Høj puls på familieferien

Høj puls på familieferien

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Er din familie gladeligt aktiv til hverdag, og er badeferierne ikke det, der trækker mest? Der er heldigvis ikke noget til hindring for, at I kan tage en del af de aktiviteter med jer på ferie, så I kan opretholde den aktive livsstil. Men dermed ikke sagt at der ikke skal være tid til afslapning og badeferie, for de to ting udelukker jo heldigvis ikke hinanden. En god kombination af aktive udflugter og store is er for de fleste en gylden middelvej.

Har I endnu ikke valgt destinationen for ferien, kan I med fordel undersøge de forskellige muligheder, der er for aktiviteter, udflugter og oplevelser. På den måde kan I tilpasse ferien, så I kan give jer i kast med nogle af de aktiviteter, I nyder til hverdag – hvad end det er cykling, løb, klatring eller noget helt andet.

 

Hvad vil I opleve?

For at den aktive ferie kan blive en realitet, kræver det god forberedelse på flere måder. Overvej hvilke udflugter og fysiske aktiviteter I ønsker, skal indgå i ferien. Er der tale om en charterrejse til sydens sol, handler det om at udnytte de skønne varmegrader både til lands, til vands og måske i endda i luften. Det varme klima kan være hårdt at bevæge sig i, men til gengæld finder man ofte et mere spændende og kuperet terræn end herhjemme, hvilket mange cykelentusiaster og vandrere rejser langt efter.

Fysisk aktivitet på en ferie kræver, lige så vel som derhjemme, at udstyret er i orden. Det vil sige godt fodtøj, sportstøj og andet tilbehør som blandt andet cykelhjelm, pulsur og solbriller, kan blive nødvendigt at medbringe. Det er klart, at en vandretur bliver sjovere, hvis man er iført gode vandresko, ligesom en klatretur er bedst i rigtige klatresko. I solens varme og hårde stråler er det samtidig altafgørende med solbriller, hat og ikke mindst solcreme med høj solfaktor.

 

God kuffert – god plads

Det er klart, at hvis man både skal have en garderobe til sport og en garderobe til afslapning med på ferien, så kræver det god plads i kufferten – men det er der heldigvis råd for! Med en god kuffert i en ordentlig størrelse, kan du nemt få plads til det hele, og du kan samtidig holde det ordentligt og opdelt under ferien. Hos Kuffertthomsen.dk finder du modeller af forskellig størrelse og type. Skal du på en rejse, hvor du skal have plads til lidt af det hele – måske endda både cykelhjelm og sko – så skal der en stor kuffert til. Udvalget rummer både store kufferter og små kabinekufferter, der er egner sig perfekt til en kortere tur eller som håndbagage. Se et stort udvalg af kufferter hos kuffertthomsen.dk lige her.

Vælger du en god stor kuffert, hvor der med sikkerhed er plads til det hele, kan du med fordel gå efter en på fire spinner-hjul, så transporten af den bliver let, stabil og komfortabel. Så kan du nemt skubbe kufferten foran dig, i stedet for at skulle trække og slæbe den efter dig. Det samme gælder for kabinekufferterne, som du bruger til håndbagage.

4.8/5 (43 Reviews)

Din kommentar?