Hvordan taber man sig bedst? Har du taget lidt for mange kilo på omkring maven, lårene, i ansigtet, numsen og sådan generelt gennem de sidste mange måneder eller måske år?

Har du besluttet dig, at nu er det på tide at gøre noget ved disse overflødige kilo og højest sandsynlig en utrolig usund livsstil?

Nu vil du have svar på, hvordan du taber dig bedst så du kan komme i gang med at forandre dit liv!

De svar kan du heldigvis få lige her. Og ikke bare et svar på hvordan du taber dig ved at smide nogle kilo, men du får en gennemtestet og sikker måde hvorpå du ikke bare taber dig, men også kan opretholde dit vægttab i mange år frem. Vel og mærke uden du falder i det hul, som mange gør, når de prøver på at tabe sig – nemlig at gå sur i tingene alt for hurtigt og giver op.

 

Erkendelse er den rigtige måde til hvordan man taber sig bedst

hvordan du taber dig hurtigt er vigtigt at vide

For at tabe dig hurtigt som langsomt, skal du først være ærlig overfor dig selv ved at spørge:

Hvor hurtigt er et hurtigt vægttab?

Er det 5 dage? Er det 1 uge eller 2 uger? Er det et måned eller flere?

Grunden til at du skal gøre dig det klart er, at du bliver nødt til at være realistisk omkring dig selv og det at smide kilo, for hvordan man end vender og drejer det…

Det er fysisk umuligt at smide alle sine overflødige kilo i løbet af meget kort tid på en sund måde!

Der findes slankekure der virker hurtigt, eller du kan selvfølgelig altid sulte dig selv, og det vil give dig et hurtigt vægttab af et par kilo(vandet i kroppen), men det vil med garanti smadre din forbrænding og give dig endnu flere kilo i det lange løb, eller alternativt, at du bliver dødssyg, fordi du smadrer kroppen, da den ikke får de nødvendige vitaminer og mineraler som den har brug for at forblive sund.

Derfor skal du gøre det klart for dig selv, at du ikke er ude på en hurtig mission der kun varer et par uger, men du er ude på et livsprojekt der kan være rigtig langtrukken alt afhængig af din nuværende kropslige stand, og så er det ligegyldigt om du leder efter den bedste måde til at smide kilo på maven, lårene, hofterne, numsen eller andet.

 

hvordan taber man sig bedst? Med det vigtigste redskab

Der findes en super vigtig ting der helt klart er det vigtigste redskab, der afgør om du taber dig eller ej, og det er din motivation for at tabe dig.

Motivation er det vigtigste redskab for at tabe sig!

Nu vil du sikkert påpege, at det med at finde motivation kan være rigtig hårdt, og det helt rigtigt…

At trække sig selv op ved hårene en kold december aften hvor det tilmed er bælgmørkt udenfor, kan være næsten umuligt at overvinde, for ikke at snakke om en træt mandag aften efter børnene er lagt i seng, hvor det at smide benene op og finde fjernbetjeningen er mere tiltrækkende. Derfor skal man have det vigtigste redskab for at motivationen virker, og det er – at have et mål for hvorfor man vil tabe sig, og ikke bare et mål, men et helt bestemt mål…

Et mål der er så vigtigt for dig, at du vil gøre hvad som helst for at opnå det!

Hvis du har et mål, som du bare vil opnå, så gør det de trælse tider som f.eks. at tage den løbetur eller undlade at spise slik en mandag aften, meget nemmere.

Hvad er så et godt mål vil du måske spørge?

Det er et spørgsmål, som du kun selv kan besvare, men hvis du er forelsket i en person, så brug dette som et mål ved at sige til dig selv, at du vil se så godt ud som muligt for at vinde denne person, eller at du vil overvinde din egen fysiske formåen eller noget helt andet som har stor betydning for lige din person og liv.

Find et mål som du virkelig, virkelig og virkelig gerne vil opnå, og så er du allerede i fuld gang med din mission på smide de overflødige kilo.

 

Det første skridt til at tabe dig

brug de sunde skridt for langvarigt vægttab

Nu du har et mål for hvorfor du vil tabe dig, så er første skridt, at skrive dit mål ned på et stykke papir, og have det på dig ligegyldig hvor du er henne.

