Kombinerer motion og fest? Det giver lidt kolorit i livet

Kombinerer motion og fest? Det giver lidt kolorit og farver i livet

Vi skal alle dyrke motion for sundhedens skyld, og hvorfor ikke kombinerer motion og fest, så alting bliver bare lidt sjovere?

Kombinationen af at holde en fest efter en dag med motion spreder sig mere og mere, og nu når mulighederne for motionsformer efterhånden er blevet udtømmelige, så er der rig mulighed for både at dyrke sit yndlingsmotion og samtidig holde en social fest med de andre udøvere og hjælpere.

Dybest set kræver det kun en enkelt tilføjelse i dit arsenal af udstyr, for du har jo allerede udstyret til din form for motion, og så skal der bare købes et festkostume, som du f.eks. finder her.

 

Udannelsessystemet har taget motion og fest til sig

Mulighederne for at kombinerer både det sunde og festen er ganske omfangsrige. En god illustration på dette, kunne være indenfor uddannelsesverdenen hvor f.eks. Ringkøbing Gymnasium i samarbejde med Rofi-Centret, laver den gode dag for de unge mennesker.

Første del af dagen består af motion i alle sine afskygninger som der findes på Rofi-Centret. Om aftenen er der så dækket op til det gode fest, for elever, lærere og forældre.

Du kan jo bruge ideen fra Ringkøbing indenfor dit eget område og motionsform. En idrætsklub kunne samarbejde med firmaer eller institutter, og skabe den ekstra indtægt der driver enhver klub i Danmark, eller som firma kunne i arrangerer en idrætsdag sammen med socialt arrangement. Du kan arrangerer den sjove motion og så opbygge den fede fest.

 

Løb er den perfekte motionsform at kombinerer med fest

Nu det med at løbe er blevet rigtig udbredt, og jo, så mange andre motionsformer er også, men på antal er løb en af de rigtig store motionsformer her til lands.

Københavns maraton er en begivenhed, der tiltrækker rigtig mange mennesker på alle planer indenfor løb, hvor Københavns kommune inviterer til fest, der dog måske nok kræver lidt arrangering som beskrevet i Politiken her, hvis det skal have en snert af fest, men ideen og tanken er ganske god.

Ude i klubberne er der både indenfor løb og alle andre arrangementer, muligheden for at skabe sjove sociale fester med f.eks. temaer som man ser ved mange oktober fester med kostumer og det hele, der ofte får frivillige fra sportsklubberne til at skabe aftenen. Dette koncept kan spredes ud til alverdens former og arrangementer, hvor sjove temaer som cowboy, romere og andet kunne give den ekstra kolorit på festen.

 

Husk alhokol og sport kan være en dårlig kombination

Det med seriøs idræt, motion eller træning og så fest, det indbefatter jo selvfølgelig også alkohol, for hvad end holdning man har til alkohol, så gør det bare ting sjovere.

Alkohol er bare ikke så godt med den seriøse træning, hvis du nu træner på et stadie der over stadiet med bare at holde sig i gang. Det at komme sig og reparere musklerne bliver en prøvelse for kroppen, hvis du indtager et stort indtag af alkohol f.eks. efter maraton løbet.

Det betyder selvfølgelig ikke at du skal afholde dig fra alkohol til en tyrolerfest eller andet efter løbet, men bare gøre det med omtanke.

4.8/5 (53 Reviews)

No Responses

  1. Anonym

Din kommentar?