massagestol test med de bedste modeller

Massagestole i god kvalitet til din/jeres velvære

Du kender sikkert til ømme, stive muskler eller spændinger fra sport, stress m.m. Her er massage med til at afspænde og give velvære. Det kan du opnå med hænderne eller med udstyr som massagepuder, fodmassage maskiner og den mere eksklusive massagestol.

Massagestole til firma og privat brug kan være det gode alternativ til en massør. Du opnår en forbavsende god massage med mange stole i højeste kvalitet. Her følger prisen selvfølgelig med, for massagestole er en væsentlig større investering end håndholdte elektriske massageapparater, Recovery boots og andet.

Vi har fundet nogle af de bedste stole i denne massagestol test. Vi har ikke selv testet stole men valgt modellerne fra diverse test og brugeranmeldelser. Modellerne nedenfor er kåret som bedst i test eller anbefalet for høj kvalitet hvad en massagestol kan og bør. De forskellige modeller er både i de billige som høje priser.

 

 

 

 

Care Relax CR3550

køb en luksus massagestol til firmaet

ForhandlerTotalprisLæs mere
39.995,00 Til butik →

Care Relax massagestol med 4D er velegnet til dybdegående massage fra top til bund. Stolen er i robust kvalitet og får gode bruger anmeldelser for sin holdbarhed, brugervenlighed og ydelse.

Stolen bruger FUJI’s Exstreme robot, der er anerkendt for høj ydelse i forhold til massage. Modellen har 3-dimensionel scanning af kroppen med aku-punkt navigation der kan justeres i 7 trin, så massagen bliver tilpasset til din krop.

Stolen har 4-dimensionel massagerobot og 2-fingersystem med 2 massageruller. Der er 11 forskellige autoprogrammer og 22 manuelle massagefunktioner.  Brug de forskellige programmer til luftmassage, vibration, arm massage, skuldermassage eller forlænger til benene, så stolen kan bruges til personer med en højde op til 210 cm.

CR3550 stolen er CE-godkendt som hjælpemiddel og er ganske brugervenlig for de fleste. Der er et stort display og enkel betjening med anvisning af massage processen.

 • 3D scanning
 • 4D massagerobot

 

 

 

 

Venus Massagestol

køb den billige massagestol til hjemmet

ForhandlerTotalprisLæs mere

Pris: 10.000,- kr

Venus massagestol er en billig model i et design der mere ligner en stor lænestol med puf end en klassisk massagestol. Det giver dig et design og størrelse, der kan passe ind i stuen.

Stolen giver l-formet massage med zero gravidity kørsel på skinner fra hoved og ned til ballemusklerne. Velegnet til dig med spændinger og problemer med iskiasnerven. Der er 4 autoprogrammer med mulighed for manuel styring. Du styrer via en indbygget fjernbetjening i armlænet.

Kvaliteten er ikke lige så høj som Iwao modeller, men du får dog en prisvenlig massage der er speciel god til nakke og læn.

 

 

Chaiselong Sky Plus

køb en chaiselong massagestol

ForhandlerTotalprisLæs mere

Pris: 54.900,- kr

Chaiselong stol fra Worldofcomfort der passer ind i den moderne stol. Smart og stilren design kombineret med massage, har gjort denne stol til et populært valg. Du finder stolen i forskellige farve muligheder som sort, hvid, beige, brun, mørkeblå og rød.

Stolens funktioner i forhold til massage er ganske fint. Stolen er tysk produceret som Beurer og giver den samme grundighed, brugervenlighed og teknik.

 • Chaiselong massagestol
 • Flere farver
 • Tysk produceret

 

 

Beurer MC3800 massagestol

massagestol 4d fra beurer

ForhandlerTotalprisLæs mere
13.299,00 Til butik →
17.499,00 Til butik →

Tyske Beurer der er kendt for blodtryksmåler, varmepuder, løbeure, babyalarmer og stort set alt andet elektronisk, laver også massagestole som denne Beurer MC3800 massagestol i den billige prisklasse.

Beurer massagestolen er velegnet til privat og firma brug. En robust stol med forskellige funktioner til massage som shiatsu, tappe, ælte og rulle massage. Der er 3 automatiske forprogrammerede programmer og 3 intensitetsniveauer.

Stolen har bodyscan funktion til f.eks. at give shiatsu massage af læn, ryg eller nakke. Helt ligesom du kan få masseret hele kroppen.

Designet ligner en klassisk elegant massagestol med kunstlæder. Det er forholdsvis nemt at vedligeholde med let rengøring. Vægten på stolen er 51 kg. så den flyttes ikke lige rundt så let.

 

 

Beurer MC5000 Deluxe massagestol

køb massagestole fra tyske Beurer

ForhandlerTotalprisLæs mere
14.999,00 Til butik →
14.999,00 Til butik →
18.299,00 Til butik →
26.619,00 Til butik →
29.999,00 Til butik →

Beurer MC5000 er storebroren til MC3800 massagestolen. Med MC5000 får du nemlig en noget højere kvalitet, ydelse og lidt ekstra luksus i forhold til funktioner og finesser.

MC5000 massagestolen har forskellige massage funktioner, fodmassage og automatisk bodyscan funktion til indstilling. Du kan vælge mellem fem forskellige typer massage som shiatsu, tappe, ælte, rulle og lufttryk.

Stolen har 3 intensitetsniveauer og massageprogrammer; stresset, slap af og terapi. Massage bliver udført med 4 hoveds-massagesystem der kan justeres til 3 forskellige bredder og separat aktivering af lufttrykmassage i sæde, fod eller læg-region.