Det kan lyde tosset, men hvis du tænker lidt over det, så er det en evig påmindelse til dig om at du har et mål for, hvorfor du vil tabe dig.

Vi vil alle blive udsat for fristelser hele tiden, der ikke er forenelige med at tabe sig, og derfor er en lille påmindelse om dit mål altid godt, når du står overfor de usunde fristelser, for det stykke papir vil brænde sig ind i din dårlige samvittighed og forhåbentlig sparke dig væk fra fristelserne.

 

Du skal ændre dine usunde vaner

ændrer dine usunde vaner til sunde vaner

Grunden til at man tager på, er at man får tilegnet sig nogle dårlige vaner, der over tid, bare hober sig op. Så hvis du vil tabe dig, så er eneste vej at få ændret disse vaner igen.

De fleste mennesker der starter på en slankekur eller et vægttab, starter med at smide alt usundt ud, og så ellers køre på med den ultra sunde livsstil.

Vi kender alle en person der har gjort det, eller måske prøvet det selv, og vi kender alle til slut resultatet om, at det desværre kun holder meget kort tid.

Grunden til dette er, at de fleste mennesker ikke kan tage sådan en kold tyrker ret lang tid med at få styr på de sunde madvaner, og derfor vender man tilbage til de gamle vaner igen.

Løsningen er at tage ændringer i små skridt og kun ændre få vaner af gangen. Start med at sige til dig selv, at nu er det slut med at drikke cola. Fremover drikker du kun vand, og så tillader du andre af de dårlige vaner, indtil det at drikke vand i stedet cola, juice og andet sukkerholdigt drikkelse, er blevet en ny automatisk vane.

Dernæst smider du alt det usunde slik, chips, fedtstoffer og andre vaner ud af vinduet, og skifter dem ud med sunde ting som frugt, nødder og generelt sund kost indtil dette også bliver en ny og ikke mindst, sund vane.

Selvom dette er en opskrift på at skulle tabe sig bedst og også hurtigt, så skal du huske på, at dit vægttab skal være realistisk og varigt, så hvis du kan smide alle de usunde vaner ud på en gang, så skal du selvfølgelig gøre det, men de fleste mennesker kan dog bedre klare at tage det i små skridt, for vaner er netop hvad ordet siger … vaner, og målet er, at de sunde ting skal blive en vane, der også varer ved.

Du behøver nok ikke at få at vide hvad alt om de sunde kostråd til at tabe sig, men en ting skal du dog vide – Det med diet cola, er ikke en god ide, selvom der er brugt milliarder på at bilde os det ind. Hvad der derimod er sundt, er at drikke vand for vand er din krop bygget på.

 

Sæt forbrændingen i gang

du kan træne muskler derhjemme med det rette udstyr

Når man skal tabe sig, så skal forbrændingen i vejret, og der er en meget simpel formel for at kunne dette. Din krop og forbrænding har brug for proteiner, kulhydrater, sund fedt og vand.

Byg din kost på disse ting, selvom det med kulhydrater er der delte meninger om, men hvis du skal motionere, hvilket du skal for at tabe dig hurtigt, så har kroppen brug for energi, hvilket kulhydrater er med til at give.

Vi kommer til motion, hvilket er med til at øge forbrændingen, men med hensyn til kost, så er der et par ting, som er vigtige til at skabe det naturlige vægttab.

Spis når du er sulten og ikke for sjov, eller fordi det bare smager alt for godt. Spis langsomt, for det er videnskabeligt bevist, at hjernen kan tage helt op til 20 minutter før den registrer mæthed, og i det tidsrum kan man nå at proppe rigtig meget indenbords.

Derudover så er vandet din vigtigste ingrediens, for vand er med til at udskille affaldsstofferne samtidig med at 68% af din krop, er bygget på vand. Der er ingen forskning som har kunne påvise min. mængden af vand som man skal indtage, selvom mange siger at 4-8 glas dagligt er, hvad man skal drikke. Det er godt råd, men det er dog kun et råd, for det med vand indtagelser varierer og en god fingerregel er vel at føle sig frem om kroppen er dehydreret eller ej.

