Elektronik er i dag blevet en stor del af vores træning. Vi ser det både i fitnesscenteret og på gaderne, når folk bevæger sig rundt med diverse gadgets, som hjælper dem til at måle deres træning og motivere dem til at blive ved eller gøre det endnu bedre. Det kan være svært at finde rundt i, hvad der henholdsvis fungerer og ikke fungerer, og således hvad man bør anskaffe sig.

Vi har derfor i denne artikel samlet tre elektronikprodukter der kan hjælpe dig i træningen, som du bør overveje at anskaffe til eksisterende træning, eller måske til at komme godt i gang med aktive livsstil nu.

Træningsapps

Der findes et hav af forskellige træningsapps, som alle er udviklet med tanke på at hjælpe dig og din træning. Fordelen ved træningsapps er, at de ofte er billige eller gratis at hente ned på sin tablet.

Appen Fitness Buddy er en app med tusindvis af forskellige træningsøvelser, som illustreres i videoform. Dette er en rigtig god app, hvis man mangler inspiration til sin træning, så man ikke kører de samme 5-6 øvelser hver gang, man er i det lokale fitnesscenter. Hvis du derimod er typen, som har svært ved at transportere din krop fra sofaen og ned i fitnesscenteret, så kan GymPact være den rette app for dig.

Gympact appen betyder, at du indgår en pagt om, hvor mange dage i ugen du skal træne, og hvis du ikke overholder dette, vil du blive opkrævet bøder af appen. Det skal dog siges, at man kan sætte den på pause i tilfælde af sygdom eller ferie. Derudover findes der et hav af forskelle træningsapps, som giver dig mulighed for at tracke dine resultater og sammenligne dig med vennerne.

Trådløse høretelefoner

Vi kender alle sammen til, hvor irriterende sammenfiltrede ledninger kan være, når vi vil bruge vore høretelefoner. Det er bestemt ikke en undtagelse, når vi bruger vores høretelefoner i træningssammenhæng. Det kan derfor være en god ide at købe trådløse høretelefoner, der er lavet til træning. På den måde sikrer du, at de vil sidde super godt fast i ørerne, og de dermed ikke konstant ryger ud, når du er i gang på træningsbænken, romaskinen, crosstraineren eller løbebåndet. Derudover bliver vores høretelefoner udsat for fugt i form af sved, når vi træner. Høretelefoner lavet til træning vil ofte være ekstra beskyttet mod vand, hvilket vil gøre dem mere holdbare og dertil nemmere at rengøre.

Pulsur

Et pulsur kan være et ekstremt brugbart elektronisk produkt at anskaffe sig, hvis man mangler motivation i forbindelse med sin træning. Det kan være yderst motiverende at følge med i den fremgang, som man opnår via sit løb, cykling eller anden form for træning.

Et pulsur er ikke kun forbeholdt de rutinerede sportsfolk, der løber marathon eller cykler 100 kilometer dagligt, det kan sagtens være praktisk og motiverende at have for motionister også. Med et pulsur kan du se din fremgang og hele tiden presse dig selv.

Når man kigger efter pulsur, kan det være en god ide at gå efter den med indbygget GPS, da det er en funktion, som vil være brugbar i mange forskellige situationer.

Det er ikke bare vores energi, der bliver brugt, når vi træner. Det er også vores elektroniks strøm, der i høj grad bliver brugt, når vi inddrager den i træningen. Derfor er det vigtigt, at din elektronik er fuldt opladet, om så det gælder din smartphone, pulsur eller den computer, som resultaterne skal ses på. På denne webshop kan du se et udvalg af opladere, så du sikrer, at du løber tør for energi, før du løber tør for strøm.

Sending
User Review
5 (1 vote)