 

 

 

 

 

Finnspa Premion massagestol

lej den professionelle massagestol

ForhandlerTotalprisLæs mere
16.499,00 Til butik →

Pris: 12.900,- kr

Finnspa Premion stolen kommer i samme prisklasse som Beurer MC3800 stolen. Dog er designet på Finnspa Premion massagestolen lidt mere klodset. Stolen der findes i lys og sort farve fylder meget. Men udseende skal dog ikke snyde, for du får en ganske god ydelse i forhold til massage.

Stolen fra finske Finnspa kan tilpasse i styrke, varighed, rullebredde, hastighed og andet i forhold til dit behov og ønsker for massage. Vægten på stolen er hele 77 kg. så den må siges at stå fast på gulvet.

Premion stolen har 6 forskellige massagefunktioner som roller, knock, shiatsu m.m. Du kan også vælge at  bruge de 5 automatiske fullbody programmer til at lindre muskelspændinger m.m.

Stolen er velegnet til den private velvære, hvor du kan opnå let zoneterapi, nakkemassage, massage af lænd eller andet sted på kroppen. Du styrer stolen via fjernbetjening, hvor du kan indstille nakke, ryg eller måske lægge stolen ned.

 

Hvorfor massagestol?

Hvis du har smerter i ryggen som rigtig mange danskere oplever, skal der selvfølgelig tages aktion om det. Og her kan du vælge at gå til din ugentlige massør. Det har sine klare fordele, hvor ulempen er økonomi og tiden. Her kan en professionel massagestol være det gode alternativ, som ikke nødvendigvis er billigere, men dog løsningen der kan afhjælpe dine problemer med ryg, nakke og generel velvære.

Fordele ved massage?

Den store ulempe ved en massagestol hvis det er til privat brug, er pladsen og prisen. Men hvis dette ikke er et problem, eller du overvejer at købe en massagestol til firma eller institution, er de klare fordele ved massagestole disse ting:

 • Massage kan give livsglæden tilbage
 • Massagestole kan hjælpe til at øge blodcirkulationen, hvor tapping massage er med at give den rette massage
 • Massage kan afstresse
 • Massage kan lindre smerter og ømhed
 • Æltning med dybdegående massage kan fjerne muskelspændinger og stivhed
 • Stort set alle kan bruge en wellness massagestol hvad end det er firma eller privat
 • Du får næsten din egen massør med en massagestol i ordentlig kvalitet

Hvilken massagestol er bedst?

Massagestole kommer i forskellige afskygninger i forhold til ydelse, design og kvalitet i de forskellige brands som Promas, Woc, Panasonic, Kilberry, Apollo, Ijoy, Keyton, Beurer m.m. Og derfor gælder det selvfølgelig om at finde verdens bedste massagestol ud fra dine behov, ønsker og økonomi. Her skal du som udgangspunkt kigge på behov, præmis og funktioner.

Pris

Hvis du køber i forhold til privat brug, er prisklassen ofte den vigtigste ting som vi vælger ud fra. Budgettet skal hænge sammen, hvor pris og kvalitet ofte hænger sammen. Her gælder det om at kigge på de nødvendige funktioner, så du ikke betaler for unødvendige ting og derved får mindre kvalitet i forhold til kerne ydelserne som du ønsker.

2D, 3D, 4D

Kvalitet og pris afhænger ofte af om det er en 2D, 3D eller 4D massagestol. 4D er det mest avanceret system, som kommer tættest på en ”rigtig” massage som fra massør. 3D giver en effektiv massage da massageruller har en større bevægelsesfrihed. Den mest simple udgave er modellerne med 2D som giver mindre ydelse end de andre modeller, men dog sagtens kan give dig en god massage i privaten.

Kropsscanning

Hvis du ikke ønsker at indstille stolen til specifik massage hver gang, kan du med fordel kigge efter modeller med præcis kropsscanning der gør de automatiske programmer bedre.

Zero Space

Gør stolen i stand til at stå helt op af væggen, der er velegnet hvis du har begrænset plads i boligen. Det er ikke en funktion i forhold til massage.

Luftpuder

Luftpuder i stolen er med til at trykke på kroppen under massage. Og kvalitet og ydelse af dette er forskellige i forhold til modeller og priser.

Varme

Infrarød varme eller varme i rullerne kan være med til opvarme den hele krop eller det specifikke sted der skal masseres.

Hoftesving i sæde

Hvis du har smerter i lænden, kan hoftesving i sædet være en god ide. Nogen modeller som udvalget fra IWAO kommer med hoftesving i sæde. Det giver mulighed for bedre dækning omkring lænden.

Zero Gravity

Zero Gravity funktion giver en mere realistisk massage ved at arbejde mere med egenvægt.

Tekniske detaljer

Højtaler, app-styring og lignede kan være det ekstra der giver ekstra luksus. En elektrisk massagestol der kan tilsluttes telefonen er ikke nødvendigt i forhold til massage, men noget der kan gøre tingene meget sjovere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en massagestol?

Massagestole starter ved en pris på 10.000 kr. og op til 100.000 kr.

Hvilken massagestol er bedst i test?

Iwao Jasmin massagestol med 2D, Iwao Skyline 3D og Care Relax 3500 med 4D er nogen af de bedste modeller på markedet i Danmark.

Hvorfor købe en stol?

Det er en dyr investering, men hvis du har brug for daglig massage kan det være et fornuftig køb. Hvor indkøb til firmabrug kan give mere velvære og tilfredsstillelse på arbejdspladsen.

 

Din kommentar?