Kosttilskud – altid vær på den sikre side

Kosttilskud – altid vær på den sikre side

Kosttilskud er helt enkelt tilskud til kosten, som navnet også så fint lægger op til, og kosttilskud kan fås i mange forskellige varianter – både som pulver, piller, kapsler eller mikstur. Det er nok de ganske almindelige vitaminpiller, som de fleste danskere kender bedst til og er allermest trygge ved, men der er altså også andre typer af produkter, som f.eks. forskellige urter og planter, omega 3-fedtsyrer i fiskeolieprodukter og til sidst stoffer eller ingredienser, der enten er udvundet af planter, dyr eller andet.

Grunden til, at vi indtager kosttilskud, er vel i manges tilfælde, at man har en forestilling om, at man ikke får indtaget nok vitaminer og mineraler gennem éns daglige kost – og for at man kan være 100 % på den sikre side, er kosttilskud det lette valg til, at man kan sove trygt og godt om aftenen, velvidende at man har gjort, hvad man kunne.

Et godt supplement til den normale kost

Kosttilskud er altså fødevarer, der går ind og supplerer den normale kost, og det er dermed kilder til forskellige næringsstoffer med en både ernæringsmæssig og fysiologisk virkning. Og til alle jer, der er lidt skeptiske over for kosttilskud, skal det siges, at der findes mange veldokumenterede kosttilskud på markedet, der virker, og som, man med sikkerhed vil kunne sige, har en gavnlig effekt. Det er derfor en rigtig god idé at indtage kosttilskud ved siden af den normale kost, så man kan være sikker på, at man får de nødvendige vitaminer og mineraler, som det er anbefalet. Her kan du finde dit kosttilskud.

Kom gennem de kolde vintermåneder med øget energi

Det er især en god idé med kosttilskud om vinteren, hvor det er mørkere udenfor, end det plejer, samtidig med at det kan være meget koldt. Og grundet mørket og kulden er det også især i disse måneder, at man har en tendens til at nedprioritere motionen og bare gemme sig under dynen. Det er her specielt vigtigt, at man supplerer med kosttilskud, så man ved, at man er dækket godt ind. Som de fleste også ved, er det især vigtigt at få en masse D-vitamin, når man går rundt og snotter i januar-måned og blot drømmer om at rejse langt væk. Kosttilskud kan være med til at give dig den ekstra energi, du går og mangler, og som gør humøret højere og generelt bare hverdagen lidt lettere.

4.8/5 (30 Reviews)

No Responses

  1. Anonymous
  2. admin

Din kommentar?