brug hometraineren til træning af styrke og kondition

Brug hometraineren til træning af styrke og kondition

Hometraineren til træning af styrke og kondition er perfekt træningsudstyr. Hvis du vil være god på cyklen, så er styrke og udholdenhed en nødvendighed.

Det at træne på alle tidspunkter af døgnet og årstider kan være svært, for især om vinteren eller i mørket, er det ikke altid lige fedt at cykle på landevejene. Her kan en god kvalitets hometrainer, som f.eks. den eksklusive wahoo kickr hometrainer eller Bkool Pro Testvinder modellen være et rigtig godt alternativ til asfalten.

 

Hometraineren til træning af konditionen?

Det giver sig selv at kondition er en nødvendighed. Dine lungers evne til at optage ilt og styrke hjertet vil pumpe mere blod rundt i kroppen, og det er netop, hvad vedvarende træning gør. Det kan du heldigvis med en hometrainer på de mørke aftener eller isbelagte dage, for de lange træningspas skal passes hvis du vil skabe og beholde udholdenhed, og det kræver lidt mere en 15-30 minutters cykling.

De lange træningspas er nødvendige til at oparbejde en stabil puls og selvom det ikke er ude på asfalten, så er alternativet med en hjemmetræneren foran fjernsynet faktisk et ret godt alternativ til konditionstræningen.

 

3 forskellige af de bedste hometrainere til dig

BKOOL Smart Pro 2

BKOOL Pro er den bedste hometrainer til prisen

BKOOL Smart Air

et indenfor hjemmetrænere

Tacx Satori

Tacx top kvalitet

 

Hvordan får du så mere styrke og kondition?

Dine muskler har brug for energi og ilt til at performe, og det gør sig også gældende for cykeltræningen. Du skaber den gode styrke og kondition ved at lungerne kan optage mere ilt og hjertet kan pumpe mere blod rundt i kroppen. Det skaber nemlig grundlag for en forbedret kondition, hvilket igen giver bedre mulighed for at musklerne kan opbygges.

Muskeltræning er nemlig en nødvendighed for at opbygge styrken til at blive f.eks. hurtigere, og ligesom kondition skaber grundlaget for at bygge muskler, så giver muskler grundlaget for at forbedre din udholdenhed og f.eks. hurtighed. Med bedre træning af musklerne, så bliver disse bedre til at udnytte sukker, energi og ret ofte også dine fedt reserver i kroppen, hvilket igen afstedkommer at musklerne bliver bedre og bedre til at restituere sig.

Så hvis du vil optimerer din kondition, hurtighed, styrke og generelle form på cyklen, så skal du træne vedvarende hele året rundt med den lange træningspas, hvilket du kan gøre med en god hometrainer.