Kom godt i gang med den aktive livsstil

Kom godt i gang med den aktive livsstil nu fremfor at vente

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Er det ikke morsomt (eller tragisk) hvordan vi ved, at noget er sundt for os, men alligevel undgår vi det? Vi undgår det så meget, at det er skadeligt. Intelligente mennesker, der kan sende en mand til månen og bygge imperier, kan stadig være utroligt stædige og blinde med hensyn til deres egen sundhed. Det kan virke helt åndssvagt, men utroligt mange mennesker lever fuldstændigt stillesiddende liv.

Det ER åndssvagt, for motion er sjovt og giver mere overskud i hverdagen. Så de der siger, at de ikke har overskud til træning, lyver i virkeligheden bare for sig selv. Men bare en lille smule motion, vil man opdage hvor dan man får det bedre, både fysisk men i den grad også mentalt.

Kom godt i gang med den aktive livsstil nu, fremfor at vente.

 

Op på cyklen

”Jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt langt omkring.” lyder en kendt dansk børnesang. Den er i den grad relevant for voksne også, for cykling er ikke blot en praktisk måde at komme omkring på, det er også en fantastisk motionsform.  Hvad enten man er til de uendelige, jævne landeveje på en racercykel, eller om man er til offroad, muddersprøjtende ture på mountainbike, så er cykling en sjov motionsform. Denne er også ganske skånsom for kroppen og du bliver næppe øm andre steder end ben og bagdel.

Det behøver ikke koste en formue at komme i gang. Både almindelige landevejscykler og mountainbikes, kan købes til yderst overkommelige priser. Køb her din nye cykel og mærk din krop pumpe, mens du suser gennem en bakket skov eller ud af den lange landevej.

 

På med løbeskoene

”Man træder ud på vejen, og hvis man ikke holder sine fødder tilbage, er det ikke til at sige, hvorhen man bliver ført.” Således skrev Tolkien i Ringenes Herre. Det er nok den samme følelse man får, når man første gang opdager glæden ved at løbe. Man hopper i sine yndlings løbesko og opdager, hvordan man lægger kilometer efter kilometer bag sig.

Løb er en motionsform, der kan dyrkes af de fleste og der findes næppe noget er, der er mere tilfredsstillende end første gang, man løber 5 kilometer uden stop. Løb er sundt for hele kroppen og vil kunne gavne din kop på rigtigt mange måder. Man behøver jo ikke løbe 5 kilometer med det samme. Er du i dårlig form, så start med en rask gåtur, med små løbestrækninger undervejs. Du vil hurtigt opdage, hvordan du bliver bedre og bedre. Klik her og se et bredt udvalg af godt udstyr til løb. Det er vigtigt at man har ordentligt fodtøj, da du ellers risikerer smerter eller skader.

 

Tving dig selv

Det er måske nemt at sige, men langt sværere at føre ud i livet. Men motion handler virkelig mest af alt om, at presse sig selv. Det er aldrig nemt og selv elite sportsfolk har dage, hvor de bare ikke gider. Men det handler om, at have det rigtige mind-set. Uden det er det umuligt. Så allier dig med en ven og træn sammen. Eller før en træningsdagbog, så du har noget at stå til regnskab overfor. Beløn dig selv for succesoplevelser. Hvad end der virker for dig. Så vil du hurtigt opleve, at motion kan blive en fast del af din hverdag, som du ikke vil undvære igen.

4.7/5 (40 Reviews)

No Responses

  1. Anonym
  2. admin

Din kommentar?