Gør det til en leg at have børnene med på ferie

Gør det til en leg at have børnene med på ferie

Denne artikel er lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen og betalt

Når familien skal på ferie, så kan det nogle gange være en udfordring at have mindre børn med. Alting går lidt langsommere, da det ofte kommer til at foregå i børnenes tempo, og nogle gange kan man som forælder godt blive en smule utålmodig. Men gør du dig nogle overvejelser og forberedelser hjemmefra, så er der større chance for, at tingene kommer til at glide bedre, og på den måde får I alle også en bedre oplevelse.

Har I endnu ikke besluttet jer for, hvor rejsen skal gå hen, så er der altså uendeligt mange destinationer at vælge imellem. Når efteråret begynder at melde sin ankomst med kolde dage og mørke aftener, så har man i højere grad tendens til at drømme sig til varmere himmelstrøg. En tur sydpå i efteråret kan absolut også bidrage til, at man lige kan holde til den kommende tid uden at blive helt vinterdeprimeret. Hos Bella Vista er det ikke svært at forestille sig en rejse til de varme lande. Her får du kastet paradisstrande og alverdens forkælelse i nakken, så det er blot op til dig at vælge, hvor turen skal gå hen. I kan fx tage til Zanzibar, hvor et ægte afrikansk eventyr venter på jer. Hvide strande, svajende palmer og et krystalklart vand er blot nogle af de ting, I kan se frem til. Her er det muligt at slappe af og komme helt ned i gear, så I rigtig kan få ladet op til den kommende vinters strabadser. Er I på udkig efter en lidt anderledes ferie, kan det være et krydstogt vil være noget for jer. Dette er en helt særlig måde at rejse på, hvor I hver dag kan være heldige at vågne op i en ny havn og i et nyt land. Klik ind på Bella Vista og bliv klogere på de mange forskellige rejser.

 

Hold børnene beskæftiget

Når I er afsted som familie, så er der mange forskellige behov, der skal tages hensyn til, og det kan være svært at tilfredsstille alle. Men for at du som forælder også kan finde tid til afslapning, så er det en god ide at forberede nogle ting hjemmefra, som vil sikre, at børnene er beskæftiget og underholdt på ferien. Mange tyr til tablets, da de fleste børn godt kan lide at sidde og spille sjove spil, men glem ikke, at når dit barn sidder med en tablet, så får han eller hun ikke bevæget sig særlig meget. Vil du derfor gerne være sikker på, at dit barn får noget frisk luft og samtidig får en god portion motion, så skal du overveje at kigge efter noget udendørs legetøj i stedet for. Hos Føtex finder du et stort udvalg af netop dette. Tag eventuelt et løbehjul med på ferien og lad dit barn ræse rundt og bruge en masse energi på denne måde. Det er samtidig en sjovere transportform for dit barn, hvis han eller hun bliver træt af at vade rundt til de forskellige seværdigheder. Følg linket her og se Føtex’ store udvalg af smarte løbehjul til både piger og drenge.

4.7/5 (31 Reviews)

No Responses

  1. Anonym
  2. Anonym

Din kommentar?