Hulahopring med vægt kan være dit nye træningsudstyr til hjemmet. Michelle Obama, Beyonce, Shaquille O’Neill og andre kendte mennesker har vedkendt sig at bruge hulahopring i deres træning. Grunden er, at denne ring sammen med sjippetov, vægte og cardio, kan give dig den sjove måde at dyrke motion, samtidig med, at du kan opnå gode resultater som f.eks. en fladere mave og bedre fysik.

Vælg blandt disse forskellige vægtklasser indenfor hulahopringe

Hvad gør en hulahopring med vægt?

Du ved nok allerede, hvad en hulahopring er. Men måske du ikke kender formålet med at bruge den?

Formålet er blandt andet træning af maveregionens muskler og hele core regionen på den sjove måde. En ring med vægt adskiller sig ved, at med vægt på hulahopringen, så giver det en mere effektiv og udfordrende træning end andre kendte mavetrænere. Du kan gradvis opjusterer tingene ved at tilføje mere modstand.

Alle kender en hulahopring fra barndommen. Og hvis du vil skabe den sjove træning foran. f.eks. fjernsynet, så læs videre og find ud hvad, hvilken type og hvor du skal købe din hulahopring.

Hvordan bruger man en hulahopring med vægt?

Hulahopring med vægt hvad gør den? Og virker det nu også, som mange påstår?

Hulahopringen aktiverer dine muskler i stort set hele kroppen. Du bruger din krop og koncentration på at holde gang i svingningerne og balancen. Det er selvfølgelig hovedsageligt core musklerne i midt regionen med mave og ryg, der bliver belastet mest. Disse muskler skal på arbejde for at holde ringen i balance.

Hvad hulahopring med vægt gør, er at ekstra vægt giver en hårdere træning for musklerne, alt afhængig af hvor meget vægt du vælger på ringen. Det giver logisk nok en større modstand for mavemusklerne. Det er med til at sætte forbrændingen op, da du bruger flere kræfter på at holde tempo og balance.

Der er utallige tilfælde der beskriver at man kan tabe sig, og flere påviser at man kan smide 5 cm. om livet på 3-4 ugers intens træning. Et træningsredskab som Ab wheel vil dog give den hårdere træning for maveregionen.

Hvilken hulahopring skal du købe?

Grunden til at du skal købe en hulahopring med vægt fremfor den du brugte i barndommen, er at vægt giver den større mulighed for at opnå resultater med træningen og ikke kun som leg.

For at opnå noget med din træning, skal du vælge en ring med god vægt og omkreds, så du sætter musklerne på arbejde.

Vælg den rigtige ring efter din størrelse da din vægt og drøjde er afgørende. Helt ligesom det er vigtigt at starte ud fra rette præmis, for du skal vælge forskelligt alt afhængig af, om du er nybegynder eller øvet.

Hulahopring hvor meget vægt?

hvilken vægt på hulahopring skal du vælge og ud fra hvilket kriterie?

For nybegyndere er reglen, at hvis din vægt er under 60 kg. skal du gå efter en vægt på 1,5 kg. Hvis du vejer over de 60 kg. så skal du gå efter en hulahopring, der vejer omkring de 1.7 kg.

Er du øvet ud i træning med hulahopring eller i god form som kvinde, her kan du sagtens vælge en ring med vægt over de 1,7 kg. Og for mænd er vægten fra omkring de 2,2 kg. for at opnå den gode effekt i dit træningsprogram.

Hvor kan man købe en god hulahopring med vægt?

Der findes forskellige modeller og forhandlere af hulahopringe med vægte, og her på Csl.dk har vi fundet et udvalg af de bedste.

Hulahopringe med vægt under 1,7 kg

Hvis du ønsker en hulahopring på 1,2 kg. 1,4 kg. eller måske 1,5 kg. så er disse modeller i en god kvalitet og god pris.

En god kvalitets ring med vægt på, som du får i 6 dele i indpakningen. Dette er ret praktisk, hvis du vil skille den ad igen efter brug. Den fylder mindre, da en samlet ring logisk nok fylder en del i hjemmet.

Du får en hulahopring med buler på indersiden. Det giver en bedre og effektiv måde at køre rundt om kroppen under træningen.

En perfekt ring til nybegynder som øvet. Hvor vægtklasserne i denne model ligger til primært kvinder under 60 kg. der ikke ønsker at træne med de tungere modeller.

Hulahopring med vægt 1,3 kg – 1,8 kg

Hvis du gerne vil have en god og samtidig billig hulahopring, så kan denne i grøn og sort farve, måske være det rigtige valg.

En god ring der kan hjælpe dig med at smide nogle ekstra kilo, opnå en mindre talje og selvfølgelig have den sjove træning som du kan udføre alle steder.