 

Hvis du vil tabe dig, så skal pulsen op

motion i form af cykling eller andet er nødvendigt for et hurtigt vægttab

Hvordan man end vender og drejer det, så er det med at tabe sig uden at motionerer på en eller anden måde, ikke muligt.

Når man skal smide nogle kilo på den sunde, naturlige og hurtige måde, så skal der motion til, og hvis vil opnå et hurtigt vægttab, så skal pulsen op, så det også kan mærkes.

Hvis du er typen, der ikke er vant til at røre dig synderligt meget, så start blødt ud, i stedet for at begive dig ud på den store løbetur, som du giver op på i løbet af et minut eller to alligevel.

Hvis du er i stand til at løbe bare lidt, så start ud med et par minutters løb, gå et par minutter og så løb lidt igen, gå lidt, løb lidt osv. Alternativt så start med at gå en tur, cykel en tur – Alt tæller, og i starten skal kroppen til vænnes, og dernæst forøger man intensiteten gradvis.

Derudover for at øge din forbrænding, hvilket alt motion selvfølgelig gør, så er det med at træne musklerne enten med vægte eller kroppens egen vægt, noget af det bedste til at sparke forbrændingen hurtigt i gang. Du kan starte ud med at købe et vægtsæt som du kan bruge derhjemme – De bedste priser og produkter finder du her.

Hvis du har mod på at løfte vægte i motionscentret, så brug minimum 30 minutter 3-4 gange om ugen på denne motionsform, hvor du den ene dag træner arm + bryst, næste dag tager du skuldre og ryg, 3 dag træner du ben og mave og så fremdeles. Start blødt ud de første par uger, så musklerne bliver vant til den nye træningsform, for ellers vil du opnå utrolig ømhed, som kan betyde at du giver op.

Hvis du ikke er meget for at træne blandt andre, så kan du også sagtens gøre det derhjemme, enten ved købe et par billige vægte der kan reguleres som ved Getbig lige her, eller ved at træne forskellige muskelgrupper ved hjælp af kroppens egen vægt. Armbøjninger, mavebøjninger, planken, yoga strækøvelser og alle de andre former foran fjernsynet 30 minutter hver aften, er noget der virker, og så kan du samtidig få set nyhederne eller andet.

Hvis du vil tabe dig hurtigt, så er det med at starte blødt ud, kun i starten, for du skal forøge intensiteten i alle motionsformer, når du har tilvænnet kroppen, men det med at tilvænne kroppen og din hjerne er dog en god ting, for det er samtidig med til, at du forbliver i kampen mod de overflødige kilo, og så gør du det også nemt for dig selv.

 

Husk på hvorfor du vil tabe dig!

husk på hvorfor du vil tabe dig hurtigt

Den her fremgangsmåde til at tabe sig på den bedste sunde måde, er et forsøg på at fortælle dig den simple og naturlige måde hvordan du taber dig bedst og hurtigt, hvilket ikke er de næste 14 dage, men derimod over de næste mange måneder, og samtidig også hvordan du forbliver ved med at tabe dig, eller når du rammer din optimale vægt, bliver ved med at fastholde en sund livsstil.

Dit mål er hvad der holder dig i gang, og når du oplever succes med det, som du gerne vil opnå, så sætter du dig med garanti andre mål, så det er en spiral til endnu mere sundhed, det vigtigste er dog at huske på…

Dine overflødige kilo kom ikke på en dag, og de forsvinder heller ikke på en dag!

Derfor hæng i hver dag med at ændre de usunde kostvaner og tag den gå, løbe eller cykeltur og brug tiden aktiv med kroppen naturligt foran fjernsynet i stedet for at fede den, så vil du indenfor få måneder opleve, at det rent faktisk virker for dig.

Der findes ingen hurtige genveje til hvordan taber man sig bedst og få en slank og sund krop udover den hårde vej. Den vej som du, jeg og alle andre kan tage, så længe vi har et mål vi gerne vil opnå – Hvilket du har!

Sending
User Review
0 (0 votes)