Lær din krop at kende og hold dig i form

Lær din krop at kende og hold dig i form på den smarte måde

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Denne artikel er lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen og betalt

Alle danskere har på et eller andet tidspunkt haft et ønske om at forbedre deres krop. Hvad enten det er igennem masser af motion, operationer eller noget helt tredje, skal vi lade være usagt her. Men faktum er, at rigtigt mange danskere er utilfredse med deres kroppe, og det er grunden til at fitnesscentre og dets lige er så stor en forretning, som det er.

Men hvad er det der gør, at vi er så utilfreds med vores kroppe? Er det fordi vi ved, at vi kunne være sundere og dermed få et længere liv, eller er det fordi, at vi er bevidste om hvad omverdenen måske tænker om os?

Samfundet kan virke til at være optaget af menneskers fysiske udseende, at det nærmest kan blive for meget. Body shaming og andre afskyelige udtryk er blevet dagligdag og har givet alt for mange mennesker store bekymringer. Pas på din krop fordi du lytter til den og kun vil ens eget bedste. Lær din krop at kende og hold dig i form.

 

Lyt til din krop

Kropsterapi er en form for terapi, hvor i samarbejde med en psykoterapeut lærer at lytte til sin krop og mærke de signaler den sender. Kropmærksomhed kaldes det, hvor man er opmærksom på sin krop og hvad der sker i den. Det er for mange mennesker en helt ny følelse, fordi de aldrig rigtigt har lyttet til deres egen krop. De har rettet sig efter hvad samfundet og omverdenen har dikteret.

Men hvad der er rigtigt for den ene, kan meget vel være forkert for den anden. Derfor er kropsterapi så god en ting, for der kan det enkelte individ lære at lytte til sin krop og træffe de rette beslutninger. Det er sundt for både krop og sjæl, da man lærer hvordan alt går op i en højere enhed. Balancen mellem fysisk og mentalt velvære er ganske fremtrædende og ved hjælp af kropsterapi, kan man lære at forbedre denne balance. Hvis det lyder som noget for dig, så gå in på www.kropsterapi.com og læs mere. Det kunne være starten på et nyt forhold til din egen krop.

 

Træn din krop derhjemme

Hvis man lytter til sin krop, så vil man ofte opdage, at den er rastløs og trænger til at brænde noget energi af. Dette gælder især i dagens Danmark, hvor så mange mennesker har stillesiddende job. Vi tilbringer time efter time foran skærmen i den samme stilling.

Man behøver ikke være kropsterapeut for at fornemme, at den er helt gal, hvis man ikke får rørt sig bare en smule. Derfor kan man med fordel dyrke en træningsform, som man kan udøve hjemme hos sig selv. Det er jo begrænset hvor mange store maskiner man kan have, så mindre kan også gøre det. Hulahopringe med vægt eller uden er en glimrende måde at forbrænde kalorier på og få lidt sved på panden. Det er sjovt og god for mavemuskulaturen. Gå ind på Bilkas hjemmeside, se det store udvalg og kom i gang med træningen med hulahopring. Din krop vil takke dig, hvis du bare gider lytte til den.

4.8/5 (39 Reviews)

No Responses

  1. admin
  2. admin

Din kommentar?