Hulahopringen kan du købe til 169,- kr. og et godt redskab til at komme i gang med den fysiske træning med det samme.

Denne ring er alt, hvad du behøver for at opnå bedre muskeltræning og opnå et vægttab som nybegynder.

Vægtklasserne i denne model kommer i 1,3 kg. 1,5kg og 1,8 kg.

Heavyrocker på 1,5 kg & 2,2 kg

Heavy Rocker modellen kommer i to forskellige størrelser. Hvor den ene er med 1,5 kg. vægt, og den store størrelse med 2,2 kg. som især er velegnet til mænd.

Hvis du vil i gang med det samme, og ønsker en god hulahopring i en fin kvalitet, så kan denne model være det rigtige.

Ligesom de ovenstående modeller, kommer Hevay Rocker modellen også i 6 dele, så den kan skilles ad og gemmes væk i et skab eller lignede, fremfor at fylde på den irriterende måde.

Hulahopringen kommer med massageknopper og et dejlig fast skummateriale.

De fleste oplever, at de får blå mærker når de starte ud med træningen. Hvilket du nok vil opleve ligegyldigt hvilket model du vælger.

Powerhoop deluxe

En powerhoop er en almindelig hulahopring der er polstret med gummi. Den kommer også med egenskaben at kan skilles ad så den intet fylder. Med denne Powerhoop kan du også udskifte vægten på ringen.

Prisen for Powerhoop versus en almindelig hulahopring er en del dyrere, og du betaler desværre også for brandet selv om kvaliteten selvfølgelig er i top.

Når det er sagt, så får du absolut den høje kvalitet.Og hvis du er typen der gerne giver ekstra for at få højere kvalitet, så er denne Powerhoop absolut et godt køb blandt de anvanceret fitness-hoops på markedet.

Det der gør denne ring perfekt, er, at du gradvist kan gøre den tungere. Du får 4 stk. vægte med, udover basisvægten på 1,6 kg.

Disse 4 forskellige modeller er alle i den gode kvalitet. Og du finder dem vel egentlig kun billigere når der er tilbud på fitnessudstyr ved Føtex, Matas, Bilka, Sportigan, Stadium eller lignede forhandlere.

Hulahopring træning?

Et godt udgangspunkt som nybegynder er at kun træne et par minutter med hulahopringen. På denne forholdsvise korte tid vil du hurtigt begynde at opleve ømme muskler. Det er selvfølgelig kun til at starte ud med, for du vil hurtig mestre styringen af ringen, og så skal du selvfølgelig presse dig selv med længere træning.

Helt basalt skal du tage hulahopringen rundt om taljen. Tag et skridt frem og sving ringen ved at skubbe hofterne frem og tilbage. Gør dette et par minutter og så skifter du fod, så du også træner den anden side lige så meget. Lav et fodskifte og sving ringen modsatte vej et par minutter.

Når du bliver god, kan du begynde at eksperimenter med at bruge en hulahopring mens du går på trapper og lignede udfordrende øvelser.

Vil man tabe sig med hulahop træning?

Bedste argument på rigtigheden om noget virker, er et bevis. Og på University of Wisconsin, La Crosse blev der udført et forskningsforsøg på foranledning af The American Council on Exercise study, der ønskede at finde ud af, om “hooping” levede op til de positive ting som der blev fortalt.

Resultatet blev, at hulahopring træning faktisk er sammenlignelig med lignede fysisk træning ssom step aerobic, crossfit og motionsboksning. Hvilket betyder, at du i snit forbrænder omkring 210 kalorier for en 30 minutters træning.

Dette forsknings resultat passer meget godt sammen med, hvad mange brugere beskriver på nettet. Nemlig at man kan smide omkring 5 cm om taljen ved 4-6 ugers træning, hvilket selvfølgelig afhænger af alder, højde og drøjde.

Hvorfor en hulahopring?

Du skal bruge en hulahopring hvis du vil træne mavemusklerne og coremusklerne. Ved dette sættes din forbrænding op så du begynder at forbrænde fedt(kosten er afgørende for at tabe sig).

Fordelen ved at bruge en hulahopring er, at det er sjovt. Det at mestre ringen er en øvelse i sig selv. Og hjælper på sundheden ved at presse dig selv. Du kan bruge den i haven, foran fjernsynet eller andet sted. Du kan nemlig udøve den træningsform på alle tidspunkter af dagen, og hvis du vælger en hulahopring, der kan skilles ad, så kan du tage den med dig alle steder.

Træning med hulahopringen er ikke marathonløb eller styrketræning og vil som sådan, ikke give det samme resultat som træning med kettlebells eller håndvægte. Derimod er træningen med ringen til dig, der ikke vil styrketræne eller vil have en anderledes og sjov måde at styrke især coremusklerne.

Sending
User Review
5 (1 vote)