polstring, hvor sædet kan justeres i højden. Maskinen giver modstand og kan bruge forøget vægt, hvor maskinen bruger 50 mm. vægtskiver.

 

 

Abilica Premium Wallbar

Køb en væg ribbe til mavetræning

Forhandler Totalpris Læs mere
1.879,00 Til butik →

En ribbe er det klassiske træningsredskab som alle kender fra skolen. Vægribben Abilica Premium er i en god kvalitet der kan give dig en intensiv træning af mave, core, arme eller udstrækning. Med benløft træner du mavemusklerne, men du kan også bruge ribben til at træne så meget mere. En anden fordel ved ribben er, at din eventuel partner og børn måske også vil finde sjov med ribben.

Velegnet i hjemmet med god plads da den fylder noget. Ribben er i en god og flot kvalitet med ovale ribber i massiv bøg. Den kan maksimal klare 130 kg. og skal monteres forsvarligt på væggen.

 

 

Træningsbold – God til mave, balance m.m.

Køb en træningsbold som mavetræner

Forhandler Totalpris Læs mere
149,00 Til butik →

En træningsbold er god til at træne balancen men også som en god udfordrende mavetræner. Det er et simpelt redskab der er lidt svær at gemme væk, men er ganske god til træne mave, core, balance m.m. Der findes rigtig mange forskellige øvelser. Her gælder det om at finde bolden med den rigtige diameter. De kommer i 55, 65 og 75 cm. Du skal vælge størrelse ud fra afstanden mellem dine knæ og jorden. Det bør ligge mellem 55 og 75 cm.

En træningsbold er ganske fin til at træne mavemusklerne, for du kan øge sværhedsgraden og ændre øvelser jo mere du bruger bolden.

 

 

Tunturi Power roller mavetræner


Forhandler Totalpris Læs mere
395,00 Til butik →

En crunch roller i en fin kvalitet der kan hjælpe til give den effektive punktræning af maveregionen.

Tunturi mavetræneren giver dig den rigtige vinkel på øvelser, så du undgår at lave forkert udførsel af mavetræningen og derved risikere unødvendig ømhed og forkerte belastninger.

En god og brugervenlig træner der er væsentlig dyre end AB-Wheels. Men dog fordelagtig til brug for både den unge som ældre til hjemmetræning. Den store ulempe er konstruktionen som er lidt besværlig at opbevare.

 

 

Peak Fitness AB mat


Forhandler Totalpris Læs mere
175,00 Til butik →

Peak Fitness Ab mat er en pude der ikke decideret giver dig træning, men er udstyr der kan hjælpe på samme måde som en balancepude eller lignede.

Formålet og grunden til at købe denne pude er, at puden støtter lænden når du laver mavebøjninger og maveøvelser, helt ligesom den kan bruges til crossfit og andet fitness.

Puden der giver støtte til lænden, er fremstillet i holdbart kunstlæder med 6,5 tyk polstring.

 

 

Peak Fitness AB mat


Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 Til butik →

Finnlo AB Dominox mavetræner er en anden type crunch roller der giver den samme træning som de viste rollers.

Fordelen ved denne model er kvaliteten. Du får en robust mavetræner i god materiale, hvor denne model kommer med en god nakkestøtte. Når du laver mavebøjninger med de billige rollers, vil der ikke være en god støtte til nakken og du vil der hurtigt kunne opnå spændinger i nakken.

Modellen i sort kommer med en højde på 70 cm. og egen vægt på 6 kg.