Billig håndvægtsæt? Hvis du vil styrke kroppen og musklerne eller måske tabe nogle kilo, så er håndvægte absolut det bedste valg, hvorfor ikke lave den gode træning derhjemme frem for motionscentret der både er dyrere og mere tidskrævende.

Du kan finde gode billige håndvægte sæt iblandt det gode træningsudstyr til hjemmet, og det kan findes rigtig mange steder. Den nemme måde er en af de mange webshops, hvor du kan finde sættet i ro mag derhjemme og få det tilsendt, hvilket jo faktisk er ret behageligt.

Her på csl.dk har vi fundet forskellige håndvægte i både 1,2,5,10 og flere størrelse, og selvfølgelig også i forskellige mærker.

 

Hvorfor og hvilket billig håndvægtsæt?

Fordelen ved at bruge håndvægte til træningen, er at et godt fleksibel håndvægte sæt ikke kræver ret meget plads til din hjemmetræning. Derudover, så kan et enkelt sæt faktisk give dig en rigtig varieret træning, hvor du kan træne hele kroppen bare med et par vægte, og så giver træning med håndvægte en meget bedre træning, da man både skal træne teknik og kilo fremfor f.eks. en maskine.

Justerbare håndvægte kan give dig alle disse fordele, da de ikke fylder meget fremfor fast håndvægte, og du kan sagtens bare nøjes med et enkelt par, bare du kender de gode øvelser som f.eks. hjemme handvægtsøvelser til en pæn overkrop med mere. Dog vil det være en fordel, at udvide træningsudstyret med en træningsbænk med tiden, da denne giver så mange flere muligheder.

Når du skal finde det rette sæt til hjemmetræningen, så er det vigtigt at vide hvor meget håndvægten skal ligge på i kilo. Her skal du beslutte om du vil træne tungt til at skabe store muskler, eller om du vil træne let til at skabe markeringer. Et godt udgangspunkt er, at hvis du kun kan tage 4-5 gentagelser med en håndvægt, så er den nok for tung, hvorimod 15-20 gentagelser betyder at den er for let. Midt imellem er det perfekte, og denne der passer for de flest mennesker, men dog skal man tage forbehold for formålet med vægten selvfølgelig.

 

Abilica powerbox er et perfekt billigt sæt

Køb et godt billig håndvægt sæt som Abilica powerbox

Pris: 449,- kr.

Forhandler: Abilicaonline

Hvis du skal lave den gode styrketræning derhjemme, hvor der skal trænes forskellige muskelgrupper, så har du brug for forskellig klasser af vægt.

Det får du med den komplette vægtkuffert fra Abilica som er på totalt 15 kg.

Du får men sættet, 2 stk. forkromede justerbare stænger men en længde på 35 cm/2.5 kg. og selvfølgelig også gevindlåse til. Sættet kommer med 8 stk. 1 kg. forkromede vægtskriver og 4 stk. 0.5 kg. skiver også. Stænger og skiver kommer med en huldiamter på 30 mm. så du kan bruge disse med andre Abilica stænger og skiver også.

En dejlig nemlig og praktisk kuffert der ikke fylder ret meget, og perfekt til at træne med i lejlighed, hus eller andet sted, og du kan hurtigt skifte vægte med og spænde med de medfølgende spinlåse. Det justerbare powerbox sæt er perfekt til de gode arm, ryg, skulder og squat øvelser og du kan lave gode vægtkombinationer med 2 kg, 5 kg, 7kg, 10 kg, 12kg. og 15 kg.

 

 

Viking 30 kg. håndvægtsæt

køb det billige Viking 30 kg Kunststof Håndvægt sæt

Pris: 499,- kr.

Forhandler: Getbig

Et andet fedt sæt der også kommer til en billig pris, er Viking 30 kg. håndvægts sættet der giver mulighed for mere styrke med de 30 kg.

Du får et lækkert kvalitets sæt med 2 håndvægtstænger i xl størrelse i 43cm x 31 mm og 12 vægtskiver. Skiverne kommer i form af 4 vægtskiver a 1,25 kg og 8 x vægtskiver a 2,5 kg  og selvfølgelig 4 stjerne lukkemekanismer som sikrer at vægtskiverne ikke falder af.

Sættet fylder lidt mere end Abilica powerbox, men dog giver det også den gode mulighed for at lave styrketræning hjemme fremfor motionscentret.

Det fede ved dette sæt, er at skiverne er skånsomme mod dit gulv, så du kan træne uden underlag. Derudover kommer stængerne med riller til det gode greb under træningen.

 

 

Hvilket krav skal du stille til dine håndvægte?

Når du skal finde dine håndvægte, så er et godt forkromet sæt altid det gode sikre valg. Du får nemlig med det forkromet sæt, noget udstyr som stort set ikke kan slides op. Dog skal du selvfølgelig stille krav til dit sæt, og her kan du bruge disse gode råd til at finde det helt rigtige for dig.

  • Låseskrue: Hvis du køber et sæt, hvor du skal skifte rundt på vægtene under træningen, så køb altid med låseskrue, for en skruenøgle tager for lang tid og er for irriterende at rode med under træning.
  • Rigtig greb: Sørg altid for at købe et sæt der kommer med rillede eller facetslebne greb. Det vil give mere hård hud, men du taber ikke vægten under træning på grund af sved. Det hårde hud kan klares med de gode træningshandsker til styrketræningen.
  • Længde: Køb sættet med stænger der tillader nok vægte på siderne, så låseskruerne ikke sidder løst hvis der kommer for mange vægte på.
  • Vægt: Sørg for at købe et sæt med tilpas stor vægt, så der mulighed både for at træne hvad du kan klare nu, men også mulighed for at optimerer lidt fremefter.
Sending
User Review
5 (1 vote)