brug et billig håndvægtsæt til hjemmetræning

Billig håndvægtsæt

Billig håndvægtsæt? Hvis du vil styrke kroppen, musklerne og måske tabe noget vægt, er håndvægte absolut godt udstyr til træningen. Og hvorfor ikke lave styrketræning hjemme frem for i motionscentret der både er dyrere og mere tidskrævende.

Du kan finde gode billige håndvægte sæt blandt det træningsudstyr til hjemmet, og det kan findes rigtig mange steder. Den nemme måde er en af de mange webshops. Her kan du i ro og mag derhjemme finde frem til det rigtige og få det tilsendt. For at give dig inspiration, har vi fundet forskellige håndvægte i både 1,2,5,10 og flere størrelser, og selvfølgelig også i forskellige mærker.

 

Hvorfor og hvilket billig håndvægtsæt?

Fordelen ved at bruge håndvægte til træningen, er, at et godt fleksibel håndvægtsæt ikke kræver ret meget plads til din hjemmetræning. Derudover, kan et enkelt sæt faktisk give dig en rigtig varieret træning. Her kan du træne hele kroppen bare ved hjælp af et par vægte. Og træning med håndvægte kan være lige så god eller en bedre træning, da du både skal træne teknik og kilo fremfor f.eks. en træning på stationær maskine.

Justerbare håndvægte kan give dig alle disse fordele. De fylder ikke meget frem for faste håndvægte. Og du kan sagtens nøjes med et enkelt par til øvelser som f.eks. hjemme handvægtsøvelser til en pæn overkrop med mere. Dog vil det være en fordel, at udvide træningsudstyret med en træningsbænk med tiden, da denne giver dig mange flere muligheder.

Når du skal finde det rette sæt til hjemmetræningen, er det vigtigt at vide hvor tung håndvægten skal være i kilo. Her skal du beslutte dig for, om du vil træne tungt til at skabe store muskler, eller om du vil træne let til at skabe markeringer. Et godt udgangspunkt er, at hvis du kun kan tage 4-5 gentagelser med en håndvægt, så er den nok for tung. Hvorimod 15-20 gentagelser betyder at vægten er for let. Midt imellem er det perfekte og er den vægt der passer for de flest mennesker, men dog skal du tage forbehold for formålet med vægten.

 

Abilica powerbox er et perfekt billigt sæt

Hvis du skal lave styrketræning hjemme hvor du skal træne forskellige muskelgrupper, så har du brug for forskellige klasser af vægt. Det får du med den komplette vægtkuffert fra Abilica der totalt er på 15 kg.

Med sættet får du 2 stk. forkromede justerbare stænger med en længde på 35 cm/2.5 kg. Og selvfølgelig også gevindlåse til.

Sættet kommer med 8 stk. 1 kg. forkromede vægtskiver og 4 stk. 0.5 kg. skiver også.

Stænger og skiver kommer med en huldiameter på 30 mm. så du kan bruge disse med andre Abilica stænger og skiver.

En dejlig nemlig og praktisk kuffert der ikke fylder ret meget, og perfekt til at træne med i lejlighed, hus eller andet sted. Og du kan hurtigt skifte vægte og spænde med de medfølgende spinlåse.

Det justerbare powerbox sæt er perfekt til træning af arm, ryg, skulder og squat øvelser og du kan lave gode vægtkombinationer med 2 kg, 5 kg, 7kg, 10 kg, 12kg. og 15 kg.

 

 

Viking 30 kg. håndvægtsæt

Et andet sæt der også kommer til en billig pris, er Viking 30 kg. håndvægtsættet der giver mulighed for mere styrke med de 30 kg.

Du får et kvalitets sæt med 2 håndvægtstænger i XL størrelse i 43 cm x 31 mm. og dertil 12 vægtskiver.

De 12 vægtskiver kommer i form af 4 vægtskiver af 1,25 kg og 8 x vægtskiver a 2,5 kg. Og selvfølgelig 4 stjerne lukkemekanismer der sikrer at vægtskiverne ikke falder af.

Sættet fylder lidt mere end Abilica powerbox, men dog giver det også den gode mulighed for at lave styrketræning hjemme frem for i motionscentret. Det fede ved dette sæt er, at skiverne er skånsomme mod dit gulv, så du kan træne uden underlag.

Derudover kommer vægtstængerne med riller til det gode greb under træningen.

 

Hvilke krav skal du stille til dine håndvægte?

Når du skal finde håndvægte i sæt, så er et godt forkromet sæt altid det gode sikre valg. Du får nemlig med det forkromet sæt, noget udstyr der stort set ikke kan slides op. Dog skal du stille krav til dit sæt. Og her kan du bruge disse gode råd til at finde det helt rigtige for dig.

  • Låseskrue: Hvis du køber et sæt, hvor du skal skifte rundt på vægtene under træningen, så køb altid med låseskrue. En skruenøgle tager for lang tid og er for irriterende at rode med under træning.
  • Rigtig greb: Sørg altid for at købe et sæt der kommer med rillede eller facetslebne greb. Det vil give mere hård hud, men du taber ikke vægten under træning på grund af sved. Det hårde hud kan klares med træningshandsker til styrketræningen.
  • Længde: Køb sættet med stænger der tillader nok vægte på siderne. Der er nødvendig så låseskruerne ikke sidder løst, hvis der kommer for mange vægte på.
  • Vægt: Sørg for at købe et sæt med tilpas stor vægt. Det giver dig mulighed både for at træne hvad du kan klare nu, men også mulighed for at optimerer lidt fremefter.
4.7/5 (33 Reviews)

No Responses

  1. Anonym
  2. admin
  3. admin

Din kommentar?